0 oy
138 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (137 puan) tarafından

Geçen yıldan beri istiyorum aslında bıyık tüylerim icin kullanan var mi acaba memnun musunuz ona göre alicam yorumlarda cok memnun olanlarda var hic memnun olmayanlarda. Birde kısa ve az kirpikli biriyim önerdiğiniz maskara var mı her maskara belli etmiuor kendini bende

image

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,031 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum bu aleti

Yuzum hic tuylu degildir ihtiyac duymadim yani 

Rimel icin gorsel ekledim ben cok memnunum

image

önce (137 puan) tarafından

Kısa kirpiklere de etkisi iyi olur mu acaba çünkü diğerleri ile sürüp surmedigim arasında fark olmuyor dün kuzenimde sarı Maybelline denedim o biraz iyi geldi ama 1 saat sonra sürdüğüm yine belli olmadi sanki uctu gitti 

-Reklam-
0 oy
önce (1,538 puan) tarafından

Bende bakmıştım geçenlerde canım daha almadım memnun olan varmiki :) 

önce (137 puan) tarafından

Sen hangisini almayı düşünüyorsun canım? Philips daha cok iyi gibi geldi bana ama bilemiyorum ya

0 oy
önce (336 puan) tarafından

Kullanmadım ama tavsiye etmem. Çok can yakar bu tüyleri yavaş çeker dairesel hareketlerle çalışıyor belli. O yüzden kıl dönmesi yapabilir 

önce (3,230 puan) tarafından

Tras bıcagı gibi aslında, cımbız gibi çekmiyor 

0 oy
önce (3,124 puan) tarafından

Bu markalar farklı mıdır bilemiyorum ama ben şu a101 e gelenden kullandım. Aprilla mı neydi markası kökünden almıyor o da yarım kalmış gibi bir görüntü yaratıyor. Pek memnun kalmadım açıkçası. Ama dediğim gibi bunlar daha kaliteli markalar farklı olabilirler. 

0 oy
önce (2,641 puan) tarafından

Bunlar kökten almadığı için inanılmaz kötü görüntü yaratıyor makasla kesmiş jilet vurmuş gibi tuhaf kalıyor kökler ortada hep maskara da maybelline rocket önerebilirim yada beaulis fun koleksiyonu da güzel 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 343 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hazall (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde persil (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 401 göst.

Kategoriler

1,479,995 soru

24,218,646 cevap