0 oy
334 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,601 puan) tarafından

Kızlar hayırlı cumalar herkese 🧡

Bugünde ben sorayım bir soru

Malum yazlıklar kalkıyor hurçlara ben yıkayıp katlayıp kaldırıyorum hurçlara yada şu koli hurçlar oluyor ya dışı naylon onlara ama ütülemem hiçbirini 

Benim komşum hep ütüleyip kaldırırmış 

Hatta banada oğlunun küçülen lerini getirdi giyermi seninki die bende baktım yepyeni olur giydirirm dedim hepsi ütülü hurçtan çıkarmış hayran oldum 😅 tişört gömlek pantolon hepsi var

Bi ben mi ütülemiyorum ya merak ettim 

Çıkartırken yerine koyacağım da ütülerim die düşünüyorum 

17 Cevaplar

0 oy
önce (306 puan) tarafından

Milyon tane kıyafetleri var avuç içi kadar hepsi hayatta onunla ütülemekle uğraşamam vallahi ama kayınvalidem de mesela hepsini ütüler öyle kaldırır :) bilmiyorum ben en azından 2 çocukla kendimi o kadar eziyet edemem

önce (5,601 puan) tarafından

Kız bende 4 tane düşün o hurçları

önce (306 puan) tarafından

Of bende de öyle şimdi kaldırıyorum hatta sadece kızımın zaten iki tane koca bavul var kuculenleri  de ayırdım ben bunları ütülemekle falan uğraşamam vallahi canıma yazık hangi biriyle uğraşacağız ki tek çocuk olsa belki oturur ütülerim hepsini tek tek yapan varsa da helal olsun ben yapamam 

-Reklam-
0 oy
önce (6,777 puan) tarafından

ütülemem😂 zaten tekrar çıkardığımda yıkayacağım tekrardan, niye kendime eziyet edeyim

Ayy şükür bende sıkıntı yok Muş dimek 😅

Düşün 4 çocuk kıyafetleri ni ben nasıl ütüleyem zaten çoğunu elerim koymadan verilecekleri atılacakları sonra katlayıp koyarım

önce (6,777 puan) tarafından

ya bu dünyaya sadece iş yapmaya gelmedik, bu kadar eziyete ne gerek var 😂

0 oy
önce (1,335 puan) tarafından

Zamanında annem donlarımızı çoraplarımızı bile ütüler öyle dolaba yerleştirirdi bazı insanlar herşeyi ütüleyip yerleştirir tercih meselesi ben hiç ugraşmam zaten yazlık kışlık diye bi ayrımım yok arka ön yapıyorum mevsim geçişlerinde hele ütüleyip yerleştirme ile hiç ugraşamam hayat ev işlerine feda olmak için çok kısa

Dolaplarında yer olsa bende kaldırmam ama yerleri dar

Zaten elerim her yıl küçülenleri eskiyenleri kalanları dürüp kaldırırım 

Çok fazla zaman alır ya ne bilem nasıl uğraşıyorlar 

önce (1,335 puan) tarafından

Bazı insanlar ev işleri için kendilerini feda ediyorlar bana göre bu kadar ütüye ayıracagım zamanı çocugumla güreşmeye ayırırım yada eşime ayırırım gerek yok 1 defa geldik dünyaya ev işi için o zamanlar feda edilmemeli

0 oy
önce (11,795 puan) tarafından

Ben de hiç utulemem 😂

0 oy
önce (7,348 puan) tarafından

Yok ütülemem bende kaldırırken seneye giyermi giyemezmi ayırır öğle koyarım zaten hepsi yıkanıp dolaba konmuş olduğu için ikinci kez tekrar yıkamam çoğunu zaten iki üç hafta önce gitmiştik 

Aynen canım önce ayırırm seneyede giyebileceği durumdaysa koyarım hurca 

önce (7,348 puan) tarafından

Kardeşim kuruyan bütün çamaşırları ütüleyip yerine koyar ben direk koyarım sonra iki hafta içinde ne giyeceksem onu ütüler dolaba koyarım hazır olsun giyeyim diye

0 oy
önce (2,121 puan) tarafından

Günlük giydikklerimizi bile hep ütülemiyorum ki hurca koyduklarımı ütüleyeyim gerçekten ben o kadar takıntılı bir insan olsam hayatı yaşayamazdım sanırım, yine de yapabileni tebrik etmek lazım:D

Evet bence de yapanları tebrik ediyorum büyük uğraş 

0 oy
önce (3,359 puan) tarafından

İ in rahatsa ben hiç ayirmiyorum 

Mecbur ayırmam lazım dolapları küçük yoksa çok karışıyor 

0 oy
önce (7,048 puan) tarafından

Canıma yazık vallahi mümkün değil ütülemem zaten çıkarırken tekrar yıkıyoruz

Evet ya buruşmuyormu acaba ya çıkarken yine ütülemek gerekmezmi yani

önce (7,048 puan) tarafından

Onlar ölürsem arkamdan iyi konuşulsun diyenler ay ne düzenli kadınmış desinler diyenler 

Ben öldükten sonra isterlerse bütün herşeyimi boka batırsınlar canım geri mi gelecek sanki öldükten sonra iyi deseler bana ne kötü deseler bana ne 

0 oy
önce (1,815 puan) tarafından

Ütülemem yıkarım katlar kaldırırım çünkü çıkarınca giymeden önce tekrar yıkarım boşuna ütülemek olur benimkisi

Ben normalmişim ozamn 😁

önce (1,815 puan) tarafından

Ben normal değilim onu biliyorum çünkü çevremde bana uzaylı gözüyle bakılıyor ben çoraba kadar utulemeyi seven biriyim çünkü ama kaldırdığım şeyi de ütülemem yıkarım katlarım kaldırırım çıkarınca da yıkarım o zaman utulenecekse utulerim

0 oy
önce (24,930 puan) tarafından

Giyerken ütülemem çoğu şeyi nerde kaldı hurca kaldırırken ütüleyeyim saçma değil mi orda karışacak buruşacak zaten 

0 oy
önce (5,150 puan) tarafından

Ben hiç kaldırmıyorum hepsi yazlık kışlık dolapta duruyor 

0 oy
önce (797 puan) tarafından

Bende yazlık kışlık kaldırırken hurca koyar kaldırırım sms zaten katlı olduğu için çıkarınca ütülemek daha mantıklı zaten büyüklerini peşpeşe giydikleri için çoğu atılıyor bebeginki küçülüyor yani bı benle eşimin var utulemek saçma bence

0 oy
önce (3,231 puan) tarafından

Zaten hurçta kırışacak ne diye kendime iş çıkarayım ki hiç ütülemem. 

0 oy
önce (75 puan) tarafından

Zaten yıkanmış oldukları için direkt katlar kaldırırım çünkü çıkardığımda hepsini tekrar yıkıyorum o yüzden önden bir daha yıkayıp kaldırmam ütülemem de kız insan kendine eziyet ediyor bence öyle

0 oy
önce (615 puan) tarafından

Ütülemiyorum valla yikayip kaldiriyorum

0 oy
önce (32,040 puan) tarafından

Sadece doğmadan önce dolabını düzenlerken her şeyi ütüleyip koymuştum sonrasında hiç yapmadım baş edilecek gibi değil ki minicik bir de 😁

0 oy
önce (125 puan) tarafından

Hayatı ütu yapacak kadar sevmiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,046 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
68 cevap 2,701 göst.
0 oy
12 cevap 671 göst.
21 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Silasemraa34 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,145 göst.

Kategoriler

1,481,449 soru

24,237,764 cevap

339,774 kullanıcı

...