0 oy
784 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından

Kızlar bişey sormam gerekiyor eşimin Instagram kayde baktım hiç hoşuma gitmeyen şeyler gördüm 🥺 eşim narsist bişey desem biliyorum suçlu ben olacağım kavgali geçecek gecemiz ve iki çocuğum var kavga ya maruz kalmalarini istemiyorum hiç bir şey olmamış gibi davrandım ama o hissetti işte bişey mi var falan dedi sarıldı biraz sarilarak yatak odamizda sohbet ettik ama belli etmedim fakat anladi bişey yok dedim tamam dedi kiminiz işte ben olsaydım bağırırdim ağzına sicardim dicek ama cocukkarim ufak bizim kavgamız da çok gürültü lu oluyor diye sustum fakat kaydedilenlerdeki erotik film çıplak kızları hatta turbanli zayif kızı sildim engelledim doğru mu yaptım işin ehlini bilen bana sağlam fikir verebilir mi 🥺 şunu düşünüyorum cocuksuz bir günde muhabbet arasında onları benim sildigimi falan söyleyeceğim böyle olunca muhabbetimiz iyi gidiyor kavga etmeden bitiyor sohbetimiz ama şu an gık desem kıyamet kopacak 🥺fikirlerinizi söylermisiniz 

9 Cevaplar

+4 oy
önce (379 puan) tarafından

Sohbet arasında sildim mi dicen? Eee bu adama yaptıgının normal oldugunu söylemiş olacaksın böyle yaparak. İyi misin? Çocukları 1 saatliğine birine bırak ve bağır çağır burnundan getir rezil et utansın kendinden 

önce (63 puan) tarafından

Canım bir ara yaptım işe yaramadi zararli çıkan ben oldum hadi erotik film her neyse de resmen bir kızın videosunu kaydetmiş narsist biri ne yapar ne eder beni kötü çıkarır ama belli bir zaman da bu olayı anlatsam pişman olacağını sanıyorum 🥺

önce (1,180 puan) tarafından

yani adam bakacak silinmis. dusunecekki benim sal.k karim bunlari girmus kendi capinda silmis . ama agzima sicmamis demekki cokta tin . ben slak yerine koymaya devam ederim diye dusunuyir silindigini gordugunde

sen daha narsist olurp sende onu haksiz cikaracaksin agzin var dilin var

ee bugun neler yaptin hayatim . ya gecenlerde senin istgraminda biseyler gordum sildim engelledim bidaha girme tamammi askim deyip adamin onune cayini mi koyacaksin sohbet arasinda konusurken :)

önce (379 puan) tarafından

Kavgayla hallolmasa bile sohbet arasında sildiğini söylemen de normal değil. Sanki adam basit bişi yapmış da normal bir konuşma ile haber veriyorsun yaptıgını 😏 ya susacaksın görmedin bilmıyrosun ya da kavga edeceksin 

-Reklam-
+1 oy
önce (390 puan) tarafından

Bunu yapan adama nasıl sarılıp bisi olmamış gibi davranıyorsunuz anlamıyorum,  madem bisi olmamış gibi davranabiliyirsunuz devam Edib.

0 oy
önce (2,645 puan) tarafından

Ne kadar engellesende silsende yapar yine ve kavga etmekte çözüm değil akşamı sana yapmam der sabahına yapar 

Eee napicam şimdi 🥺 gormezden mi gelmem gerekiyor anlamıyorum bu son zamanlarda cinselligimiz de affedersin çok iyiye gidiyor sorumsuzluk ta yapmıyor napicam ya 🥺

önce (2,645 puan) tarafından

Kanıt bulana kadar ses çıkarma canım yine aynı davran belli etme 

0 oy

Lütfen fikirlerinizi söylermisiniz ya çok dertlendim şu an 🥺

0 oy

ne gordunki. sonucta ispatli kanitli sey carp yuzune bu ne diye. ister narsist olsun ister olmasin sonucta gorunen yazili sey instgrami acar sokarsin gozune

silecegine bunlar ne diyebilirdin silmen senin onlari kabul ettigini gosterir .

esin dusunuyirki bu sal. ak bunlari gordu silmis ama drmk sorun degil kavga etmedigine gire umrunda bile degil yine yaparim gyone konusurum yine aratirim cokta tin benim slak karim zaten kabullenio diye dusunuyor. ama agzina bir sicsan bu ne diye acip telefonu once gozune sonra agzina soksan cocuklarin normal bir aiede buyur surekli aldatilan anneleriyle buyumemis olur

Ya işte çıplak kız videolari sonra da böyle kendi halinde dans eden türbanlı bir kız 🥺 hayır işte narsist bilmiyorsuniz nasl bir insan tipi olduğunu bubdan 4 yıl önce falan başıma gelmişti suçlu ben oldum neden telefonu mu karıştırıyorsun diye suçlamış ti

sende narsist ol. bunlari bulmak icin kariatiriyorum ahanda haksiz degilmisim de sen daha uste cik senin dilini niye baglio narsist otesi ol sen 

Kendimi çok kötü hissediyorum keşke yapsaydım uyuyor🥺😓

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Benzer durumlar bizde yaşadık eşim tam bir narsist asla hatasını kabul etmez aksine senin suçun der senin yüzünden ben böyleyim der durur

10 senedir evliyim hiç değişmedi hep eşim haklıyım der durur bende artık derman söz laf kalmadı ben de oluruna bıraktım çünkü yoruldum

😓 işte bende tam böyleyim narsist le yaşayan bilemez yani bana canın mi sıkkın deseydi belki söylerdim çıkar ağzında ki bsklayi yine durgunsun diyip durdu 😓

Naptiniz peki değişti mi 🥺

önce (909 puan) tarafından

Aaa ben hiçte yorulmam valla eşim narsist değil ama her kavga da o haklı 🤣 ama tabi haklı da olsa haksız da olsa üste çıkan her zaman ben oluyorum ona göre de hep haklı benmişim gibi üste çıkıyorsun diyor 😅

önce (55 puan) tarafından

Maalesef değişmedi daha geçen hafta kavga ettik haklı olmama rahmen sustum söylendi söylendi üstüme yürüdü karşısında ağlamaktan başka bişey yapamadim tm dedim özür dilerim. Ben haksizim bu ilişkiyi bu evliliği bozan benim kusura bakma dedim dünyalar onun oldu 

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Merhaba canım öncelikle yalnız değilsin erkekler bu pisliği yapıyor maalesef 🙏🏻 bende yeni evliyim eşimin telefonunda +18 içerikli şeyler görürdüm ara sıra tartışırdık konu birden kapanırdı kendini haklı çıkarırdı. En son bi ay kadar önce büyük bir kavga oldu artık dayanamaz hale gelmiştim tekrar yakalarsam boşanacağımı söyledim. Öyle deyince bi duraksadı korktu, bir aydır bişey görmüyorum inşallah da görmem. Bence karşına al konuş çok yumuşak da olma öfkeni ciddiyetini görsün.  

Merhaba canım çok sağol ya ben bundan kaç yıl önce de görürdüm ama o hep bağıran kizan olur du bende bağırır dim bu defa çok sakin ve sessiz kaldım çünkü çok yoruldum hani bir yanlışı dahi olsa sessiz sakince bu ilişkinin bitmesini dile getirecektim gittim sarıldım burda bana nasıl sarilabiliyorsun falan diye laf eden olmuş ne yapsaydım bende bilmiyordum sarıldım beni ne kadar seviyorsun diye de sordum bilmiyorum ama gece bir mesaj gönderdim sabah işe gideceği saatte görmüş mesajimi beni uyandırdı işte özür dilerim haklısın çok utandim falan dedi bir daha yapmayacağını söyledi inşallah yapmaz 🥺

önce (4 puan) tarafından

İnşallah yapmaz canım ama gözlem halinde ol yine sen. Erkeklerin lafına pek güven olmaz. Bende şu an izliyorum. Tekrar rastlarsam boşanıcam dedim artık yaparsa bunu göze almış demektir. Sende çok yumuşak ve sakin olma bu konuda. İstediğinde gidebileceğini göster eşine 

Sağol canım fikirlerin için bugün konuştuk ona eğer bir daha böyle gizli işler yaparsan beni kaybetmeyi göze almışsin demektir dedim eve gelirken de 2 saksı da farklı canlı çiçekle geldi hayatimda ilk defa 🙄 umarım yapmaz 

önce (4 puan) tarafından

Sevindim senin adına korkmuş biraz belli ki😂 böyle devam inşallah tekrar karşılaşmayız böyle şeylerle

Çok sağol canım ya evet sanki korktu çünkü 7 yıldır evliyiz ilk defa böyle haklı olduğumu söyledi ve ben o 7 yil içerisinde sürekli aglayan bağıran insandim galiba benim sessiz durusum onu korkuttu gizli den tekrar telefonuna baktım kaydettiği tüm videolari silmiş hepsini ve bunlari önerme ye almiş sanırım başarılı bir adım kesfetinde tekrar o videolari gördüm onu da sessizce hallettim bakalm sonumuz nasl aciklanacak inşallah iyi ders almıştır yalnız bişey diyeyim mi iyi ki yapay zekaya sordum onun sayesinde sanırım kocamin gözünü korkuttum bugün gün boyunca yapay zekaya sorup kocama öyle mesajlar atıyordum nasılsın hayatım sorusuna bile yapay zekaya kocam nasılsın diye soruyor ne demem gerekiyor ne desem daha etkili olur diye sora sora yazıştım 😄

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Manipüle ede ede senin kendine olan saygını kemirmis  haklı çıkar ne demek ya izliyorsa söyle sen izlersen bende izlerim de çocuklari bahane etmeyin zor bı durum elbette ama susma

Gece uyurken ne yapacağımı bilemedim yapay zekaya sordum işte bu durumda nasıl mesaj yazabilirim diye  bana kısa bir mesaj örneği verdi ben kopyalayip gece yarısı WhatsApp tan eşime gönderdim sabah işe gideceği zaman mesajimi görmüş daha önce özür dilemez hakli cikarir di kendisini bu defa işte tekrar olursa kendisini evden kovacagimi ve bu iliskinin bitecek olmasını söyledim sabah baya özür diledi haklısın nefsime yenik düştüm çok utanıyorum dedi sarıldi işine gitti  herhalde sessiz durmam korkuttu onu çünkü eski ben olsaydim bağırır ağlar vururdum bu defa kararli ve sessiz dim herhalde bu işe yaradı 

0 oy
önce (11 puan) tarafından

Doğru olani yapmışsın bu erkeklerin gerçekten doyumsuzlugunu anlamıyorum ne günlere kaldık Allah ıslah etsin 

Amin canım Allah razı olsun evet tek doğru olan buydu çünkü başka türlü kavgali dövüş lü boşanma olur huysuz çıkan ben olurdum sessizligimi kullandim ya evet çok zor durum 🥺 o kadar sustum ki 1 gece de içime neler attım allah bilir çok zor durumda olursan ya baki entel baki yi dile getir ben öyle yaparak sessiz durabildim🥺

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 771 göst.
2 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
0 oy
18 cevap 597 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,713 soru

24,227,924 cevap

339,004 kullanıcı

...