0 oy
117 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (429 puan) tarafından

Hanımlar sizin fikrinizi merak ediyorum 

Diyelim ki birine kırıldınız ,bunu ona söyler misiniz yoksa hiç umursamadan,sanki umrunda değil gibi yapıp bir dahakine aynı onun gibi mi davranırsınız?

10 Cevaplar

+2 oy
önce (24,811 puan) tarafından

Kimin kırdığına göre değişir sevdiğim değer verdiğim biri ise aramız bozulmasın diye konuşmayı tercih ederim benim için vazgeçilebilir biri ise mesafe koyarım 

önce (429 puan) tarafından

Değerli biri değil benim için o yüzden ben onemsemeyip aynısını yapıyorum.

-Reklam-
+1 oy
önce (6,523 puan) tarafından

Söylerim. Açıkça dolandırmadan. Bana da söylenmesini beklerim, şıh değilim kim bana niye böyle davranıyor anlayacak :))

0 oy
önce (68 puan) tarafından

Vallahi cnm ben söylerim ancak öyle içimi rahatlatirim.insan kendini ifade edebilmeli bence.karşi tarafı uyarmalı.yoksa onlar bu halimize alışıp sürekli öyle davranır.diye düşünüyorum.

0 oy
önce (1,189 puan) tarafından

Kim olursa olsun kırıldığımı kızdıgımı söylemekten çekinmem 

0 oy
önce (5,508 puan) tarafından

Bazıları kırılsa da belli etmemeye çalışıyor bazısı söylüyor ya da en azından kırgın durarak duygularını gösteriyor. Ben ilki gibi istesem de olamıyorum. İkinci de pek iyi değil ama elimde değil.

Kaybetmemek için kırıldığımı belli etmedim falan diyen çok. Hiç anlamıyorum nasıl yani ben birini kırdıysam belli etsin de düzelteyim. Niye bu şimdi böyle triplere girdi yüzünü astı üzüldü demem yani. Belli etsin ne var.

Ama beni kıran zaten sevmediğim biriyse direkt uzaklaşırım.

0 oy
önce (4,598 puan) tarafından

Iliski hemen kesilmiştir bende çok tiripliyimdir😀 konuşmazsan asla konusmam

0 oy
önce (362 puan) tarafından

Genel olarak beni umursamayan biriyse hayır duygularımı ifade etmem. Zaten umurunda olmaz. Bari kuyruğu dik tutalım

Ayn valla. Ayni ben . aslında o kişi hasta olduğunda etrafında pervane oldum ben üç gündür hastayım laf arasında nasılsın dedi sadece .kivrandim durdum hiç oralı olmadı.ben de hiç söylemedim niye sormuyon ben sana bu iyiliği ettim vs hiç bahstemedim .dün gözüm ağrıyor dedi belim ağrıyor dedi hiç umursamadım .belli ki ilgiye alistirmisim ben onu .sonra bastıra bastıra buram ağrıyor dedi ben de aaa niyeki bir şey olmaz dedim.beni görmezden geleni ben görmezden gelirim malawef

önce (362 puan) tarafından

Çok iyi yapmışsın anlayacak potansiyelde olsa kendini düzeltir

Ayn valla. Bir huyu da var yalnızken bana bir şeyler sorar öğrenmeye çalışır başkalarının yanında da beni görmezden gelir .hiç takmaz bile .hatta eline fırsat geçince dalga bile geçer ama artık arlandim.bana nasıl gelirse ben de ona öyle giderim .

0 oy
önce (415 puan) tarafından

Tabi kime kirildigim onemli. konustugumda beni anlayacak ve benim icin degerli biriyse soylerim ama mesafe koyabilecegim biriyse kirildigimi soylemeden mesafe koyarim yine de küsmem. 

0 oy
önce (5,806 puan) tarafından

Kisiye göre degisir bence canım 

Mesela eşime soyledigimde umursamaz aksine üste çıkar 

Aileme desem onlarda haklı çıkmaya çalışır 

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Başkasıysa evet hiç umursamam ama unutmamda böyle bir araya geldiğimiz zaman alttan alttan güya başkasıymis gibi lafı atarım ortaya ama kocam sa oncefen hep ağlardım 🥹 çok ağlardım kendimi savunamazdim şu an hep söylüyorum ve söyleniyorum ben söyledikçe onun hoşuna gidiyormuş da ondan gülüyor muş bu aralar artık çat diye söylüyorum o ne diyorsa iki katını söylüyorum mecbur susup yatak odasına geçiyor sabah ta hiç bir şey olmamış gibi günaydın mesajları atıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 273 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nalankt (1,513 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 139 göst.
6 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,182 göst.