0 oy
682 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından

Arkadaşlar en yakın arkadaşım kendisi şehir dışında yaşıyor ve hafta sonu iki günlüğüne İstanbul’a gelecek ve kendisini 4 5 yıldır görmüyorum neredeyse sevgilisiyle birlikte İstanbul’a gelecekler cumartesi pazar bize kalmayı planladılar ama eşim kabul etmedi yani eve gelip misafir olabilirler tabii ki kapımız sonuna kadar açık ama kalmaya izin veremem dedi arkadaşımla biraz ters yaptı siz gelseydiniz ben sizi kapıdışarı etmezdim falan dedi ama biz evliyiz sonuçta yani arada kaldım eşime de hak veriyorum ama bir yandan diğeri de en yakın arkadaşım siz olsanız ne yaparsınız  bu arada eşim arkadaşın gelsin be annemlerde kalırım rahat edersiniz dedi ama sevgilisinin kalmasına kesinlikle karşı çıktı arkadaşım da biraz trip attı 

24 Cevaplar

+1 oy
önce (1,550 puan) tarafından

Esin haklı sende kabahat bu konuyu adamın önüne bile getirmemen lazım kıza soulemeliydin eşim böyle konulara karşı taviz vermez diye  ama sende arada kalmışsın canim belli ama doğru olan eşinin dedigi

-Reklam-
0 oy
önce (54,321 puan) tarafından

otelde kalsinlar evli degiller esinin tepkisi dogru olan tanimiyor etmiyor ne bilsin adam evine kimi alacak 

0 oy
önce (1,014 puan) tarafından

Midesi geniş olanlar izin verir diye düşünüyorum. 

0 oy
önce (256 puan) tarafından

Ne arkadaşım tek kalabilir geçtim ki sevgilisi Allah aşkına neler duyuyoruz neler gördük almayın evinize yatılı kimseyi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 584 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 708 göst.
+1 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
11 cevap 463 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,774 puan) tarafından soruldu

Kategoriler