Hayırlı sabahlar kızlar napiyorsunuz nasılsınız ?🌹
Biz yine her zamanki gibi erkenciyiz oğluma kahvaltı verdim çay koydum birazdan bende kahvaltı yaparım hava mis gibi şuan dün çok soğuktu
Hava gerçekten bugun güzel ama
Oğlun kaç yaşında canım seneye bende 4-6 yaş Kur'an kursuna vermek istiyorum bakalım yol uzak uzaktan çok aşırı inişli çıkışlı bakalım afiyet olsun 🌺
6fun sonra tam 4 olcak bu sene verme cok kucuk dıyenlerı aldırmayıp verdiğim ıcın cok mutluyum hayatımda kendime ve oğluma yapabılcegım en buyuk ıyılıkkktı
Ay esma evin fayans ları venımkı gibi ne kötü benımkıde sarı ıy değişim yapçam
Mavı benim kı😄😄
Rengi sevdiğim ıcın gozume batmıyor pek
Oğlumu kreşe bıraktım küçük hanım uyursa önce evi toparlayıp sonra kahvaltı yapıcam
Afiyet olsun canım 💕
Hayirli sabahlar cicegim oh mis gibi cek temiz havayi icine
Dun basim agriyacak gibi demistim agridi saba 6 bucukta ilac icmeye kalktim etki etmedi not tutuyorum bakalim nolcak bugun isim yok bi yemek yapcam
Haklisin hayatim valla ben baglatmayi dusunuyorum gunah onu da biliyorum ama napalim baska igne yasaklanmis ki yasaklanmasa bile durmadan igne vurunmaya nasil gitcez gunu gunune spiral zaten bi cok kisiye yaramiyo kondom da marifet isi valla biz kullanamiyoruz ee napcaz her sene dogurcaz boyle giderse kedi gibi
2. İstemiyon mu ? Bende günah diye bağlatmak istemiyorum ya ilerde pişman da olmak istemiyorum bilmiyorum napicam
Askim ikiden sonra yine korunmam lazim ya
Orası dogruda şimdi bağlamak istediğini sandım
Benim hamilelikler riskli geçiyor ztn bunda asla istemeyen eşim bile baglatsak mi dedi ama ben korkuyorum ya bide günah yaşımızda çok genç zamanın ne getireceği hiç belli değil yaa
Iste ayni dusuncedeyiz ama bakamayacagim kadar cocuk dogurmak ne kadar dogru ananem 1 kez korunmamis kadin 18 dogum yapmis yarisi olmus yarisi kalmis bunyesi hazir olmadan tekrar tekrar dogum yaptigi icin cocuklarin cogu dayanamamis dusukleri hic hesap etmoyorum bile en son zamanlarinda kadin diz agrilarindan cok cekti doktorlar cok dogum yaptigindan demisti o cocuklar butun teyzelerim dayilarim bize bakmadilar soyle boyle diyolar hangisine yetissin o ana baba bi de bu yon ver
Sabah sabah işlerimi yaptım ve evin önüne çıktık oglanla 🙃🙃😉😉😉😉😉 kumla oynuyoruz
Benıde su koseye alsanız
Gel gel 😀😀
Oturup saatlerce oynaya bılırım
Ben oynayamam herhalde . Sıkılırım 😇
Oh ne güzel iyi keyifler 😅 🥰
Çocuk hasta bir taraftan ev topladım doğalgaz bozuldu servis gelecek herşey üst üste geldi ya
Oy kuzum Allah şifa versin inşallah 🌹
Aminn allah razı olsun
Hayırlı sabahlar..bende öyle okullu olduğumuz için erken uyanıyoruz. Ama normalde de zaten saat 7 dedin mi ayaktayım. Coxuklaeo kahvaltı ettirdim beslenme hazırladım okula uğurladım. Biraz küçük oğlanla evde oyalandik.. kahvaltı için fırına gidip pide yaptirdik yedik vs. Şimdi oğlanı uyuttum uyanmadan hamur yoguracam ekmek yapmak için sonra işimi yapacam.
Tempolu geçmiş baya kolay gelsin 🥰
günümü geçiriyorum.
Oo maşallah hamarat hanımefendi eline sağlık
Orman havası 😍😍😍😍 şuan ağzımın suyu aktı çok özledim bi an önce ülkeme gitsemde Orman havası alsam
Hangi ülkedesin, hatırladığım kadarıyla eşin yabancıydı eşinle nasıl tanıştın anlatsana:)
Orman değil giii bizim meyve ağaçları 😃
Yeni Zelandalı eşim bende onun yanına taşındım ama 2 haftadır istanbuldayım resmi işler için geldim bittiğinde döneceğim ben thyde kabin memuruydum eşimle orda tanıştık sayılır sonra kaldıgım otele thy yolcuları rötar nedeniyle geldiğinde orda sohbet ettik 1 ay sonra tesadüfen arkadaşımın cafesine ailesiyle gelmişti orda ailesine tanıştırdı beni ve bugünlere geldik ☺☺
Burdan Orman gibi görünüyor hiç meyve ağaçlarına benzemiyor
Hava acmısken beyazları atıcam makıneye hazırlanıp cıkıcaz kızımla afıyet olsun
Evet hava çok güzel bende beyazları attım şimdi kurusun hemen
Asamadan yagmur yagdı bacı 😭😭😭
Sabahın 4.40 i oğlumu sallıyorum söyleyeceklerim bu kadar 😄
Kaç aylık oldu canım hâlâ uykusu yokmu
15.5 canım. Gece cok kalkıyor süt için 4 5 kez
1,495,930 soru
24,437,816 cevap
353,017 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın