0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (1,501 puan) tarafından

Kaynimin dugunu icin elbise almaya ciktik gorumcem esim ve gorumcemin esi neyse bn kndime aldim pahalı bir yerden aldim ama indirimle aldim neyse çocuklara da avmde bakcaz dedik avmde ymk yedik actik çünkü gorumcemle eside baska yerde ayakkabı fln baktılar cocuklara ikiser takim ayakkabı ve montta aldik o srada esimi annesi aradi yeter bukdr alışveriş yaptığın dye soylendi esimde kim sana ytistrdi ne diyorsunuz dedi almicakmjtiz dye stem etti kaynanam da telefonu suratina kapatti sonra oğluna küsmüş yok bn okdr pahalı alışveriş yapmasin onlarin iyiliği icin demisim oğlum kalbimi kirdi demis kesin gorumcem yetiştirdi esimde gorumceme sn anneme nw dedin dedi gorumcem yok szi bekldigimizi söyledik dedi sadece bska bsy demedik demis bnm anlamadım onlara ne ya esimin kazanci ve dugunde almicaksa ne zmn alcak sefil sefil mi gdelim kina elbisem bile yok cok snirime dokundu bn oyle hergun alışveriş yapan bi insansa degilim hatta bu yil iki bayramda bile bsy almadim esimin üstünde konuşmaya soz haklari nerden geliyor anlamıyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(909 puan) tarafından

Neyse ki koca terörü yaşanmadı bu sefer. Klasik kaynana tipleri kız , oğullarının parasının gitmesine kiyamiyorlar. Acaba kızına sordu mu ne kadar masraf yaptılar diye 😂

(1,501 puan) tarafından

Vala esim gorumceme bn coluk çocuğumu oyle götürmem dedi bde böyle gunlerde almjcaksak ne zmn alcaz dedi bde esim bna sanki onlarin parasini mi harciyoruz dedi cok zorjna gti dger kayinlarima hic karışmzlar esim onlara karşı merhametli ondan cok karışıyorlar 

(1,180 puan) tarafından

:) hata bastan niye berabwr cikti izki. esinde keske deseymis kimene nerden aldigimiz yeter yetmez kimi ilgilendirir diye . neyseki sonu kotu bitmemis:)

-Reklam-
0 oy
(5,078 puan) tarafından

Eşinden geliyor söz hakkı. Sanane anne parasını sen mi veriyorsun , bizim gelirimiz giderimiz seni ilgilendirmez dese ve küstüğünde de umursamasa bir daha kimse ağzını açamaz. 

(1,501 puan) tarafından

Iste esim yn3d3 kiyamiyor buyuk kaynima karşmazlar alir eder en pahalisindan.hemde

0 oy
(3,170 puan) tarafından

Ay ne takıyorsun kocan alıyor sanane diyip suratına da kapamış telefonu bosverrr git aynı pahalı yerden bir tane de kına elbisesi al kendine 😀

(1,501 puan) tarafından

Vala esime acıyorum yoksa alcamda :D

(3,170 puan) tarafından

Acıma acınacak hale düşersin. 😀 pahalı almadan bile kaynananı sinir etmek için pahalı aldım de 😄

0 oy
(2,029 puan) tarafından

Bence gayet mutlu olacağın bişey yaşanmış eşin yanonda cevabını vermiş istediğini almış ve kaynanamda kudurmuş ohh ben kelime etmem keyfini çıkarırırm bu koskançlıklarının sohbet muhabbet arasındada derim ay pahalı dedim yinede al hayatım dedi yoksa daha bakıcaktım ben  falan diye iyice kudursunlar kızımda çıkmış alışverişe kocasıyla onunda kaynanası arayıp böyle bişey dese hoşmu olurdu hiçmi düşünmüyolar

0 oy
(24,843 puan) tarafından

Yerinde olsam bunun üzerine gider ayrı kına elbisesi alırım iki de günlük elbise atarım denk gelince de gittik alışveriş yaptık diye üzerine basa basa anlatırım 

(24,843 puan) tarafından

Ne kadar aldığını nerden biliyor ki yeter diyor. Pahalı olduğuna karar nasıl veriyor yanımızda mıydın ay pardon kızın yanimizda idi o yetiştirmiştir. O na ne oluyorsa o da şunları şunları aldı kimse onu görmüyor diyeceksin o zaman da yalandan onlara da dedim diye uyduracak boşver uğraşma 

0 oy
(5,563 puan) tarafından

Ben 13 yaşındaki oğlumu tembihlemek için arıyorum AVM ye gittiği zaman . Fazla harcama die 😂 

Diyeceğim bukadar 

0 oy
(54,323 puan) tarafından

kaynanalar gelinleri kendilerine kuma olarak gördükleri icin kiskaniyorlar 

0 oy
(483 puan) tarafından

Eşin vermesi gereken cevabı vermiş salla gitsin kaynanayı ve yardakçısı gorumceyi :) ben üstüne bikac parça daha alırdım. Allah'tan eşim bu konularda çok katı onlar bu laf söyledi mi sinirden hemen daha fazlasını yapar :) eşin kazanıyor ve ailesine harcama yapıyor kime ne bundan. Görünlmceye de dikkat et derim.

0 oy
(4,630 puan) tarafından

Millet kafayı yemiş hayatta karışmam alın zaten giyinen 8nsanlara bayılırım hadi kaynana cahil gorumcene ne oluyor ben olsam aman bosverin siz annemi derim kendinize bakin

0 oy
(3,257 puan) tarafından

Sürekli almadığınız için lafı oluyor. Sürekli alsanız böyle bir laf etme cesaretinde bulunamazlar. Ben de maalesef zamanında kendimden çok taviz verdim şimdi en ufak bir şey yyapsam alışveriş olarak göze batıyor. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,044 göst.
8 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 782 göst.

Kategoriler

1,480,712 soru

24,227,904 cevap

339,004 kullanıcı

...