Kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir kadın doğum uzmanına gittim kaçtır gidiyorum, ama ilk doğumun normal ve travmam var yani ikinci sezeryan istedim isteğe bağlı. Bunun için neredeyse kavga edecek zaten bir tane normal yapmışsin ikinci de normal tmmi diyor resmen emrivaki yapacak az kaldı ki yaptı da kaç kez. Ben hayır deyince de suratını eksitiyor vs, birde sanki koltuğa zorla oturtmuşlar güler yüz ilgi sıfır hayır bide özel hastane. Ona bir kaç soru sordum bana cevap olarak "zaten soruların bitmedi" dedi. Şok oldum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama sizede sormak istedim gerçekten doluyum. Yani hastane yorumlarına baktım bu konuda tek şikayetçi olan ben değilmişim ama bir doktor nasıl soruların da bitmedi der. Ki çok şey sormadım 2 dk sinu aldı almadı,. Nst sonuçlarıni göstermek için gittiğimde de sezeryan için gün alacaktım bir kaç şey sordum bana en son dediki hadi ama çabuk bak bekleyen hastalar var dedi. Ama bende çok sıramı bekledim yani. Ben bu muamele için mi para veriyorum diye düşündürüyor insana artık..birde kadın yani daha iyi anlaması gerekmezmi