0 oy
106 göst.
önce Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar hanımlar.. moralim çok bozuk çok çaresiz hissediyorum kendimi aylardır hiç bir işim yolunda gitmiyor. Gücüm kalmadı artık. Eşimle bir türlü birşeyler yolunda gitmiyor tartışmakdan yoruldum. Kayınvalidem gilin derdi farkli. Anneme üzülüyorum babam kanser hastası. Siz böyle çaresiz olduğunuz anlarda ne yapıyorsunuz.

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,186 puan) tarafından

Herkesin derdi kendine ağırdır mutlaka ama bu aralar görüyorsun gazzelilerin durumunu onlara bakıp kendi halime binlerce şükür ediyorum hiçbir şeyde yılmıyorlar az önce bir video izledim adamın evi tamamen yıkılmış ve aylar sonra ilk defa evine giriyor o kadar mutlu o kadar hevesle gidiyor ki biz olsak kesinlikle ağlardık yani geçen mutfağımın borusunda tıkanıklık oldu halım ıslandı yerler ıslandı moralim o kadar bozuldu ağladım Şimdi diyorum ki niye kendimi Böyle basit şeyleri üzeyim ki mesela o adam evini öyle gördükten sonra hemen Kur'an okudu yani onlar Allah ile konuşuyorlar bizim en büyük sorunumuz bu gibi bir derdin sıkıntını Allah ile konuş sadaka ver Başka uğraşlar bul kendine mesela ben geçen kendim için sayılarla boyama aldım Arada bir onu yapıyorum bunaldığımda cüz okumaya çalışıyorum ya da etrafında sohbet edebileceğin yerler varsa dini sohbete yani oralara da gidebilirsin Yani biz ne kadar boş durursa Aslında şeytan ve nefsimiz o kadar bizi oyalamış olur Allah gönlüne ferahlık versin

-Reklam-
0 oy
önce (65 puan) tarafından

Şarkı dinlerim namaz kılarım secde duası yaparım.

Kur'an okurum hepimizin hayatını yokuşlu emın ol buna 

Kımse 4.4 değil kı benım derdım sana seninki bana benzemez rabb'im ferahlık versin

0 oy
önce (3,744 puan) tarafından

Böyle çaresiz olduğum zamanlar slow müzik açıyorum ruhumu dinlendiriyorum bana iyi geliyor.. 

Ama böyle anlamlı şeyler dinliyorum 

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Ben boşanma davası açtım küçücük bi bebeğim var hamileyken bi eşin yapmaması gereken ne varsa bnm kocam yaptı en son yastıkla boğmays çalışınca ilk fırsatta telefonsuz 5 kuruşsuz hamile halimle aç susuz babamın evine geldim burda doğurdum yetmedi boşanmak istiyorum diye bebeğim kucağmdayken amcam saldırdı benim için ailem baba tarafını sildi zaten annem kalp hastası stresten bnm yüzümden beter oldu üstüne bide eşim türlü iftiralar atıyor kızımı da benden alacakmış bide bu adamın bana cinsel yolla bulaştırdıkları var o da ayrı konu beden olarak da psikolojik olarak da iyileşmeye çalışıyorum ayriyeten daha bi sürü sorun yaz yaz bitmez uyuyamıyorum bile ben ama kızıma sarılıyorum rahatlıyorum geçecek diyorum hepsi 

önce (4,532 puan) tarafından

Güçlü ve güzel anne. ❤️

önce (48 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥹🩷

0 oy
önce (1,165 puan) tarafından

Zamanında o çaresiz anlarımda defalarca kez intihar etmeyi düşündüm ağır şeyler yaşamıştım artık ne gelecekten nede başlayan günden bile umudum kalmamıştı hep bişeyler yoluna girecek diye umut etmekten yorulmuştum pes etmiştim bi gün o anımda manevi annemle konuşurken istihareye yatmamı önerdi 5 gün üst üste yattım hiçbişey görmedim son kez yattım istihare değil ama bi rüya gördüm her zaman bi çıkış yolu vardır baktıgın yeri değiştir demişti rüyam ve çok işe yaradı baktıgım pencere değişince gerçekten bazı şeyleri yoluna koymam biraz kolay oldu 

0 oy
önce (864 puan) tarafından

Yanlış anlama ama ahiret inancı zayifligiyla alakalı durumun benim çocuğum 6 yaşında ölümden korkmuyor çünkü asıl olan yerin ahiret olduğunu öğrettim tabi eceli gelen insanın öleceğini cenneti cehennemi vb her şeyi biliyor.Bu dünyada hastalık da var sağlık da ama hepimiz o ya da bu sekilde ölecegiz  baban kanser hastası diye ölecek diyemeyiz belki sen şimdi kapıya çıkınca araba çarpacak sen öleceksin neden babana uzuluyorsun ki moral ver mutluluk ver sürekli üzülüp adama hasta olduğunu hatırlatmayın 

Çocuğum beni kaybettiğinde derin depresyon yaşamasın diye ufak çaplı bilinç altına isliyorum insan sevdiği birini kaybedince cidden depresyona giriyor.babamin ölümünü 10 yılda zor atlattim.

Çocuğum ben ölsem ne olur diyor diyorum ki bu dünya en fazla 130 sene ama cennet sonsuz.omrun yettiğince iyi bir insan ol ki sonsuzluğu kazanabilesin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 283 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 449 göst.
10 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 507 göst.
3 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hadise (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.

Kategoriler

1,480,194 soru

24,221,364 cevap

338,684 kullanıcı

...