0 oy
94 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (220 puan) tarafından

Kızımin ateşi vardı çocuk doktoruna götürdüm  kızım daha 9 aylıkken doktoru kalbinde delik olabileceğini söylemişti kardiyolojiye yönlendirdi  gittik kardiyoloji öyle bir şeyin olmadığını söyledi aradan bir yıl geçti tekrardan aynı doktor aynı şeyi söyledi götürmüşmuydunuz dedi evet dedim öyle bir şey yok dedi tedbir amaçlı tekrardan götürmek istiyorum dedim gerek yok dedi aradan zamn gevti doktoru izinliydi başka bir çocuk doktoruna götürdük oda aynı şeyi söyledi kalbinde delik olabileceğini kızım şimdi üç yaşında bugün götürdüm ateşi vardı tekrardan kalbinde  delik var dedi götürdüm mu kardiyolojiye dedi evet dedim tekrrdan.goturucem bakicam inşallah doğru çıkmaz iki doktorun aynı şeyi söylemesi biraz düşündürdü 

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,840 puan) tarafından

Doktorların bakmadan delik olduğunu nerden biliyor sonuçta kardiyoloji EKG çekip USG kalbe bakıyor kendi alanındaki doktor birşey yok deyip onlar nasıl var diyor ki 

Tedbir için başka doktora al göster 

önce (852 puan) tarafından

Çünkü steteskopla üfürüm sesi duyuyorlar çocuk doktorları. Onlar sesi duyduktan sonra kardiyolojiye randevu alabiliyorsunuz 

önce (220 puan) tarafından

Evet doktor d ondan bahsetti ondan biraz endişeliyim 

-Reklam-
0 oy
önce (1,439 puan) tarafından

Canım öncelikle geçmiş olsun bebekler ufakken bazı delikler görünmeyebiliyor sonra eko esnasında ağladıkları için de sonuç düzgün çıkmayabiliyor.muhtemelen doktor sırtını falan dinlerken üfürüm tarzı bi ses duydu o yüzden kontrol ettirmenizi istedi siz güzel bir randevu alın ekosu falan çekilmesi lazım.Genelde masum sorunlar oluyor hiç üzülme belkide ateşli diye öyle ses duydu delik gibi.

Bronşit de var hırıltılısi falan ondan d aolabilir dedim belki 

önce (1,439 puan) tarafından

olabilir canım için rahat etsin götür yine.

Goturucem 

0 oy
önce (4,514 puan) tarafından

Ultrasyon ile bakıyorlar kalp doktoru benim.oglumdada küçük bir delik var doktor suan bir zarari yok 1 yasinda yine bakariz kapanır büyük ihtimal demisti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 500 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde esengulhlc (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 350 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Azracanimm (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,303 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 296 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,657 soru

24,213,309 cevap

338,259 kullanıcı

...