0 oy
389 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Merhaba kızlar başlıkta gördünüz gibi eşim beni evden kovdu. Şöyle anlatayım, dün aramızda hiçden başlayan bir sebepten kavga ettik ve benle inatlaşması beni çıldırtıyor artik, kötü bir eş değil aslında bana hiç bir zaman kötü sözü vs söylemedi, ama dün ne olduysa kavga ettik ve ben bağırdım önceden böyle değildim ama bazı sorunlardan ötürü artık kendimi tutamayıp bağırıyorum. Ve o bundan nefret ediyor. Neyse bağırdım ve o beni kollarımdan sım sıkı tutarak kapının önüne koyup : defol dedi. 

Orda şok oldum o da şok oldu dondu hatta titremeye başladı ilk defa böyle bir şeyler karşılaştık. Ben içeri gidip üstümü giyip çıktım bidaha yürüdüm peşimden arabayla geldi bin falan dedi binmedim neyse sonra parka gittim çocukla oraya geldi

Yanımdaydi ama nerdeyse benle konusamdi. Sonra eve donmek zorunda kaldım çocuk okula gidiyor diye çünkü mecbur ben uyutuyorum. Uyuduktan sonra evden çıktım çünkü orada uyumak istemiyordum, peşimden gelip pişman olduğunu bidaha böyle birsey yapmicagini falan söyledi kendinde değilmiş. Yani şu an ne yapacağımı bilmiyorum, aklıma hep o sahne geliyor .. 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,087 puan) tarafından

Büyütme bence o anki psikoloji ne oldu bilemessin nazar bile gelmis olabilirsiniz aniden gleistiye

önce (21 puan) tarafından

Ben de öyle düşündüm çünkü genel olarak çok büyük kavgalarimiz yok iyi anlaşır iz 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,867 puan) tarafından

Pişman olmuş peşinden gelmiş istemsizce ikiniz yukselmissiniz geri gelmeseydi neyse konu uzatma ama unutmuş gibide yapma üzüldüğünü kırıldığını şöyle biraz mesafeli ol bir daha yapmasın diye 

Tessekurler tavsiyelerinizi dinlicem 

0 oy
önce (4,577 puan) tarafından

Olur öyle şeyler hersey düzelir çok fazla yükselmissiniz

0 oy
önce (7,312 puan) tarafından

Belli ki pişman olmuş uzatıp kavga etme ama hemen de yüz göz olma hatasını iyice anlasın bir daha yapmasın 

0 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Büyütme canım olur böyle şeyler küçük şeylerden ses yükselir bazen insanız tahammül sınırımız doluyor sonra da taşıyoruz hayat şartları zor oooo biz eşimle bazen böyle şiddetli bagırşırız o beni evden kovar ben onu kovarım :D tabi ki büyük bir konu ortada olmadığı için sakinleşiriz güleriz halimize sonradan da

Evet canım haklısın tahammül um kalmadı bazı şeylerden dolayı.. ilk defa yaptığı için şok oldum 

0 oy
önce (11,703 puan) tarafından

Pişman olmuş ve bunu da dile getirmiş evine dön ama yine biraz tavrıni belli et

0 oy
önce (24,786 puan) tarafından

Burnunu sürtmek gerekir ki bir daha yapmasın evi falan terk etme tabiki ama bunun da basit bir şey olmadığını ona göster 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 430 göst.
+1 oy
18 cevap 1,385 göst.
+2 oy
28 cevap 1,106 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde cocopops (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 360 göst.

Kategoriler

1,480,219 soru