0 oy
111 göst.
önce Diğer kategorisinde (424 puan) tarafından

Kzlar bebeğimin 3 günde ateşi var abkasindan bulaşmış hepimiz hastayız yine doktora gittik parol fayda bile etmedi verdiğim halde hiç düşünüyordu bugün yine gittik hem antibiyotik yazdılar hemde yine parol ama fayda yine etmedi dolven verdim anında düşürdü ateşini acaba sadece dolven mı versem yoksa parol ve dolven birliktemi kullansak yani dönüşümlü çünkü diğer bebeğimde doktor daha 7 aylıkken parol ve dolvenmi dönüşümlü kullandrmisti bu bebeğim 11 aylik

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,202 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Önceden dönüşümlü verin diyorlardı ama artık dönüşümlü vermeyi önermiyorlar, dolven düşürdüyse onunla devam edin , işe yaramayan ilacı boşu boşuna vermeyin çocuğa 

önce (424 puan) tarafından

Çok sağol canm dediğin gibi yapayim

-Reklam-
0 oy
önce (4,486 puan) tarafından

Benim cocugumda oylemoldu 3 gun atesli doktor 3 saatte bir dönüşümlü sürüp verdirdi 3 saatte dolven 3 saat sonra calpol verdik.atesi 38.5 üstü olursa ılık duşa soktum doktor göğüs kısmı özellikle yıkayın demisti oyle atlattık 3 günden uzun sürerse  inatçı ateş diyorlar hastaneyede yaptırıyorlar.

Oğlum 8.5 aylik

0 oy
önce (3,550 puan) tarafından

Hangisi düşürdüyse onunla devam edin. Her ilaç hsr çocuğa fayda etmiyor

0 oy
önce (836 puan) tarafından

Daha bugün bir video izledim kadının çocuğu dolven yüzünden 4 gün yoğun bakımda tedavi görmüş . Yorumları okudum , çocuk doktoru bir kadın "17 yıllık meslek hayatımda hiç dolven yazmadım , hâlâ daha yazan varmıymış" diye yorum okudum. Bende bunu daha yeni öğrendim . Yurtdışında yasaklanmış bir ilaçmış , yan etkisi çok fazla görülüyormuş ve kalp krizi riskini artırıyormuş .

Eğer o videoyu bulursam atacağım size

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
0 oy
8 cevap 207 göst.
21 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 222 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,460 soru

24,210,930 cevap

338,149 kullanıcı

...