0 oy
609 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından

Arkadaşlar en yakın arkadaşım kendisi şehir dışında yaşıyor ve hafta sonu iki günlüğüne İstanbul’a gelecek ve kendisini 4 5 yıldır görmüyorum neredeyse sevgilisiyle birlikte İstanbul’a gelecekler cumartesi pazar bize kalmayı planladılar ama eşim kabul etmedi yani eve gelip misafir olabilirler tabii ki kapımız sonuna kadar açık ama kalmaya izin veremem dedi arkadaşımla biraz ters yaptı siz gelseydiniz ben sizi kapıdışarı etmezdim falan dedi ama biz evliyiz sonuçta yani arada kaldım eşime de hak veriyorum ama bir yandan diğeri de en yakın arkadaşım siz olsanız ne yaparsınız  bu arada eşim arkadaşın gelsin be annemlerde kalırım rahat edersiniz dedi ama sevgilisinin kalmasına kesinlikle karşı çıktı arkadaşım da biraz trip attı 

24 Cevaplar

+17 oy
önce (1,760 puan) tarafından

Ben eşime sormadan direk hayır derdim sonucta zina var ve evinize kabul etmeyin bereketi kaçar evin 

önce (81 puan) tarafından

Bende kabul etmez sanmam ama sorarım dedim . Sonra arkadaşıma hayır diyince baya bozuldu 

önce (1,078 puan) tarafından

hicbir erkek kabul etmez bence . arkadasin gelir o normal esinde ben gderim demis zaten olmasi gereken de o.

ama eve elalemin oglu gelecek. esi ile gelse kalsa arkadasin o da normal.iki aile olarak vakit gecirirsiniz. ama sevgilisiyle hicbir adam kabul etmez. kadinda kabul etmezki esinin arkadasi sevgilim diye bir kiz getirse evinize sende istemezdin

Bende kesinlikle kabul etmezdim ama arkadaşımı çok seviyorum yıllardır görüşmedik ilk kez gelicek evlendikten sonra evime 

-Reklam-
+9 oy
önce (3,481 puan) tarafından

Eşimi bırak ben kendim hoş karşılamam.bana göre uygun değildir.açık bi dillede belirtirim düşüncemi.

+4 oy
önce (6,440 puan) tarafından

Eşin haklı yanı. Arkadaşın tek kalacak olsa neyse de

+4 oy
önce (2,017 puan) tarafından

Eşin hakli

Benmde evli olmayan sevgili arkadaşlarim var bize oturmaya gelebilirler ama kalmaya olmaz

Çünkü biz evliyiz onlar sevgililer yani olmaz hoş degil kesinlikle 

İşte arkadaşım da ben tek gelemem o nerde kalıcak saçma olur dedi bende siz bilirsiniz falan dedim otelde kalırız dedi en son 

önce (846 puan) tarafından

Ne alaka çocuk otelde kalsin kız sende kalsın ya da şöyle eşinle adam aynı odada uyuyacaksa gelsin :)

+4 oy
önce (1,087 puan) tarafından

Eşim yabancı avrupa kültüründe bu tarz şeyler normal olmasına rağmen eşim bile kabul etmez bekar kadın veya erkek arkadaşları partnerleriyle  evimize gelir pes oynarlar yer içerler gece yarısına kadar şamata bitmez ama o kadar bekar birinin evimizde kalmasına müsade etmez bende bunu bildiğim için sormam bile 

+4 oy
önce (846 puan) tarafından

Tövbeler olsun hırlımıdır hırsız mıdır nereden bileceksiniz. Gece uyurken sizi öldürmeyeceği ne malumm . Öyle bir hataya sakın düşmeyin. Üstelik sevgililer. Haram 

+3 oy
önce (24,728 puan) tarafından

Benim görümcem nişanlı akraba olmasına rağmen nişanlısını bile yatılı ağırlamayı istemem kaldı ki arkadaş sevgilisiyle aynı çatı altında kalmak bana doğru gelmiyor evli olmak ile sevgilisi olmak aynı şey değil. Kocan haklı bence de 

+3 oy
önce (31,617 puan) tarafından

Adam sonuna kadar haklı isterse kendi kız kardeşim olsun sevgilisini getirip de benim evimde kalmasına asla izin vermem eşinle kötü olma onlar için bırak küserse küssün gezmeye çıkan kalacağı yeri de düşünür sizin ev otel değil 

+3 oy
önce (3,677 puan) tarafından

Eş arkadaştan önce gelir eşin müsade etmiyorsa konu kapanmıştır yani 

+3 oy
önce (4,967 puan) tarafından

Ben direkt kabul etmem. Küserse de küssün. 

+3 oy
önce (289 puan) tarafından

Eşin cok mantıklı demis gayette güzel teklifte bulunmuş siz baş başa kalın ben giderim demiş bence arkadasının böyle bisey sana teklif etmesi cook sacma bide üstüne trip atıyor 

+2 oy
önce (2,368 puan) tarafından

Sevgilisinde annenizde kalsın eşinizle 😅😅

Eşin istememesi doğru olan ben de istemezdim isterse bozulsun banane.

Buna babam çok gülerdi hahahahahhs

önce (2,368 puan) tarafından

😅😅😅

+2 oy
önce (62 puan) tarafından

Sen evli onun sevgilisi yanlış ben kadın olarak asla kabul etmem lavabo banyo hiç bir konuda rahat olmaz 

+2 oy
önce (1,168 puan) tarafından

Benimde arkadaşım benim yaşadığım yere 1 saat uzaklıkta bir yere gezmeye geldi sevgilisiyle sevgilimle gelip sizde kalalım dedi eşim kesinlikle sevgilisi gelemez dedi benimde arkadaşım Biraz bozuldu ama yapacak birsey yok

+2 oy
önce (1,639 puan) tarafından

Eşin haklı bence. Eşin seni düşünerek hayır demiş. 

+2 oy
önce (16 puan) tarafından

Adam haklı getireceği herif seri katil mi sapık mı veya hırsız mi belli değil ben öyle bi ders aldım ki değil 7 kat yabancı amcamın oğlunu bile eve almam haberler de neler neler duyuyoruz kocanız gayet haklı onu dinleyin 

+2 oy
önce (4,503 puan) tarafından

Hotele gitsinler işi ne sizde

+2 oy
önce (23,624 puan) tarafından

Eşin çok haklı. Söylenebilecek herşeyi gayet doğru söylemiş. Arkadaşın tek kalsın. Sevgilisi de nerde kalıyorsa kalsın. En munasibi bu

+2 oy
önce (11,651 puan) tarafından

Eşin haklı benimki olsa birde bana soruyor musun seni akıllı sanardım diye adlı gazelini okurdu

+1 oy
önce (5,770 puan) tarafından

Arkadaşın kusura bakmasin da kimse kimseye evini açmak zorunda değil 

Darilacak gucenecek bi durum değil 

Ha arkadaşın tek olsa anlarım da 

Sevgilisiyle kalmasına, eşimden once bende musade etmem 

Eşin haklı burda 

Ayrıca eşinin rizasinin olmadığını bildiği halde, arkadaşın hala küsuyorsa o da kendi düşüncesizligi 

Darilirsa darilsin el için eşinle aranı bozma sakın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 576 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 693 göst.
+1 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
11 cevap 459 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,774 puan) tarafından soruldu