0 oy
173 göst.
önce Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Ben  10 senelik evliyim ve 3. Doğumu yaptım bir hafta önce ve 3 oğlum oldu  8 5 ve 0 yaşında şuan  2.dogumdan sonra evliligimde sorunlar olmaya başladı yeri geldi çok ciddi sorunlara boşanmalara kadar gitti yeri geldi iyi olduk duzeldik gerek eşimden kaynakli gerek ailesinden kaynaklı sorunlar yaşadık evlilimiz rayına oturdu ama eşimin  kendi sorumluluğu üzerine daha çok yükledi hamileliklerimde doğum sonrasında sürekli bir arkadaş ayağından dolayı herşeye tek başıma yetişir yapar oldum şuan lohusayim halen benden  evde zorlu istekleri bitmiyor eve hergun geç geliyor gündüz işini bırakıp yine arkadaş pesinde oluyor maddi konuda sıkıntımız yok ha ne der istersem yapar nereye gitmek istersem giderim ama çocuklar hep benim üzerimde kolay kolay ilgilenmez ama çocuk ister hep benden benim yaşım 30 oldu ve ben yaşım geçiyor bide belki bı kızım olur diye şansımı denedim bu doğumdan önce bı düşük yaptım sonra buna hamile kaldım ve yine oğlum oldu  ve doğumda ben tuplerimi baglattim eşim istemedi önce biraz laf yaptı ama amaliyata girerken imzaladı çünkü çok ilgisiz sorumsuz yani tek başıma bı evlilik geçiriyorum aile davetlerine bile çocuklarımla tek gidiyor geliyorum beraber gitsekde beni orda yine bırakıp gidecek bahanesi oluyor şuanda baglattigm için bana kızgın ve sürekli laf vuruyo bide zoruna gidiyor ama bende çok zor şeyler yaşadım ve bundan sonra olana bakacak güçte olmadığımı yetistiremeyecek durumda olduğum ve 3.unundr erkek çocuk olduğu için baglattim sizce haklimyim doğru yaptimmi yani baglatmasam yaş geçiyor çok zor ben yine yapmayacaktim başka türlü koruncaktim guvenemedigim için baglattim 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,020 puan) tarafından

Tek basimiza mi yapiyoruz bu cocuklari babalar ne ise yariyo?

Cocuguna bakmayan parka götürmeyen vakit gecirmeyen sinemaya eglenceye goturmeyen baba mi olur?

Hicbi seyle ilgilenmeyen kocana daha kac cocuk doguracaktin acaba?

Baglatmakla en doğrusunu yapmissin zaten. Bosuna dertleniyosun.

önce (39 puan) tarafından

Zaten düşününce doğru yaptimin bende farkındayım ama vicdanmi yapiyorum şuan gerçi yapsamda artık herşey için geçte nebilm ya stresliyim doğumdan beri bebeğim kuvezde üstüne bide halen laf vurması falan yani götürür gezdirir ama belki ayda bir falan pazar günleri bile bizle vakit geçirmez birlikte yemek dahi yiyemiyiruz eve geç geldiği için 

önce (1,081 puan) tarafından

niye vicdan yapiosunki. esin neden soylenio. sonicta daha fazla cocuk mu yapacaktini. ve yaptiklarinizi kendi mi bakiyomus. soylednigi zaman sende ona soylen . dogerlerine nasil bir faydan olduki bi tane daha yapsan ona nekadar faydan olacakdi diye . sen daha cok aoylen vicdan yapacagina esin vecdan yapsin

Haklisn doğru şuan stresli zamandayim hormonlarım değişiyor falan ne düşündüğümun farkında degilm buyuzden vicdan yaptm sanırım 

önce (6,449 puan) tarafından

hiç vicdana gerek yok, böyle adama 1 çocuk bile fazla. sana da yazık

Ewt kendimi dusundugumden birdaha bu hataya dusmeyim şeytana uymayim diye baglattim kurtuldum

-Reklam-
0 oy
önce (1,763 puan) tarafından

Sen ve senin gibi evliliği olanlar kesinlikle baglatsin hemde ilk çocuktan sonra çünkü baba sevgisi ilgisi olmadan büyüyor o çocuklar üzülüyorum 

Çocuklarına karşı sevgisini eksik etmez evde olursa onlarla ilgilenir oyun oynar ama bunun olması aydabire denk geliyor gezmeye parka goturmesi bile ayda bir belki koca bir yaz geçirdik belki 2 veya 3 kez parka gittik oda geç saatlerde ben Antalyaya tatile gittim ailemin yanına oda bizi almaya geldi fakat bir hafta süreçte belki birgün bizle denize gezmeye gittik orada bile bzi bırakıp giderdi ama çocuklara karşı kötü baba değil şiddeti bağırması dahi yok yani ben şuan lohusayim diyemi bebeğim kuvezde üstüne yine az önce bı laf yiyince bagaltma konusunda vicdanmi yaptım bı an ne oyuzdn buraya sorup rahatlamak istedim 

önce (1,763 puan) tarafından

Yazdıklarından sevgisini eksik ettiğini görüyorum ayda 1 defa oynamak sevgi değildir bağırmadi dövmesi sovmedi diye iyi baba diyemezsin çocuğun her gün ilgiye ihtiyacı vardır ayda bir değil bence baglatmakla en doğrusunu yapmışsınız 

Teşekkürler yorumun için ❤️

0 oy
önce (24,734 puan) tarafından

Kocam böyle olsa ben birden fazla çocuk yapmazdım geçen başka yorumda da dedim erkek çalıyor kadın ev işlerine bakıyorsa ev işine yardım etmemesini de bir yerde anlayabilirim ama çalışıyorum diye  birinin her hangi bir bahane ile çocuk bakımından kaçınmasını anlamam ben düğünde oynamayı sevmiyor diye bile eşime sitem ediyorum bilmiyor ve sevmiyor diye beni yalnız bırakıyor benim bir kocam var eş diyorsak eşlik etmen gerekiyor diyorum ota boka bahane bulup gitmesi aile ortamında yalnız bırakılması ciddi sorun 

Ewt doğru sorunlarının hepsi ciddi ama ben şuan bebeğim kuvezde stresliyim üstüne az önce lafını vurdu falan rahatlamak için buraya yazdım 😔

Tek başıma üç çocuk büyütüyorum kapasitemin de bu kadar olduğunu düşünüyorum der geçerdim bir çocuk doğduğunda anne kadar babanın da düzeni bozulmalı bozulmalı ki baba olduğunun farkına varmalı

😏😏😏😏

İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine mis kokulu yanaklarını benim içinde öp kokla 

+1

Amin inşallah teşekkür ederim ah bı alsam kucağıma ben opmedik yerini birakmayacamda işte inşallah ögunude görürüm 

0 oy
önce (1,957 puan) tarafından

Bence doğru olanı yapmışsın 3 erkek çocuğuyla bi beşına baş etmek ztn zor bide daha devam edip arkası gelse ne halde olurdun o kadar çocuk istiyoduysa baba olduğunu bilseydi arkadaşlarına babalık yapsın madem hep onlarla hem çocuk istesin hem herşeyi başına atsın yokya çok iyi yapmışsın bağlatmakla canım ben olsam aynı kararı verirdim çocuk yapmak kolayda sonrası büyük sorun ortalıkta doğru ilgi ve sevgi almadıktan sonra 10 tane olsa ne yazar çocuklar babadan bağımsız büyüyor resmen anlattığına göre hiç tekme ben olsam daha çok söylenirim ona adam gibi babalık yapsaydın ben dogururdum diye senin yüzünden diye asıl ben ona laf derim

Ewt ben zaten bu kararıma sen sebeb oldun diye baya bı soylendim sonra sustu bişey diyemedi konuyu kapattı 3 kaynım var 3ude ev eş çocuk hepsiyle okadar ilgililer ki onlara bakıp bazen iç geçiriyorum imreniyorum ama benim kocam hiç onlarda tırnak ucu kadar çekmemiş halbuki birbirimizi çok severek evlendik ilk çocukta böyle deildi 2. Çocuktan sonra oldu nolduysa hemde o takıldığı arkadaslarindan darbe yemesine rağmen hala onlrla birlikte ayrıca o arkadaşlarında evli ama hepsi eşini aldatıyor hiç biri eviyle ilgili değiller zamanla eşim onlara benzedi aile büyükleri hepsi söylendi kızdı vurdu eve almadılar küstüler falan ama dinlemiyor eşimin ailesi benim arkamda beni savunup tutuyorlar ama eşim hiç kimseyi tinlamiyor işte 😏😏

önce (1,957 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ztn ne geliyosa bu ailelirin başına arkadaşlar yüzünden kendileri adam olamamış bide eşinde kendilerine benzetmişler onlardan kurtulmadan düzelmesi mümkün değil canım maalesef kasıkta yemiş akıllanmamış akıllanmazlar

Aynen akillanmadi malesef oyuzdrn bunu hak etti diye düşünüyorum 

0 oy
önce (3,689 puan) tarafından

Öncelikle allah bağışlasın ömürleri uzun olsun inşallah kendinde yazmışsın 2. Çocuktan sonra sorunlar yaşadık diye keşke 3. Bir çocuğu yapmasaydın yani mutsuz, huzursuz evliliğin içinde tekrar çocuk yapmak büyük risk ama olan olmuş bağlatmışsın bencede bir daha çocuk yapma allah 3 evladını bağışlasın 

Teşekkür ederim Allah razı olsun yani zaten bağlatma kararini alınca hem bı kız evlat için şansımı denemk istedim eşim için yapmadım zaten kendim ve çocuklarım çok istediler bı kardesleri daha olsun diye her gece ve her ezan okunmasinda dua ediyorlardi Allah'ım bize kardeş ver diye ailemizde hiç bebeği olan yok en küçük benimki oda 5 yaşında zaten okadar çok istiyorlardı ki bnde belki kız olur diye işte ve dedim son kez yapım baglatim diye düşündüm 

önce (3,689 puan) tarafından
+1

Hayırlısı olsun sağlıkla büyüt

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Aze ak (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 411 göst.