0 oy
81 göst.
önce Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

10gunluk olduk çok şükür mama vermedik daha ama göğüslerim taş gibi oluyordu hatta sagiyordum canim açısına şuan öyle bse yok bomboslar sanki yumuşacık iki gündür ama emiyor bebek niye böyle olduki 

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,839 puan) tarafından

Canım bilmiyorum post yukarı 

-Reklam-
0 oy
önce (158 puan) tarafından

Çk.normal cNm bnm bi yerden sonra çok yumuşacık oluyu ilk zamnlar sert sonra yumuşacık bu yani süt olmadğı anlamına gelmz 

0 oy
önce (1,189 puan) tarafından

cunku bebek buyuyor ve gucleniyor hizlica guclu nefesiyle emio bosaltio memeyi. tas gibi olmasi guzel degilki rahatsizlik vereir zaten bebekde agzina zir alir gergin diye. yumusak olmasi guzel zatn rahat

0 oy
önce (644 puan) tarafından

Memeler terbiye oluyor artık canım taş gibi olmaz endişe etme ilk günlerindeki taş gibi olmasını bekleme

0 oy
önce (412 puan) tarafından

Doğum yapalı 10 gun olmuş hemen öyle yumuşamaz. Benim bir yaşa doğru yunuşamıştı sanırım. sütün azalmış olabilir bunun stresini yapma ama tabi. Çocuk her ağladığında emzir. Bol bol emzir. Bır aylık kontrolünde kilo alımı iyiyse sütün yetiyordur. Kilo alımı az ise demek ki sütün yetmiyor. Burdan anlarsın

önce (94 puan) tarafından

Sizin yorumunuza katılıyorum ve arkadaşa cevaben, elbette meme terbiye olur bebeğin emmesi güçlendikçe süt akışı ona göre olur ama on günde olacak bişey mi bilemedim, bebek emerken yutkunma sesinden kilo alımından çişli bez sayısından anlaşilabilir diye düşünüyorum. Herkese de süt arttırmak için tavsiyem aşuredir ben doğumdan sonra ne zaman aşure yesem gogsum süt dolup taşiyordu tabi gaz problemi olanlar nohut fasulye koymadan yapsın ama içindeki buğday kayisi incir dut süt yapan şeyler zaten tavsiyem olsun, bir zararı varsa da bilemicem ben zarardan çok faydasını gordum

İlgili sorular

+3 oy
1 cevap 80 göst.
+3 oy
4 cevap 199 göst.
+3 oy
13 cevap 409 göst.
+1 oy
1 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,480,894 soru

24,230,597 cevap