Benim çocuğum amalıyat oldu para lazımdı eşim de işten ayrılmıştı o zamanlar şimdi elhamdülillah ısı var
İşte annemle konuşurken anneme dedimki ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum anne dedım yavrum yine amalıyat olcak başarılı geçsin dıye dua ediyorum para lâzım iyileşme süreci nasil olur bilmiyorum dedim işte kızım Allâh bır sebebini verir dedı
Aradan zaman geçti çocuğum amalıyat oldu neyse annem geçmiş olsuna geldı konu açıldı süreci sordu amalıyat parasını ne yaptınız dedı bende elhamdülillah hallettık dedim bana şunu dedı bende işte para lâzım dıye cok ağlıyodum bır tanıdığı aradım tanıdık para yollamış abinle harcadık dedı 15 bin dedı şok oldum neden böyle birşey yaptınız dedim 💬
Sonra dedi ki bırde arkadaşım 2 bjn verdi amalıyat için dedı onu me yaptınız dedim onu da abın harcamış lazımdı dedı 17 bın lira parayı harcadınız öyle mı dedim evet dedı hım dedim neden böyle yapıyon dedim ben kötu bişey yapmadım dedı paranı veririm dedı . Sonra çocuklara hediye almaya götürdü 500 tl lik hediye aldı ve gitti ya bu nasil birşey ben mi yanlış düşünüyorum allah aşkına
Kadını arayıp sorsammı verenlerı teşekkürler ama ben para falan almadım kıme verdınız ısr Allâh hayrınıza kabül etsin bizim ihtiyacımız yoktu dıyjmmı