+2 oy
466 göst.
önce Diğer kategorisinde (117 puan) tarafından

image

Aşık olduğunuz adamla, aşık olduğunuz mesleği yapın❤

Eveeeet hanımlar bugün kabul günümdü :) siz de destek olmak isterseniz çürütüp çürütüp gelin😂

Şaka bir yana, tüm arkadaşları beklerim. Gebelikte aşınan dişleriniz artık bana emanet🤚

18 Cevaplar

+1 oy
önce (815 puan) tarafından

Ben şahsen yeni mesleğe atanmiş bir dişçiye dişlerimi yaptırmam bu acı bir gerçek 😅

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah 

önce (117 puan) tarafından

Yaaa amaaa ajahshah :)) kalbim ortadan ikiye ayrıldı🥲

önce (815 puan) tarafından

Ya ama vallahi zaten dişçi korkum var 😅😅

-Reklam-
+1 oy
önce (6,377 puan) tarafından

Ay ne kadar aşık olsam da eşimle çalışmak istemem. Gelemem onun ağırlığına ben 😂 Biz de mühendisiz karı koca, eşim bir projeyi bitirene kadar ben 10 proje bitirir üstüne umreye falan giderim 😂😂

Elleriniz dert görmesin. Hastalarınız sıhhat bulsun. 

Çook teşekkür ederiimm 😚

Bizde de tam tersi eşim tez canlı ben ağırım😂 pratik yapa yapa aşacağız :) 

önce (6,377 puan) tarafından

Oyyh :) Eşimin ağırlığı detaylara takılmaktan. Esas işi kaçırıyor detaylar yüzünden. En kızdığım huyudur :)

Bu arada dişçi değil diş hekimi diye haykırsam serbest mi :) Diş hekimi olsam bana dişçi diyenin dişini yapmam :P Bazı şeylere fena takığım ben de :D

Ahahahah 😂 Eşim de aynı şekilde çok bozulur. Gelir anlatır evde bilmem nerede kariyer yapmış adam diş hekimi demeyi bilmiyor, dişçi diyor diye 😂

Benim de aksine hoşuma gidiyor böyle şeyler. Devlet hastanesinde çalıştığı dönemlerde sıra alır hasta gibi gider hastane koridorunda dişçi bey diye peşinden koşardım😂 adam alıştı cıvıtıklığıma 😂

+1 oy
önce (3,236 puan) tarafından

Hayırlı olsun içgüdüsel olarak hekimlere herzaman gıpta ile bakarım başarıların daim olsun inşallah 😍☺️

Çok teşekkür ederiimm🌸🤍

0 oy
önce (4,463 puan) tarafından

Erkek dişçi tercihimdir alemlere yaptrimiyorum  kolay gelsin 

Doğumu da kadın doktor yaptırmalı türden değilseniz sorun yok. 

0 oy
önce (3,084 puan) tarafından

Ay dün de dişim kırıldı ama sen nerdesin ben nerede gelemem ki 😄 bende aşık olduğum adamla aşık olduğum mesleği yapıyordum bir zamanlar aman aşka bakarken milletin sağlam dişlerini çekmeyin 😄

Çocuktan dolayı mı bıraktınız? 

Asılıyorum da pas vermiyor 😂 

önce (3,084 puan) tarafından

Evet ikimizde çocuk olunca bıraktık maalesef arkeolog tuk ikimizde 

0 oy
önce (636 puan) tarafından

Hayırlı olsun işiniz 

Benim ağzımdaki dişler kiriliyo sürekli al sana soru neden olabilir gerçekten çok sıkıntı çekiyorum bu konuda arkalar hiç yok gitmeye bile utanıyorum 

Muayene olmanız lazım. Röntgen çekildikten sonra anlaşılır anca. 

Yüzeysel olacak ama yetersiz diş bakımı veya bruksizm diyebilirim. 

Dış Eti kanaması olduğu için sadece hergun düzenli gece fircaliyorum aslında teşekkür ederim 

önce (229 puan) tarafından

Gitmeye utanılır mı hiç diş doktorları nelerle karşılaşıyor ve bu onların işi siz gitmeyerek tüm diişlerinizden olacaksınız. Diş sağlığınız için vitamin değerlerinize baktırın eksik varsa yerine koyun. Diş taşı, tartar varsa kanamaya sebep olur. Günde en az 2 kez fırçalayın ve mutlaka diş ipi kullanın. Diş eti kanamasına da paradontax iyi geliyor onu kullanabilirsiniz. 

Teşekür ederim 

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Aşkınız daim olsun.ben dişlerimi çok fırçalıyorum ama hiç bembeyaz olmuyor doğal yoldan bembeyaz dişler hayalmi acaba 

Yine de arada temizletmek de fayda var. Çünkü bazen fırçalarken derine inemeyebiliyoruz. 

0 oy
önce (4,089 puan) tarafından

Çok tebrik ederim 🌸 Fakat eşimi tüm gün evde+iş yerinde görmek çok cezbetmedi beni 🥸

Hahahah eşim tuvalete giderken bile nerde kaldıınn diyen biri olarak beni çok mutlu ediyor bu durum 😂

0 oy
önce (3,695 puan) tarafından

Kaymaklı baklava tadında hayat MasAllah

Çok teşekkür ederiimm🌸

0 oy
önce (24,697 puan) tarafından

Aşık olduğum adamla çalıştım mesleği de seviyordum ama şimdi ne meslek kaldı ne aşk. Ama böyle ortam isterdim bir buna çok özenirdim bir de liseden falan başlayıp çok uzun süren bir aşkla evlenenlere 

Bizim de üniversitede başladı. Benim ilk senemdi, eşimin son. Ben mezun olunca da evlendik 

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ait olmadığımız yerde evren bize huzur vermez ve bir şekilde olması gereken ne varsa o olur. 

0 oy
önce (5,477 puan) tarafından

Hangi il desiniz 

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir duygu olsa gerek . Biz yapamazdık heralde eşim aşırı kıskanç olduğu için sürekli beni gözetlemek etrafındakileri gözetlemek ten işine bakamazdı 😂

Kızım 9 yaşında eğri çıktı dişleri nezman diş teli takılıyor acaba şimdi gitsek olurmu 

İstanbul Bahçelievler 

Çok güzel bir duygu, üniversite ortamında da beraber olduğumuz için eşim alışık zaten kıskançlık yapmıyor :) 

Diş teli bu yaşta uygundur fakat bir ortodonti uzmanına görünürseniz daha sağlikli olur. 

0 oy
önce (54,272 puan) tarafından

hayirli olsun 

Çok teşekkür ederim 🌸

0 oy
önce (1,325 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun, umarım çok güzel yerlere gelirsin 😊 

Çok teşekkür ederim 🌸✨

0 oy
önce (1,750 puan) tarafından

Korona döneminde eşimde 3 ay çalışmıştım bence eşle çalışmak çok iyi ya kesinlikle 

Hayırlı olsun bu arada 

Ben de çok memnunum 😇

0 oy
önce (8,221 puan) tarafından

Çok iyi hayırlı olsun. Ben kocamla 7 24 aynı ortamda bulunmak için canım atarım valla 😃

Al benden de o kadar😂 ben de kocamda kocamcıyım

0 oy
önce (15,372 puan) tarafından

İkimiz de edebiyat öğretmeniyiz en fazla soru atıyoruz birbirimize hayırlı olsun sana 🌸

Ahahhahah 😂 iki edebiyatçı çekişmeli bir evlilik oluyordur 😂

önce (15,372 puan) tarafından

Sınavları okurken Bi el atsana kıvamında 🤣

0 oy
önce (6,379 puan) tarafından

ben de eşimle meslektaşım ama aynı yerde çalışmak istemezdim, biraz özlem şart😅 hayırlı olsun 

Ben ıstiyorum ki hep dibimde olsun 😂

0 oy
önce (12,225 puan) tarafından

Ne güzel maşallah 😊 sana bir diş röntgeni atsam 20lik çektirmeme gerek var mı bakabilir misin :Djsjs

Tabii ki bakarım. Eşime de gösteririm 🌸

önce (12,225 puan) tarafından

Yaa çook teşekkür ederimm 🌸

image

Bu benim diş röntgenim yeni çektirdim geçen ayın sonunda. Sağ üst 20lik dişim ağrıyordu doktora gittim antibiyotik yazdı, Bir hafta sonra cerrahi işlemle alalım dedi. Ben de korkup gitmedim gömülü olduğu için 🥺😂 ne önerirsiniz? şu anlık ağrı yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 287 göst.
0 oy
23 cevap 1,401 göst.
+1 oy
8 cevap 317 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (276 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,284 soru