0 oy
133 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından

Çocuk değilim 30 yaşındayım. Durup dururken beni neden tersledin? Neden bana kızıyorsun diyor artık sinirlerim bozuluyor kızacak bir sebep yok çünkü konuşmak istersemde kendini iletişime kapatıp sen nasıl biri olduğunun farkında değilsin diyor ve evlatlarından ilk fırsatta kendince hayırlı evlat olanlarla kıyaslama yapıyor anneleri gözleri ile kontrol ediyormuş benim ne hayırsızlığımı gördün diyorum hayırsızsın demedim ki diyor? Cevap vermemek en doğrusu sanırım.Psikolojim bozuldu onun yüzünden senelerce ilaç kullanıyorum.

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,752 puan) tarafından

Benim annemde önceden böyle değildi şimdi çok aksi ama artık he tamam diyip geçiyorum ne desem kızıyor alınıyor her lafım batıyor en iyisi bazen göz görmemesi kulağın duymaması 

-Reklam-
0 oy
önce (4,087 puan) tarafından

Yaşlandıkça değişiyorlar kaç yaşında bı artık insanlar anne babada cocgun var ama yous gibi onlarla ilgilenmeni bekliyor

0 oy
önce (870 puan) tarafından

Neden sürekli etrafındakileri sucluyorsun yani diyelim ki herkes sorunlu herkes kötü sadece sen iyisin hatasizsin o zaman da onların kötü olduğunu kabullen kafana takma yani kendi hayatına bak sen bu şekil yapmazsan 30 yasin en güzel ve çabuk geçen yıllarını telef edersin bir de bakmışsın ki yaslanmissin

önce (25 puan) tarafından

Kim etrafındaki herkesi suçluyor anlayamadım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 274 göst.
22 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 251 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 304 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,566 puan) tarafından soruldu