0 oy
125 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından

Dogumdan sonra veremedim 30 kilo vermem lazım 5 kilo verip pes ediyorum hep git gide de daha fazla alıyorum sonra lütfen bildiğiniz bi yer tavsiyeniz varmı taktıran varsa yada çevresinde iyi sonuç alan varmı pskolojim çok bozuldu insülin direncimde çok yüksek irademe sahip çıkamıyorum eşim hiç lafını yapmıyor ama ben anlıyorum sürekli çevremin zorbalamasından çok bıktım kurtulmak istiyorum artık lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi? 

7 Cevaplar

0 oy
önce (590 puan) tarafından

Ya ondan kac kişi öldü Allah aşkına yapmayın şöyle şeyler. Diyetisyene git daha iyi

önce (3 puan) tarafından

Gittim tabiki hemde defalarca şehir hastanesinin obezite merkezine bile gittim olmayınca olmuyor benim 3 yaşında oglum olmasa kendim ölücem zaten o kadar pskolojim bozuk ve bu mutsuzlulugum çocuguma yansıyor yeter artık yaşamayan bilemez bazı insanlarda irade ne yapsada olmuyor o yüzden cerrahi alamlar var inanın kolaya kaçtıgım için degil son çare olarak birşeyler düşünüyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (5,115 puan) tarafından

Benim ablam taktirdı 6 ay kaldı sonra çıkartırdı. Kilo vermişti ama çıkarttığı gibi daha fazlasını geri aldı. Şimdi mide ameliyatı oldu

önce (5,818 puan) tarafından

Benim eltimde de aynısı oldu 

0 oy
önce (4,647 puan) tarafından

Ben aynı merkeze yaptıran 3 kişiyi gördüm bizzat canlı valla en az 100 kilodan 60 kilolar düştüler ama maalesef suan doktor ismi bilmiyorum isyerinden ayrildim.onlarda ordaydi

önce (5,818 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Benim eltim taktirdi 16 kilo verdi 

Ama pek belli olmadı 

Çıkarttıktan sonra yine aynı kiloya ulaştı 

Suan hala kilolu 

Ben bunyeyle alakali olduğunu dusunuyorum

önce (920 puan) tarafından

Bünye değil yemekle 😂 çünkü zayıflayan nasılsa zayıfladım diyerek yiyor ve mideyi tekrar büyütüyor 

0 oy
önce (900 puan) tarafından

Doktorlar insülin için yürüyüş tavsiye ediyor bol tempolu yürüyüş yap tatlıyı da kesersen kilo verirsin

0 oy
önce (18,904 puan) tarafından

Onu taktirana kadar mide ameliyatı ol daha iyi. Ameliyat da zor ama riskleri balona göre daha az bence.

0 oy
önce (159 puan) tarafından

Merhaba  2 sene genel cerrah yanında çalıştım. Mide balonu yapıyordu. Zaten mide balonunu  sadece genel cerraha  yaptırma  izni var. Gerçekten  çok güzel kilo verenler olduğu gibi hiç kilo veremeyenler de oluyordu. Ve balon taktırdığınızda  öyle kafanıza göre yemek yemek yasak, size bir liste veriyorlar ona göre ilerliyorsunuz  diyetisyen eşliğinde. Sizin probleminiz zaten diyete uyumakta zorlanıyorum diyorsanız bunda da zorluk çekersiniz. Balonun  amacı midenizde  alan kaplayıp  daha hızlı doymanızı  sağlamak ve üstüne sağlıklı beslenerek  de kalan boş kısmı  faydalı yiyeceklerle doldurmak. İlk bir kaç gün işlemden sonra sıvı besleniyorsunuz. Daha sonra yumuşak gıda ile 1 hafta sonra normal yemeğe geçiyorsunuz. Zaten kilonun  en hızlı kısmı burada gidiyor. Eğer yaptırmak isterseniz  size istanbul  için de güvenilir bir doktor önerebilirim.

0 oy
önce (15,445 puan) tarafından

Bursa' da değil kardeşimin çalıştığı doçent var İbrahim Sakçak Ankara'da,aynı gün çıkıyorsun onu önerebilirim. Diyetisyen olarak kardeşim ilgileniyor balon taktıranlar ile. Yalnız zor bir süreç altı ay duruyor balon bazısında sonrasında yersen alırsın. Diyet ile verilecek gibiyse hiç bulaşma derim. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
13 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Aysenurr1 (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,885 soru

24,230,412 cevap

339,104 kullanıcı

...