0 oy
61 göst.
önce Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Evımde rutubet var her kış olduğu gibi bu kışta bu sıkıntıyı yaşayacağız sımdıden belli edıyor kendını koku olusmaya başlamış özellikle çocuklarımın yattıgı yerde koku var ne yapmam gerekiyor bu rutubet durumunu kızım zaten solunum sıkıntısı çekiyor Allah bana da güzel temız evse oturmayı nasip etsın çok yoruldum eskı evlerden daırelerden ne yapsam bu koku çıkar sanki böyle toz var sanıyorum heryerde 

3 Cevaplar

0 oy
önce (879 puan) tarafından

Her gün evi havalandıracaksın , çok eşyadan kurtulacaksın

önce (23 puan) tarafından

Hep yaptığım şey havalandırmak eşya da mecbur var evim çok küçük yerım yok 

-Reklam-
0 oy
önce (6,438 puan) tarafından

Benim eski evim öyleydi çamaşır suyu ile temizliyordum geçiyordu bidaha oluyordu çok dualar ettim çok şükür degistrdom ailemin olduğu yere geldik insan nefes alamıyor valaha ya

İki dakıka ıcınde burnum tıkanıyor çocuklar derın nefes alamıyor kış boyu tıkanık burunları nefes rahat alamaz oluyorlar bunaldım ımkanım yok mecburıyetten oturuyorum hıc mutlu degılım olamıyorum her gün yalvarıyorum Rabbime bana temız yenı daıre nasıp et dıye 

0 oy
önce (335 puan) tarafından

Çocukların odasını değiştirme şansın var mı? Umarım evin sadece bır odasında vardır bu sorun 

Kızım benımle oğlum beşikte yatak odasında yatmaktayız iki oda yan yana diğer odada az var ama ımkanım yok kızımı ayrı yatırmaya hanı eşya yok malesef mutfakta da var duvarlar lekeli 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
4 cevap 189 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (492 puan) tarafından soruldu

Kategoriler