0 oy
108 göst.
önce Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Halılarımı ılk defa yıkamaya verecem   metresını onlar evdeyken mı olcuyorlar yoksa sız mı olcuyorsunuz yoksa onlar mı olcuyor halılara ısımlerımızı onlar mı yapıstırıyo

7 Cevaplar

+2 oy
önce (1,081 puan) tarafından

onlar artik oladar usta olmuski zaten halinin rulo sekindeki halinden kac metrekare diye biliyorlar🤣🤣 oyle olcup bicme yok yani. sen topla halilari i rulo yap kapidan adama teslim et o lrulo haliyle de anlar kav merekare oldugunu

önce (31,623 puan) tarafından

Aynısını yazacaktım bizimkiler de rulo halinde ölçüyor hep 😄

-Reklam-
0 oy
önce (1,332 puan) tarafından

Evet onlar ölçül fiyat veriyor. İsmi de onlar yazıyo

0 oy
önce (3,097 puan) tarafından

Sen sadece sarıp vereceksin gerisini onlar hallediyor

0 oy
önce (1,957 puan) tarafından

Halıları alıyorlar sonra arıyolar şu kadar tutuyo diye tmm diyorsan yıkıyolar benim halılarım bambu ve İpek normal fiyatın iki katını ödüyorum farklıymış onların fiyatı bilsem almazdım öyle 

0 oy
önce (4,517 puan) tarafından

Onlar ölçüleri bakınca bile anlıyorlar ama sen de halıların kaç m² bil. Fazla isterler eksik isterler iki tarafta mağdur olmasin. 

Biz genelde su kadar m² su kadar hali var kaca yıkarsın diye fiyat alıyoruz hangisi cazip gelirse gelin alın diyoruz

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Esim hali yikamaci sen sar hazrila ver onlar yikiyor paketlerken olcer

önce (122 puan) tarafından

Kactan yıkıyorlar

Aksaraydayiz biz 50 tl

önce (122 puan) tarafından

S

Halıları toplarken supurgeye tutmam gereklı mı

Mesajini yeni gordumde gerek yok onlar yapiyo 

0 oy
önce (8,917 puan) tarafından

Bana fazla fiyat çıkarmışlardi evde kendim ölçtüm onların verdiği fiyat ile çarptım tam 350 TL fazla fiyat verdiklerini anladım söyledim de hakkı neyse onu verdim. Yani misal veriyorum 2,5 MT halı için 3 MT diyorlar 3,25 MT için 3, 5 diyorlar düz hesap yapıyorlar. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.
10 Eylül 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin (3,482 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 450 göst.

Kategoriler

1,479,642 soru

24,213,101 cevap

338,252 kullanıcı

...