Şimdi önce konuyu anlatym kızlar
Bugün şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim işimizi hallettik çıktım canım sirdan istedi dedim sirdan yemeye gidelim tamam dedi bende öyle heryerde yiyemiyorum su yere götür dedim orası uzak dedi başka yere götürdü bana sirdan kendisine çürük istedi sirdan geldi ama değişik bir şey kokuyo ben yiyemem dedim bunu kendisi de çorbayı bir iki kaşık aldı durdu hadi kalk gidek o zaman dedi bende sen bitir dedim yok dedi ki şöyle bir şey var o yemek onun hoşuna gitseydi oturur yerdi sonra hesabı ödedi 500 eve gidene kadar sen git 500 liraya çalış bilmem ne abi sen arkadaşlarına harcayinca sesin cikmiyo ayda yılda bir dışarı götürdün sırf bana laf sokmak için yemedi onu
Ha bide bence kendisinin de hoşuna gitmedi ama beni bahane etti
Eğer başkalarına harcadığını konuşmayıp sana konuşuyorsa haklısın..
Arkadaşlarına neler yapıyor bacım bir arkadaşı var arıyor şu eksik bu eksik ickisine ekmeğine etine kadar alıyor sesi çıkmıyor onlar için benimle kavga ediyor onlara laf asla soyletmiyor eve gelince de param yok para kazanmak kolay mı çocuklar büyüdü kışlık alınacak hiç adamın umrunda değil
Sorumsuz koca işte laf söyleyip dursun size bakmak zorunda
Arkadaşı kendi çocuğundan önce mı geliyormuş pes valla billa
Başkasına ne harcıyor bilmem ama bende para verip yiyemesem üzülürdüm. Biraz da kendi kaşinmiş aslında bildiginiz yere gitseydiniz en azından paranız çöp olmazdı
Ben dedim kendisine yok dedi burası da güzel ki kendi bile yiyemedi hoşuna gitmedi çünkü biliyorum
yani bir yemek ısmarlamış ve dediğin gibi beğenmemiş lafını ediyor. çok ayıp gerçekten
Çok yanlış zaten adım atsan 500 gidiyor bencede begene3 bitirirdi banada öyle geldi . Su erkeklerin herşeyi bahane etmesi
1,486,515 soru
24,302,075 cevap
344,089 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın