0 oy
105 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (384 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Sabah birseyi yoktu kızlar öğleden sonra halsizlik ateş oldu ağrı kesici verdim halı yerine geldi sonra 4 saat geçti ates düşürücü etkisi gitti ateş geri yükseldi fitil verdim bu saat oldu şimdi geri aynı oldu sabaha kadar ne yapsam düşürebilir miyim ilaç verebilir miyim kac saate bir vermeliyim 

Oğlum 3 yaşında 

4 Cevaplar

0 oy
önce (963 puan) tarafından

Gittin mi hastaneye canım ? İnatçı ateş genelde enfeksiyondan oluyor 

önce (384 puan) tarafından

Yok gidemedim Sabah gideceğim o yüzden sabaha kadar idare edecek çözüm arıyorum 

Yaa canım o zaman çocuğu ılık duşa sok, kaç aylık  çocuk  ve ateşi kaç derece? Ateş düşürücüyü 4 saatte bir verebilirsin canım onun haricinde hiç bir ilaç verme çünkü neyi olduğunu bilmiyorsun yanlış birşey olmasın 

3 yasinda şuan atesi 38 çıktı 

Kız 38 ateş mi 🙄 çocuklar uyurken vücut ısıları bir tık yüksek olur, sen biraz daha takip et canım çocuğu 

Fitil vermeden önce 39.4du fitili verince düzeldi ara ara olcugumde 37 çıkıyordu simdi de 38 cikiyor  acaba yükseliyor mu diye korkuyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (490 puan) tarafından

Benım oğlum 4 aylık ateşi her çıktığında ayağına kol altına limon koyuyorum kesınlıkle çok ise yarıyor deneyin etkısını görüceksınız Allah şifa  versin ateş düşürücüyu 4.5 saat arayla vermen gerekiyor 

Cok sagolun deneyeceğim şimdi 

0 oy
önce (775 puan) tarafından

Elinde hangi ilaçlar var ve çocuğun kaç aylık-kaç yaşında? 

3 yasinda dolven varr birde fitil verdim 

önce (775 puan) tarafından
+1

Dolveni altı saat arayla ver canım. Calpol veya parol varsa onu dört saat arayla verebilirsin. 

önce (592 puan) tarafından

Bende bunu yazacaktım, fitil sürekli kullanmayın hatta ve hatta mecbur kalmadıkça kullanmayın. Ateşin yükselmesini beklemeyin dönüşümlü verin ilaçları. Fitil direk ateşi indiyor ama çok masum değil vücut şoklamaya giriyor biz zannediyoruz ki ateş hemen kesiyor hiç iyi değil bir dr videosunda görmüştüm onun için annesi dönüşümlü ilaç kullan, ılık su banyosu çok fayda eder egerki 38 leri gecmediyse!

0 oy
önce (4,741 puan) tarafından

En iyisi ılık dus

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 268 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 143 göst.
20 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne06 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,481,815 soru

24,242,369 cevap

340,094 kullanıcı

...