Geçen yıldan beri istiyorum aslında bıyık tüylerim icin kullanan var mi acaba memnun musunuz ona göre alicam yorumlarda cok memnun olanlarda var hic memnun olmayanlarda. Birde kısa ve az kirpikli biriyim önerdiğiniz maskara var mı her maskara belli etmiuor kendini bende
Hiç bilmiyorum bu aleti
Yuzum hic tuylu degildir ihtiyac duymadim yani
Rimel icin gorsel ekledim ben cok memnunum
Kısa kirpiklere de etkisi iyi olur mu acaba çünkü diğerleri ile sürüp surmedigim arasında fark olmuyor dün kuzenimde sarı Maybelline denedim o biraz iyi geldi ama 1 saat sonra sürdüğüm yine belli olmadi sanki uctu gitti
Bende bakmıştım geçenlerde canım daha almadım memnun olan varmiki :)
Sen hangisini almayı düşünüyorsun canım? Philips daha cok iyi gibi geldi bana ama bilemiyorum ya
Kullanmadım ama tavsiye etmem. Çok can yakar bu tüyleri yavaş çeker dairesel hareketlerle çalışıyor belli. O yüzden kıl dönmesi yapabilir
Tras bıcagı gibi aslında, cımbız gibi çekmiyor
Bu markalar farklı mıdır bilemiyorum ama ben şu a101 e gelenden kullandım. Aprilla mı neydi markası kökünden almıyor o da yarım kalmış gibi bir görüntü yaratıyor. Pek memnun kalmadım açıkçası. Ama dediğim gibi bunlar daha kaliteli markalar farklı olabilirler.
Bunlar kökten almadığı için inanılmaz kötü görüntü yaratıyor makasla kesmiş jilet vurmuş gibi tuhaf kalıyor kökler ortada hep maskara da maybelline rocket önerebilirim yada beaulis fun koleksiyonu da güzel
1,480,043 soru
24,219,331 cevap
338,553 kullanıcı