0 oy
162 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (7,217 puan) tarafından

Ya kızlar bnm mutfak fayansi eski fayanslsrdan içim o kdar daralıyor ki anlatamam. Şuan taşınma ihtimalimiz yok mecbur bı hal çaresine bakacam fakat gel Gorki mutfağa girdiğimde duvarı görünce  kodum düşüyor.

Şimdi diyeceksiniz kağıt falan yap şuan yapamam  onu. 

Attığım görsel gibi  aksesuar olur ne bilim bişey olur ne yapayım ya 

image bu görsel beyaz temiz gibi benmkide  temiz ama böyle beyaz değil yılların yorgunluğu çökmüş sanki .

Siz olsanız ne yapardınız?

6 Cevaplar

0 oy
(5,716 puan) tarafından

Boya canım.boyayan çok yani . Vernikli boyalar var 

(7,217 puan) tarafından

Boyasamda aynı gözümde ben misal biseyler aşmak istiyorum dekor yapmak istiyorum bu duvarada yakışmıyor diye yapamıyorum dümdüz duvar düşün o kdr sevmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(7,143 puan) tarafından

bende mutfak fayansımı beğenmiyorum, mozaik tarzı minik taşlardan. öyle olduğu için boyamak da istemedim. büyük fayans olsa çoktan boyamıştım. 

şimdi balkonu yaptırmak zorundayız, alt kata su gidiyor balkon yıkarken, dedim az fayans daha alalım şu mutfak fayansları değişsin. 

gerçekten mod düşürüyor 

(7,217 puan) tarafından

Ay İnan canım aynen öyle mutfak dolaplarım temiz güzel dediğim gibi ama duvara bakınca böyle ruhum çekiliyor sanki hiçbir şey atamıyorum yani dümdüz bir tek saat var o bile artık gözüme batıyor ya böyle dümdüz olsaydı diye düşünüyorum ay bilmiyorum ki ne yapacağım

0 oy
tarafından

Boyama ile tertemiz olur. 

(7,217 puan) tarafından

🥺 aslında ben fayanstan sıkılmışm dümdüz istiyorum çünkü bişey asamiyirim

0 oy
(182 puan) tarafından

Hangi renk kı sizi bu kadar rahatsız ediyor benimkisi gri cok hoş duruyor böyle desenli ama 

(7,217 puan) tarafından

Beyaz ama parlak  ben  öyle istemiyorum  ya aksesuar falan bişey takamıyorum güzel durmuyir diye 

0 oy
(14 puan) tarafından

PVC duvar paneli al kesinlikle bu işti yapıyoruz biz

(7,217 puan) tarafından

Silince falan bişey olmaz mı cnm buralarda çok satiyorlar

(14 puan) tarafından

Hayır olmaz kendimde kullanıyorum 

0 oy
(84 puan) tarafından

Stencil alıp desen katabılırsın cok duz gelıyosa. Folyo dıycektım onu istememişşin zaten. 

(7,217 puan) tarafından

Bı bakym o ne demek 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
6 cevap 455 göst.
10 Kasım 2024 Moda kategorisinde Karcicegi (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (501 puan) tarafından soruldu
0 oy