0 oy
137 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,923 puan) tarafından

Kızlar şimdi diyeceksinz görmemişin bi kurutma Makinesi olmuş diye 🤭😂 yeni yeni öğrenemeye çalışıyorum. Kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. İnstagram da gördm. Kurutma ve çamaşır makinesini aynı anda çalıştırırsan makine yanabilir miş. Akım korumalı priz olması lazmmış ikisi aynı anda çalışması için... şimdi çalıştırmam lazm . Denemeye korkuyorum. Aynı anda çalıştıran var mı acaba.?

13 Cevaplar

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Evet aldığımız firmanın yetkilisi de aynısını dedi 

-Reklam-
0 oy
önce (3,253 puan) tarafından

Ben o prizden de aldım ikisini aynı anda çalıştırıyorum üstüne üstelik dikey süpürgemide şarj ediyorum 😅

0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Ben her çamaşır günümde çamaşır ve kurutma makinesini 5 defa üst üste çalıştırdıgımı bilirim hiçte bişey olmadı yıllardır

0 oy
önce (13,503 puan) tarafından

Ben arada çalıştırıyorum ama çalıştırma abla demişti kuran çocuk

0 oy
önce (1,089 puan) tarafından

e tabiki. bi makina yimarken digeri ayni anda kuruyuyir zaten yarim gunde kac makina camasir yikanio kuruyir. suan 3 makina camasir aticam beyazlar yikanio. o yikaninca kurutmaya koyup ayni anda renkliyi ayicam onlar kururkende az renkliler yikanacak

önce (1,923 puan) tarafından

Yani açtın mı aynı anda hiç

önce (1,089 puan) tarafından

image

ahanda suan calisio:)) ikisi ayni anda ust uste
0 oy
önce (156 puan) tarafından

Benim sartel atmıştı yapma derim 

0 oy
önce (10,401 puan) tarafından

Çalıştırıyorum hatta şuan ikiside çalışıyor 

0 oy
önce (1,969 puan) tarafından

Ben çamaşırla bulaşığı bile aynı anda çalıştırmıyorum elektrik çok yükleniyor yakabilir birini sırayla çalıştır bence canım buzdolabı ztn mecburi takılı bide 2 makine daha çalışırsa çok yüklenmiş olursun elektriğe 

0 oy
önce (163,645 puan) tarafından

8 yildir ayni anda calistiriyom hic bisi olmadi

0 oy
önce (16,121 puan) tarafından

Evdeki elektriğe bağlı 

Arkadaşımın şartelleri attırmıştı ama burada okudum çoğu kişi çalıştırıyormuş 

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Evet akım korumalı prız olması lâzım biz yaptırdık aynı anda çalışması için

0 oy
önce (1,221 puan) tarafından

Akım korumalı priz falan hikaye benimki normal priz kaç kez birlikte çalıştırdım hiçbir şey olmuyor 30 yıllık elektrik tesisatı 

0 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Kurutma makinesinin cinsine bağlı bence. Isı pompalı ve ısıtıcılı olarak ikiye ayrılıyor. Benimki ısıtıcılı, akım koruma da var ama çamaşır makinesiyle veya bulaşık makinesiyle birlikte çalıştırmıyorum. Isıtıcılı daha çok enerji harcıyor, yanabilir. Isı pompalı olanlar daha az enerji harcıyor. Onlarda sorun çıkacağını pek sanmam ama yine de temkinli olmak lazım. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
+1 oy
9 cevap 282 göst.
+1 oy
3 cevap 1,213 göst.

Kategoriler

1,479,756 soru

24,214,697 cevap

338,324 kullanıcı

...