0 oy
281 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,395 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ❤️❤️nasılsınız gününüz aydı mıı?

Benimki mecbur aydı oğlum pişi diye tutturdu dedim yapayım bişi yemiyor yesin birlikte yapmaya çalıştım bol çıldırmalı geçti resimlere bakmayın siz 😅😅 sizler neler yapıyorsunuz 

image

14 Cevaplar

+1 oy
önce (228 puan) tarafından

Cıldırmayan varmı gerçekten sjsjs

önce (3,395 puan) tarafından

Bilmiyorum ya benim hep çıldırmalı geçiyor 😅

-Reklam-
0 oy
önce (6,773 puan) tarafından

böyle yorucu oluyor ama çocuk için güzel oluyor. benim kız da menemen yaptı sabah😂😂

Evet çok yorucu ama bi aktivite olsun diye katlandım vallahi 😅😅

0 oy
önce (1,815 puan) tarafından

Bende aksine kızımla iş yapınca daha çok eğleniyorum ya 

Afiyet olsun size 

Ellerinize sağlık 

Sabah erken aydı gün bize gözlerim şiş kızımın oynunu izliyorum uyumak istiyorum 

Hepsi aynı ya😅kızın kaç yaşında❤️ 

Benimde oğlum 3 yaşında kızım 4 aylık kzıım doğana kadar hep birlikte yapardık herşeyi şimdide müsaitlikte yapıyoruz ama gün içinde genelde hızlı olmam gerek o yüzden çok yapamıyoruz

Oğlumda 8de kalktı kim bilir belki yatar belki yatmaz bakalım 

2.5 yaş daha  ocakta 3 olacak 

Bu sabah kendi kendime hayal ettim düşünsene iki tane çocuğun olsaydı ve bebek sabaha kadar uyumadı sen tam uyuyacaksin hop kizin uyandı sıfır uyku gözüm korktu resmen hjhjhjhj 

Allah kolaylık versin size valla

Rabbim bağışlasın sağlıklı ve bizlerle olsunlar ❤️❤️

Maşallah Allahım bağışlasın 🤲

Şunu söyleyebilirim başına gelene kadar çok korkunç geliyor ama iş gerçeğe dönüştümü onuda yapıyorsun insanoğlu herşeye alışıyor ☺️ 

Aminn inşallah ❤️❤️❤️

Öyledir elbet ama gözüm korkuyor ya bide kızıma ihanet gibi geliyor o yüzden ikinci çocuk fikri bir türlü sıcak bakamıyorum 

Bende ihanet gibi hissediyordum ama alıştık ☺️hakkınızda hayırlı olan olsun inşallah 🤲❤️

0 oy
önce (18,927 puan) tarafından

Güzel olmuş. Mayalı mi oluyor yoksa mayasız mı? Dinlendiriyor musun yoğurduktan sonra. 

Bende bol çıldırmali sabaha uyandım. Benim oğlan pastel boya ile kapı duvar dolap halı minder önüne ne geldi ise karalamış. Minderleri makineye attım diğer yerleri sildim. Allah'tan lekesi gitti halıdan. Şimdi kahvaltı yaptık. Bulaşıkları yıkayıp etrafı toplayıp süpürecem 

Teşekkür ederim ❤️ mayasız canım 1 su bardağı yoğurt 1 Yumurta 1 çay kaşığı tuz bunu karıştır üstüne 3 su bardağı un 2 Kabartma tozu ilave ediyorum güzelce yoğurduktan sonra 10 dk karanlık yerde ben fırının içine atıyorum bekletiyorum sonra oklava yada merdaneyle açıp bardakla kesiyorum kızgın yağda pişiyor. Mayalı hiç cesaret edip yapmadım telef olur diye korkuyorum

Ayy bu çocuklar hepsi aynı benimde oğlum koltuğu sandalyeyi boyamış sildim çıkmadı yıkatacam 🤦🏻‍♀️ kolay gelsin 

0 oy
önce (16,171 puan) tarafından

Tahmin ettim edebiliyorum her anne yaşıyordur 😀

Afiyet şifa olsun 😇

Evet ya çok zor oluyor hem istiyorum birlikte yapalım hem başıma gelecekleri biliyorum 😅teşekkür ederim ❤️❤️

0 oy
önce (14,915 puan) tarafından

Maşallah minnacık elleree 😘

Uyandik bklm bende kahvaltı hazırlayacağım çocuklara düşünüyorum 

🤗🤗 

Çocuklara yiyecek birşey bulundu mu gerisi önemli değil 😅

önce (14,915 puan) tarafından

Valla öyle 

0 oy
önce (6,316 puan) tarafından

Benimkide krep diye tutturdu yaptim ben yedik bitti bile size de afiyet olsun 

Ohh ellerinize sağlık sizinde afiyet olsun 

0 oy
önce (11,792 puan) tarafından

Günaydın günaydın 😇 bizde az önce 3 kişi birlikte kek yaptık bizimki artık eğlenceli oluyo ben sadece malzemeleri hazırlıyom ogluşlar Katip kariştiriyo kek dadindan yenmiyor çok güzel oluyor valla 😍🤭 5 ve 3 yaş iki erko ilerde gelinlerim anası bişey ogretmemiş demesinler 😂😂😂😇

Maşallah maşallah benim oğlum 3 yaşında mutfağa aşırı hevesli kırmak istemiyorum ama ben kırılıyorum😅 evet öğretmekte fayda var benim eşim az çok yapar işime geliyor bende öyle yetiştirmek istiyorum inşallah 🤲 afiyet olsun sizede ellerinize sağlık ❤️

0 oy
önce (6,099 puan) tarafından

Gunaydin gülüm seni gorunce aydi günüm 😍

Bende gecen yapmistim koca ayi kalkip yemedi beni niye erken kaldirdiniz diye soylenince tabsgi kafasina cevirecektim de neyse 

Bi tostu bitiremedi hala burda da cildirmaca var delirecem bi kahve ictim kardesim aradi eyvahlar olsun dukkan actilar ya babami sikayet etti kucuk oglani sikayet etti anneme kizmis dukkanda eksikler varmis almiyolar diyo toptanciya kizmis ayyy butun sinirin8 ustume atti kapatti sanki pamuk gibi kariyim iyide sinir kupu etti beni dusa girmem lazim bakalim komsuyu cagirsbilirirm

😂😂😂

Gulum bizimkiler hep boyle babamla otururuz annemi sikayet eder akrabalara kizar cocuklara sinirlenir soylenir cok konuskan degil ama bende sir cikmayacagini bildigi icin anlatir bazen annem en ufak seyde bana gelir zaten dun teyzem tursuluk almis elim kolum tutmuyo gel kur demis anneme ben oraya gidiyorum haberin olsun diye mesaj yazmis mesela sanki evli degilim ben anneyim o kiz da haber veriyo 😂😂 oglanlar zaten oyleler bize bi gelirler bi biri dert anlatir bi biri oyy oyyy cani sikilan bana patliyo esimin tarafda oyle oldu kaynim sevgili yapar gelir benle tanistirir kaynanam tum sulaleyi bana anlatir kayinbabami sikayet eder kayinbabam birinin arkasinda is cevrilecekse supriz durumu falan ya da eve bisey alacaksa bana sorar kiz ben ne kadar onemli biriymisim resmen sulalenin dikili tasi benim bi ortadan kaybolsam herkes ortada kalacak 😂😂

Ne mutlu sana bacım herkesin dert ortağı olabilmişsin işte demekki doğru adımlarla gidiyorsun🤲🤲 artık bende herşeyi anlatıyorum 😍❤️

Valla gulum az cok tanidin beni ona sen karar vercen ben kendimi bilemem 🤭

Ben kararı verdim merak etme bacım Allah razı olsun🤲🤲❤️

+1

Amin gülüm Rabbim yaniltmasin insaAllah 🤲

0 oy
önce (2,100 puan) tarafından

image

Günaydın herkese. Bende poğaça yaptım pişiyor 

Ohhh ellerine sağlık ne güzel kokmuştur şimdi ev😍 afiyet olsun 

önce (2,100 puan) tarafından
+1

Sağol cnm aynen oyle

0 oy
önce (1,333 puan) tarafından

Maaşallah miniğe ağaç yaş iken eğilir şimdiden öğretmek lazım bazı şeyleri

Kesinlikle öyle mutfağa ilgili beni çıldırtsada sabrediyorum 😅 

önce (1,333 puan) tarafından

Olsun bi kaç sene sonra kendi girer yapar yemekleri sizde rahat edersiniz

Ay inşallah 🤲😍 

0 oy
önce (9,684 puan) tarafından

En sevdiğim afiyet olsun🩷

Teşekkür ederim canım☺️bizde çok severiz😍

0 oy
önce (4,583 puan) tarafından

Oğlum bunlar için ufak eminim başlayınca daha beterini yaşatacak bana :)))

Muhtemelen öyle olacak 😅

0 oy
önce (18,525 puan) tarafından

Geç oldu ama burdan yeni gordumm😁🤣🫣Yazmadan gecemiycemmm bal şeker 🍬 olmuştur bilee ellerinize sağlık canım🌸❤️💃🏻

Ayy teşekkür ederim bacım Allah razı olsun 🤲❤️❤️😍

önce (18,525 puan) tarafından
+1

❤️🌸❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,481,386 soru

24,237,062 cevap

339,713 kullanıcı

...