Kaynimin dugunu icin elbise almaya ciktik gorumcem esim ve gorumcemin esi neyse bn kndime aldim pahalı bir yerden aldim ama indirimle aldim neyse çocuklara da avmde bakcaz dedik avmde ymk yedik actik çünkü gorumcemle eside baska yerde ayakkabı fln baktılar cocuklara ikiser takim ayakkabı ve montta aldik o srada esimi annesi aradi yeter bukdr alışveriş yaptığın dye soylendi esimde kim sana ytistrdi ne diyorsunuz dedi almicakmjtiz dye stem etti kaynanam da telefonu suratina kapatti sonra oğluna küsmüş yok bn okdr pahalı alışveriş yapmasin onlarin iyiliği icin demisim oğlum kalbimi kirdi demis kesin gorumcem yetiştirdi esimde gorumceme sn anneme nw dedin dedi gorumcem yok szi bekldigimizi söyledik dedi sadece bska bsy demedik demis bnm anlamadım onlara ne ya esimin kazanci ve dugunde almicaksa ne zmn alcak sefil sefil mi gdelim kina elbisem bile yok cok snirime dokundu bn oyle hergun alışveriş yapan bi insansa degilim hatta bu yil iki bayramda bile bsy almadim esimin üstünde konuşmaya soz haklari nerden geliyor anlamıyorum