0 oy
727 göst.
önce Diğer kategorisinde (642 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir kadın doğum uzmanına gittim kaçtır gidiyorum, ama ilk doğumun normal ve travmam var yani ikinci sezeryan istedim isteğe bağlı. Bunun için neredeyse kavga edecek  zaten bir tane normal yapmışsin ikinci de normal tmmi diyor resmen emrivaki yapacak az kaldı ki yaptı da kaç kez.  Ben hayır deyince de suratını eksitiyor vs, birde sanki koltuğa zorla oturtmuşlar güler yüz ilgi sıfır hayır bide özel hastane. Ona bir kaç soru sordum bana cevap olarak "zaten soruların bitmedi" dedi. Şok oldum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama sizede sormak istedim gerçekten doluyum. Yani hastane yorumlarına baktım bu konuda tek şikayetçi olan ben değilmişim ama bir doktor nasıl soruların da bitmedi der. Ki çok şey sormadım 2 dk sinu aldı almadı,. Nst sonuçlarıni göstermek için gittiğimde de sezeryan için gün alacaktım bir kaç şey sordum bana en son dediki hadi ama çabuk bak  bekleyen hastalar var dedi. Ama bende çok sıramı bekledim yani. Ben bu muamele için mi para veriyorum diye düşündürüyor insana artık..birde kadın yani daha iyi anlaması gerekmezmi

30 Cevaplar

0 oy
önce (1,516 puan) tarafından

Canım hemen farklı doktor arayışına gir aynısı benimde başıma geldi kızıma daha ultrasonda boynu kısaymış diye bu çocuk down sendromlu dedi yani hemen uzaklaş psikolojiyi bozar böyle insanlae

-Reklam-
0 oy
önce (31,879 puan) tarafından

Hangi şehirdesin ona göre doktor tavsiye edebilirim sana böyle demeye tabiki hakları yok 

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Şikayet etmelisinız bulunduğu hastahaneye . Hastaya tahammülü olmayan da yapmasınn ısını

0 oy
önce (1,957 puan) tarafından

Bence doktorunu degistirmelisin bende özele gitmeye başladım ilk başta şehir hastanesine gidiyordum orda bile sorularıma tek tek cevap veriyorlardı kafana takılanları tabiki soracaksın 

0 oy
önce (2,038 puan) tarafından

Hastası çok olunca bazen böyle oluyolar devlette oldum doktorum çok iyiydi ilgiliydi hemşirelerde mecbur kaldı yoksa hemşirelerin kimisi hadsiz kibirli oluyor doktorun hastası olunca böyle oluyor demekki dediler hatta benm riskliydi perinatolglae kendi yapiyor sagosun 3 perinatolg girdi doğumuma  sonrasinda da kaç kez geldi odasına da getirtdi  niye özele gidimki dedim hatta gtme çok riskli doğumun dedi 

0 oy
önce (8,374 puan) tarafından

İyi de parasını ödedim bunun için burda duruyorsunuz tabi ki soracağım diyemedin mi

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Normal değil hiç benim ilk de ikinci doğumumda özel de oldu o vakitler durumumuz çok iyidi her neyse allah doktrumuzdan bin kere razı olsun çok relax kirmayan sabırlı ve eli hızlı birydi hem o hemde hemşireler 34 haftalık dogum yaptm acil olarak ama beni hiç korkutmadan baskı altina koymadan sen normal doğum yapacak güçtesin şimdi beraber bu odadan bebeginle beraber 2 dk da çıkacağız diye diye beni kandirmisti🫢😂tatli bir kandirma eğer yapamazsan dersin dururuz demişti maalesef tam normal doğum odasına gececekken doktorum son kez bebegine bakalım mi küçük bey ne durumda demişti hemen acil sezeryan dedi hiç anlamadım vallahi belden aşağı uyusturdu tatlı tatlı konuştu derken 2 dkk da bebem çıktı 🙃2. Dogumum da onun elinde öldü🙃 3. Olursa olacağını sanmıyorum ama olursa bu da onun yaninda olacak inşallah 

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Doktorunu değiştirmelisin allah korusun bişey olursa hiç kendisini yormaz zaten tansiyon yüksekti yapacak bir şey yok der 

0 oy
önce (927 puan) tarafından

Maddi durumun nasıl canım ? İyiyse Acıbademe git vallahi bak normal doğumu da destekliyorlar ve inanılmaz ilgililer, ben normal doğum yaptım hiç pişman olmadım. Süreci öyle güzel yönetiyorlar ki anlatamam ve heer konuda yardımcı oluyorlar. Ben gece 4te mesaj attığımı bile bilirim. Benim suyum akşam geldi ve kadın evinden geldi ek ücret almadan. Eğer İstanbul'da oturuyorsan Acıbadem doktorlarından öneri bile sunabilirim

0 oy
önce (478 puan) tarafından

Bence başka doktora git benimde ilki berbattı ikinciye sezeryan istiyorum böyle davranması hiç rahatlatıcı değil

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 429 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 565 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,088 soru

24,233,002 cevap

339,402 kullanıcı

...