Kızlar selammm
Oğlum bugün tam 8 aylık oldu 1 eylülde nöbet geçirdi 5,6 kez iki saat içinde 3 gün hastanede yattı eeg,ultrason,kan ,idrar ,emar , röntgen temiz çıktı sadece kan değerleri düşüktü onun için ferro kulanıyor bide epixx nöbet ilacı kullanıyordu taaki düne kadar herşey normaldi birdaha nöbet geçirmemişti dün üç saat içinde 13 kez nöbet geçirdi (hafif kasılma ve gözlerini hızlıca sağ sola çevirme şeklinde) ama buseferkinin farkı çocuk oyun oynarken gülerken geçirmeye başladı dün gittik doktora bugün eeg yeniden çekildi nfs diye bi kan testi istendi bizden verdik bi haftada çıkıyormuş şuan ikinci nöbet ilacına başlandı ( luminaletten) başka doktorada gittik epilepsi nöbetine benziyor dedi kesinleştirmek için kan sonucunu bekliyoruz ama doktorlar bile şaşırıyor herşey temiz ona rağmen nöbet geçiriyor diye çaresiz kaldım oğlumun başından ayrılamıyorum her an nöbet geçirir farketmem diye ne yapıcam ben yaşayan duyan varmı şuan iki farklı hastanede takipliyiz daha ne yapabilirim bi akıl bi fikir verin ne olur okadar çaresiz hissediyorum ki kendimi elimden bir şey gelmiyor ☹️