Kızlar araç alıcam ama sıfırlara gücüm yetmiyor 2.el sıfıra yakına yetiyor ama toplam 1.200 1.300 çıkıyor param ne alsam ne gelir sizce kızlar hatchback değil sedan suv almak istiyorum hangisi bana ileride kar getirir birde kızlar Honda Toyota bayilere sordum 2 ve üstü diyorlar birde sizce beklesem mi 2025 için yıl sonu kampanyası yaparlarmı bayiler
aralıkta genelde yapılıyor kampanya
bu fiyata linea, egea falan vardır diye biliyorum.
Toyota falan bunlar iyi araba, 2.elini bile minimum 10 sene kullanırsın.
Toyota almayı çok istiyorum ama 1.800 istiyorlar onada yetmiyor bende bekleyeyim birikim yapayım az daha dedim ama beklemekle de iyice artmasın sonra diyorum birde max 1 ay dayanabilirim arabaya. Alıştığım için artık yapamam
Ford puma Seat arona Reno captur Kia stonic bunlara paran yeter ve hepsi güzel araba bizde değiştireceğiz eşim bunlardan birini alacak
Octavia kullanıyoruz çok memnunuz biz kemikli kaliteli araç
Tevelut kaç beybi
37 canım benim 😅
Sen benlesin kizzz bnde 38 im
Evet çiçeğim akranız senle
Ayy ben yaşımi çok seviyorum yaaa sende oylemisin 🤣🤭
Bu fiyat araliginda km si düşük yaşı küçük alabileceğin en makul araç bence Hyundai bayon otomatik olandır .Hem otomatik şanzıman sorunu yaşatmaz hemde Hyundai genel anlamda az masraflı bir araçtır .motor mekanikle ilgili sorunun olmaz .hemde SuV araç almış olursun .Elite ve style paketi bulabilrsen çok daha iyi .kaporta olarak çok daha sağlam araçlar var tabi Volkswagen,Toyota Honda Skoda gibi fakat o paraya o araçlarda düşük km ve yüksek model bulamazsın ve km yüksek olduğu icin sana masraf çıkarma ihtimali çok fazla olur bir kaç sene içinde .ama bayon sorunsuz kullanırsın 2022 2023 falan alirsan
Canım bayona baktım 2023 falan var ben Van'da yaşıyorum burdan bakayım dedim 1.400 1.500 diyorlar ama değişen var tramer var 3-5 tane var yakın illerde de çok yok bu araçlardan
Bekleyeyim dedim sene sonuna kadar ama iyice de artmasın diyorum bekleyip Toyota sıfırındam alayım dedim şuan boş paketi 1.800 istiyolar çok geldi banada dışarıdam bakıyorum hepsi ya kilometre çok ya da normal bayiden satılanlardam daha pahalı
Suv sedanın nasil oluyor bacim ben onu önce anlayayım..
Toyoto güzel araç ama çok pahalı
Suv model ya da sedan modeller oluyor ya canım onlardan almak istiyorum dedim aynen Toyota pahallı ya
Bizim suv modeller zaten heacbeck tir
Yok canım hatchback suv sedan araçlar vardır bu üç modelden en ufağı yer çok kaplamayanı hatchbacktir. Suv modellerde hatchback modellerden farklı ve büyüktür mesela bagaj kısmı daha çok büyüktür tekerlekleri olsun neyse sedanda suv araçlar gibi yüksek değil uzun araçlar onunda farkı biraz daha yerden gidiyor ve daha basık şimdi 26 yaşındayım 17 yaşında 4×4 araç kullanıyordum ben.benim eski aracımda hatchbackti bana küçük geldiğinden artık suv model ya da sedan model almak istiyorum ama fiyatlar aşırı uçuk
Asko ben biliyorum ben 15 sene ototmativ sektöründe araçların icindeydim kendi aracimizda suv model suv senin alman zor 1.5 milyondan başlıyor en dusugu
Eşimden öğrendiğim kadarıyla değişen boya vs olmaması km düşüklüğü arabaya kar getiren şeyler bizim şuan ki arabamız Honda otomatik vites severek kullanıyorum eşimde araba markası olarak Honda Toyota Ford markalarına baktı bi marka daha vardı ama hatırlamıyorum sağlamlık olarak iyi dedi
O fiyatlara egea almıştık biz sıfıra yakındı paranı bekletme hem arabasız kalma yine biriktirir alırsın Toyota güzel araba
1,482,841 soru
24,256,062 cevap
341,220 kullanıcı