+1 oy
402 göst.
önce Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Benim çocuğum amalıyat oldu  para lazımdı eşim de işten ayrılmıştı o zamanlar şimdi elhamdülillah ısı var 

İşte annemle konuşurken anneme dedimki ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum anne dedım yavrum yine amalıyat olcak başarılı geçsin dıye dua ediyorum para lâzım iyileşme süreci nasil olur bilmiyorum dedim işte kızım Allâh  bır sebebini verir dedı 

Aradan zaman geçti çocuğum amalıyat oldu neyse annem geçmiş olsuna geldı konu açıldı süreci sordu amalıyat parasını ne yaptınız dedı bende elhamdülillah hallettık dedim bana şunu dedı bende işte para lâzım  dıye cok ağlıyodum bır tanıdığı aradım tanıdık para yollamış abinle harcadık dedı 15 bin dedı şok oldum neden böyle birşey yaptınız dedim 💬 

Sonra dedi ki bırde arkadaşım 2 bjn verdi amalıyat için dedı onu me yaptınız dedim onu da abın harcamış lazımdı dedı 17 bın lira parayı harcadınız öyle mı dedim evet dedı hım dedim neden böyle yapıyon dedim ben kötu bişey yapmadım dedı paranı veririm dedı . Sonra çocuklara hediye almaya götürdü 500 tl lik hediye aldı ve gitti ya bu nasil birşey ben mi yanlış düşünüyorum allah aşkına 

Kadını arayıp sorsammı verenlerı teşekkürler ama ben para falan almadım kıme verdınız ısr Allâh hayrınıza kabül etsin bizim ihtiyacımız yoktu dıyjmmı

11 Cevaplar

+1 oy
önce (6,600 puan) tarafından

o tanıdığı ararım teşekkür ederim, ama anam babam abim olsa acımam. siz vermişsiniz Allah razı olsun ama bilin ki o parayı bana vermediler de derim. 

ne kadar ayıp, ben utandım burda

önce (83 puan) tarafından

Cok Canımm sıkıldı inan ki

seni tanımam etmem benim bile canım sıkıldı, ameliyat parası için istenmiş keyfi harcanmış. bu konuda annene abine ne desen ne yapsan çok haklısın 

Cok üzgünüm çocuğumun sırtından para kazanıyorlar mis haram zıkkım olsun

-Reklam-
+1 oy
önce (6,469 puan) tarafından

Ben o anne ve kardeşi silerdim net! Hasta yavrumun üzerinden nemalanmak ne vicdana sığar ne ahlaka!

Anneniz çok kötü ve vicdansız bir insan. 

Col üzgünüm olanları esımde duydu ıcjnde sen olmasan ben onlara yapacağı bilirim dedi

0 oy

Ben konuşurken dedim hayır çocuğumun üzerinden para kazanmak nedir benmı yanlış düşünüyorum

Ben annemgil veya vır başkası para versin dıye demedim ki amalıyat parasını hazırladı nızmı dedı hayır dedim halledeceğiz dedim

önce (6,953 puan) tarafından

Annenler alışmış senin çocuğun üzerinden geçinmeye ben olsam isterim ve gönderen kişilere durumu izah ederek iade ederim annem olabilir ama kimse çocuğumu kullanarak geçim sağlayamaz 

Para bende değil numara istiyorum ama yok arıyacak o insanları 

gizlice numarasını al. sonra başka şeyler için d isterler, o veren de bir gün sana gelir hani para diye

O zaman ara teşekkür ederim ama para bana gelmedi bilginiz olsun diye söyle 

Hıc haberım uok ben ne yapcam bilmiyorum gizli nasil alcam annem gitti

Tamam cânım

ya sen gittiğinde ya d ao geldiğinde al telefonundan numarayı, vallahi senin başına kalır

Kim olduğunu biliyorsan teyzen halan birşeyin yokmu şu kişinin numarası lazım bişey soracağım diye iste oda olmadı sosyal medyada hesapları varsa ordan bul 

Tanımıyorum kimse onlar tanıyor inan ki

0 oy
önce (3,325 puan) tarafından

O nasıl bir şey yaa okurken resmen şok oldum insan ne kadar zor durumda olursa olsun o parayı sana vermesi lazımdı ha ihtiyacı in vardı yoktu ama size verilmiş neticede ben burda daha nelere şok olacağımı şaşırdım 

VVe benim lafa sonradan dank etti ne yapmaya çalıştıkları

0 oy
önce (7,843 puan) tarafından

Vay be böyle anneler de varmış hayatta.hayretler içinde okudum yazdıklarını.pes yani..insan torununun ameliyat parası için gönderilen hayır parasını da harcamaz ya.. bir de sen ondan para istememissin ki o ne diye milletten para isteyip üstüne de bir güzel harcıyor abinle.cok değişik gerçekten.

Cok üzüldüm gerçekten

0 oy
önce (11,726 puan) tarafından

Ben anlamadım. Senin çocuğun için verilen parayı annem ve kardeşin mi harcamış bunu mu demek istiyorsun? 

Öyle ise ben doğruluk payını öğrenirim eğer doğruysa vay o anne ve kardeşin Haline hasta çocuğun parasına göz koyup yiyen herşeyi yapar

Yapar vicdan rahatlatmak için çocuğa bişiler aldı bi'de

önce (11,726 puan) tarafından

Ayyy okurken inanmak istemedim yanlış anlamisimdir inşallah diye düşünüyordum 

Ağlıyorum paraya değilde benim el kadar çocuğumun sırtından para kazanıyor larmıs

0 oy
önce (24,821 puan) tarafından

O kişi kimse bulur teşekkür eder durumu da izah eder anneme de mesafe koyardım çok ağlayıp üzülüp sonra da ona gelen paraları harcamanın bir bahanesi izahı yok olamaz da 

Kişiyi aradım ızah ettım annnemede bır güzel saydırdı ı'm

0 oy
önce (5,037 puan) tarafından

Annenin ve abinin yaptığı resmen dolandırıcılık ve senin adını kullanarak yapıyorlar. Bu tekrarlanırsa senin başın yanar haberin olsun.

Sorunu çözdum ben 

0 oy
önce (3,306 puan) tarafından

Aynısı annemin başına geldi, öz kardeşi yapmış. Kendini savunmak içinde senin o kadarda ihtiyacın yoktu demiş. Annemde hakkını helal etmiş, diyeceklerim bu kadar...😤

Brn haram zıkkım ediyorum kadına da dedim vetene ben pada ne almadım dedım 

0 oy
önce (1,207 puan) tarafından

Bu suç bu haksızlık bu vicdansızlık resmen o an nasıl sessiz kaldınız buna nitelikli dolandırıcılık denir para veren kişileri bulun ve durumu anlatın lütfen

Anlattım konuşmalar attım 

önce (1,207 puan) tarafından

Ne dediler peki

önce (1,512 puan) tarafından

Sonucunu paylaşır mısın? Gerçekten çok üzüldüm nasıl bir anne nasıl bir abi öyle 😲

0 oy
önce (4,539 puan) tarafından

Yani iyi yapmışsın arayıp söyleyerek onlar da şok olmuştur. Evladın için de çok geçmiş olsun canım benim

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 209 göst.
0 oy
9 cevap 652 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gmzasya (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 643 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Aleyna07 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,062 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu