3 yas 3 aylık kızım iki gündür gündüz uykusunu bıraktı zorladım ama son 1 aydır zorla uyutuyordum ama artık hiç dalmiyor sabah 9 30 da kalkıyor akşam 10 da uyuyor ben erken olduğunu düşünüyorum sizce nasıl ilk çocuğum o yüzden bı danışmak istedim
Benimki 2 yaşında gündüz uykusunu uyuduğu gece 20 kez kalkıyor asla güzel uyumuyor bende artık gündüz uykusunu bırakmasını istiyorum gerçekten zombi gibi oluyorum gece uyuyup uyanmaktan
Gece uykusunu etkilemiyor gündüz uyuttugumda gece 12 de yatıyordu şimdi 10 a cektiik
Bizimkini etkiliyor maalesef ve şu an yine uyudu gündüz uyursa da biraz nefes almış kendime vakit ayırmış oluyorum bende şaştım kaldım ne yapsam
Aynen ya böylede zor oluyor ama gece uyumayincada zor oluyor
Evet canım zombi gibi oluyorum öylede ve benimki bide emiyo daha
Bence emdiği için kalkıyor olabilir mi emmeyi bırakınca o kadar olmaz
aksam uyku saatini etkilemiyorsa biraksada olur. ama sen oglen uyusa dinlenirsin iyi olur:)
benim oglumda 3 bucuk yas. gunduz uyutmasam aksam6 6 bucukta da siziyor. buseferde 8 de uyaniyir. ee biseferde gece uykusu 12 1 e kaliyir anam aglio . o yuzden hunduz uyutmasam imkansiz.
ablasi 5 buvuk yada kadar uyudu anasinifina verdim okuldan helince yine uyuyordu🤣🤣 oglen uykusu nimet benim icin suan keyf catiyotim mesela
Benim içinde öyle ya sanki iki gündür gunler 40 saat gibi 😂 gündüz uyuttugumda 12 de yatıyordu şimdi 10 da
Ben biraktirmak icin gec oldugunu dusunuyorum :) ben ilk oglumu 27 aylikti gunduz uyjusunu kestigimde, daha dogrusu kendi istemiyordu. Aksam 8 sabah 8 uyuyordu. Kucugu de 28 aylik. O cok erken kalktigi icin(6 veya 6:30) 1 saat uyuyo mutlaka ama iyice gunler kisalsin onu da biraktiricam. 3 4 yasinda ogle uykusu cocuk istemedikce zorlanilmaz bence.
İyi o zaman ya gelişimi etkilenir diye içimde sıkıntı vardi
Gun icinde uyumasi gereken kadar gece uyursa yeter.
Canım işte 10 saat uyuyor
Oglen uykusunu kesince o sure uzar. 11 ssst uyusa da yeter ona, uykusu olsa kendi uyur zaten
Öğlen uykusunu bırakmak içim erken diyorsan sabah bu kadar geç kalkmaması lazım. Oğlum 4 yaşında öğlen hala uyur ama sabah ben 07:30 uyandırırım
Çok seviyor sabah uykusunu neyse artık bı sure boyle deneyelim bakalım
Bizimki de seviyor da bu sefer öğünleri sarkıyor kahvaltısı bazen 11:00'i buluyor geç kalkarsa.
08:30'da kahvaltı 12:00'de öğle yemeği 19:00'da da akşam yemeği yemesi için erken uyanması şart
Kızım şuan 2 buçuk yaşında. Gündüz uykusu uyumasada idare edebiliyor artık ve ben de zorlamıyorum. Gündüz uyumadığında akşam 9-9 buçukta uyuyor sabah 9 buçukta uyanıyor.
Mesela bugün eltime gideceğiz akşam oturmasına. Hemen 8 buçukta huysuzluk yapmaya başlamasın biraz dursun 10-11 e kadar diye yatırdım bugün uykuya. Öyle ayarlıyorum :)
Aynen canım bizimde gerekli duymuyor eziyet etmiyor akşamları
Gündüz uyusun istiyorsan sabah 7 de falan kaldır
Ay oda zor ya okula kalkar gibi😂 okullu olmadan sabah uykusu uyuusn en iyisi sonra yillarca uyuyamiyacak zaten
1,495,056 soru
24,424,466 cevap
351,803 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın