0 oy
340 göst.
önce Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından

Dun aksam o herıfle kızlarım kaynanamdaydı gormek ıstemıstı yollamıştım hafta sonu dun almak ucun beraber gıttık .yolda aılelerden laf lafı actı benım halam evlendı bosandı bir daha evlendi. O bosandıgı esna  ben dogum yapmıştım o herıfın dedigıne gore benim odada olmadığım bir sırada halam ona kuyruk sallamıs oda benim yanımda  böyle yapma demıs oda kalkmış gıtmıs odadan. Ben halamı tanıyorum öyle bırsey yapmaz . Bunu yapmaz dedıgım herkes herseyı yaptı. .o herıfede guvenmıyorum . Durumu bırune desem ortalıgı pıslık goturur herkes ıyice bana dusman olur

5 Cevaplar

0 oy
önce (16,132 puan) tarafından

Senin kocanın da yaşlı merakı nedir böyle 

Birde böyle bir durum yoksa iftiraya girer hiç mi korkmuyor 

önce (126 puan) tarafından
+1

Halam benden genc duyulsa kıyamet kopar

önce (16,132 puan) tarafından

Kaç yaşında 

önce (1,127 puan) tarafından
+1

yaslida olsa farketmezki. bosanmis falan diye kendi aklinca fantazi kurmus iste. halana o sekilde fantaziler kuran annene kardesine de kurar yani zihniyet belli

-Reklam-
0 oy

o herif dedigin esinmi anlamadim. halan esinemi kuyruk sallamis guya. oleyse herkrs icindeki pisligi disavutut . bodanmis dul diye kkrnfo kafasinds fantazi kurmustur belliki. soyle yok ortaligi kendi ihrenc fantazilerini elaleme iftira atarak  disa vurmaya calismasin

Bende agzına gelenı saydım

iyi etmisin. millet onun anasi ablasinkardesinkarisi hakkinda kizi colugu cocugu hakkinda fantaziler kursa ne hissedermis once bi onu dusundun

0 oy
önce (11,703 puan) tarafından

O herif dedigin kişi kocan mi? 

Ayyy çok şey yazdım sildim sana ve kocana 😂yazsam linç olacak yazmasam gönül razı değil bilemedim herkes kalbinin ekmeğini yesin 

Evet  kocam desene merak ettm

0 oy
önce (163,661 puan) tarafından

esin son derece guvenilmez birisi 

0 oy
önce (1,451 puan) tarafından

Ben anlamıyorum nasıl bu kadar ağzı bozuk olabilir öyle bişe olsa dahi sen nasıl eşine bunu bu şekilde söylersin ki ,olsa dahi şimdiye kadar sustun yine sus şu evliliklerde neden birbirinin aileleri hakkında ileri geri konuşuyorlar böyle evlilik yıpranıyor sadcee

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,006 göst.
0 oy
11 cevap 1,211 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mesutun hatunu (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 240 göst.
10 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Masum anne (338 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 343 göst.
31 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde E.D_ (471 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,233 soru

24,221,960 cevap

338,716 kullanıcı

...