0 oy
262 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,000 puan) tarafından

Kızlar selammm 

Oğlum bugün tam 8 aylık oldu 1 eylülde nöbet geçirdi 5,6 kez iki saat içinde 3 gün hastanede yattı eeg,ultrason,kan ,idrar ,emar , röntgen temiz çıktı sadece kan değerleri düşüktü onun için ferro kulanıyor bide epixx nöbet ilacı kullanıyordu taaki düne kadar herşey normaldi birdaha nöbet geçirmemişti dün üç saat içinde 13 kez nöbet geçirdi (hafif kasılma ve gözlerini hızlıca sağ sola çevirme şeklinde) ama buseferkinin farkı çocuk oyun oynarken gülerken geçirmeye başladı dün gittik doktora bugün eeg yeniden çekildi nfs diye bi kan testi istendi bizden verdik bi haftada çıkıyormuş şuan ikinci nöbet ilacına başlandı ( luminaletten) başka doktorada gittik epilepsi nöbetine benziyor dedi kesinleştirmek için kan sonucunu bekliyoruz ama doktorlar bile şaşırıyor herşey temiz ona rağmen nöbet geçiriyor diye çaresiz kaldım oğlumun başından ayrılamıyorum her an nöbet geçirir farketmem diye ne yapıcam ben yaşayan duyan varmı şuan iki farklı hastanede takipliyiz daha ne yapabilirim bi akıl bi fikir verin ne olur okadar çaresiz hissediyorum ki kendimi elimden bir şey gelmiyor ☹️

14 Cevaplar

+1 oy
önce (6,639 puan) tarafından

geçmiş olsun canım, genetik test yapıldı mı? 

önce (8,000 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️

Yapılmadı daha canım neyi bekliyorlar bende anlamadım 3 hafta sonra kontrole gideceğim ozaman yapılacak büyük ihtimalle 

önce (6,639 puan) tarafından

yani yapılması lazım. inşallah ciddi bir şey değildir ama baya detaylı bakılması gerekiyor böyle durumlarda  

ben ilk defa yeğenimde gördüm havale geçirmeyi, teyze olarak canım yanmıştı, seni tahmin bile edemiyorum. Allahım şifa versin 

Yapıcaz dedi 3 hafta sonra bakalım onlarda şaşırıyor herşeyi temiz niye hala nöbet geçiriyor diye

Ah ah çok zor 😥 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,554 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım Gecmiş Olsun bilenler yazar post üstee:((

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
önce (1,862 puan) tarafından

Kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin kuzuma inşallah bu son olur 🤲

İnşallah canım inşallah 🙏 

+1 oy
önce (4,110 puan) tarafından

Geçmiş olsun ilaçları saatinde düzenli vermeye dikkat edin benim kuzenim böyle bebekken geçirmeye başladı ilaçları dakikasını bile şaşırmadan verdiler çocukluk döneminde geçti gitti şimdi 20 yaşında ilaç falan kullanmıyor bi şeyi de yok sağlıklı 

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
önce (23,717 puan) tarafından

Dostum tıpa gittiniz mi? En iyisi orası takip eder diye düşünüyorum. Benim aklıma da epilepsi geldi. Onda çok farklı nöbet çeşitleri var diye biliyorum. Eğer epilepsiyse korkma geçer Allah'ın izniyle. Kayinbiraderim de kucukken gecirirmis nöbet. 6 7 yaşında geçmiş Allah'a şükür. Allah'ım şifalar versin. 

önce (50 puan) tarafından

tıpa o nedir neresidir canm

Tıp fakültesini kastettim. Arkadaş Antalyalı. Akdeniz tıp fakültesi iyidir. 

Şehir hastanesi ve araştırma hastanesi takibindeyiz canım şuan 

Gerek kalmaz inşallah. Allah'ım şifalar versin yavrucuga 

Amin canım inşallah 🙏 

+1 oy
önce (45 puan) tarafından

Çok sık geçirmiş geçmiş olsun öncelikle her şey temiz ise  genetiksel bir şey olmalı çok da küçükmüş ayrıca nöroloji uzmanına da göstermenizi tavsiye ederim 

Nöroloji takibliyiz canım biyandan da genitiğe gelip gidiyoruz ama genetik test yapılmadı daha

+1 oy
önce (32 puan) tarafından

Benim kızım da epilepsi hastası nöbetleri olıyordu şuan özel çocuk size tavsiym çikolata  ve ateşine dikkat edin enfeksiyon kapınca gizli ateşten de oluyor. Nöbet geçirdiğinde sağa yatırın ve diline dikkat edin uykusızluk ve aşırı ağlamadan nöbetleri tetikliyor stresden uzak dırması gerek bide emar filmi  bi yani beyin filmi çektirin  durumunuz varsa özeldeb yoksa devletin araştırma hastanesinde genetik doktoruna gidin genetik bi hastalıgı var mı yok mu diye. Normal çocuk doktoruna gitmeyin direk nörolojiye gidn nörolojik bi hastalıgı olabilir. 

Emar çekildi canım temiz çıktı nöroloji takipliyiz zaten canım

Hiç bişeyi yoktu yavrumun oyun oynadığı sırada geçirdi dün ☹️

önce (2,001 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, benim oğlumda 2 defa nöbet geçirdi ateşe çok dikkat ediyoruz ama çikolatanin ne gibi bir etkisi var ? 

önce (32 puan) tarafından

Bazı yiyecekler tetikliyor 

+1 oy
önce (50 puan) tarafından

çok geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah

Amin cnm amin 🙏 

+1 oy
önce (1,459 puan) tarafından

Yapabilir misiniz bilmiyorum, o an soğukkanlılıkla videosunu çekebilir misiniz? doktorun tanı koymasında yardımcı olacaktır.Nöbet anında neler yapmanız gerektiğini araştırın , çok zor o an ama sakin kalmaya çalışın evladınız için. 

Var canım birden fazla videosu var elimde 

+1 oy
önce (478 puan) tarafından

Benim bebeğimin ateşi iki gün boyunca 40 dereceydi iki gün boyunca hiç uyumadım nöbet geçirir diye o kadar zor bir şey ki Allahta kimseyi evladıyla sınamasın ya umarım hemen iyileşir Allah sana bağışlasın çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin

Teşekkür ederim canım 

Okadar zor ki çaresiz kalmak allahım kimseye yaşatmasın inşallah 🙏 

+1 oy
önce (772 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin çocuklarımıza inşallah ben nöbeti babamda görmüştüm o yüzden video çekmek çok önemli dk için tabi için ama oğlum gece geçirdi eşim kucağında geldi görünce elim ayağım boşaldı çok kötü bı his şimdi 3 cu eeg si çekilecek Kasım'da rabbim korktugumuza ugratmasin cok zor evet ama biz anneler güçlüyüz inşallah 🌹

Sizede çok geçmiş olsun canım 

+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Katılma nöbeti olabilir mi acaba benim oğlumda da var aynisi

Yok canım bu farklı 

önce (4 puan) tarafından

Çünkü benim oğlum da sürekli nöbet geçiriyordu .Bütün testler yapıldı Ankara'ya kadar götürdüm hatta .En sonunda katılma nöbeti teşhisi konuldu.İlac falan kullanmıyoruz ama biz.Sadece çocuk fazla uzulmeyecek aglamayacak . İnşallah senin çocuğunun da tahlilleri temiz çıkar 🙏🙏

Sizede çok geçmiş olsun canım 

İnşallah 🙏 

+1 oy
önce (232 puan) tarafından

Canım kardeşim epilepsi atlattı o uykudayken nöbet geçiriyordu mesela uyanıkken çekilen eegde çıkmıyordu o yüzden ama korkma içini ferah tut epilepsi geçici bir rahatsızlık 

Oğlumda uyuyor cnm eeg çekilirken 

Sizede çok geçmiş olsun 

önce (232 puan) tarafından

Ama anladığım kadarı ile uyanıkken olmuş nöbet o yüzden dedim yanlış hatırlamıyorsam bu epilepsibin 32 çeşiti vardı belki sizinki uyanıkken olan bir türü o yüzden uyurken çıkmıyor olabilir demek istedim canım dualarım seninle rabbim bir an önce şifa versin inşallah 

Kusura bakma canım yanlış anladım 

+1 oy
önce (2,462 puan) tarafından

Rabbım şifa versin inşallah bebeğine. Uçsun gitsin bu rahatsızlık allahim

Amin amin inşallah canım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 531 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,562 puan) tarafından soruldu
+1 oy