0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (863 puan) tarafından

Eşim iş dolayisiyla yurt dışında 23 gün sonra 6 ay aradan sonra eşimle kavuşuyoruz inşallah ben kendimi geçtim kızım oğlum cok özledi kızım çok küçük baba işte diyip duruyordu şimdi baba çok özledi diyor oğlum artık babamı öpmek sarılmak istiyorum diyor off şuan inanılmaz duygusalim. Oğlum eşim giderken bavula sarılıp ağladı hiç unutamıyorum şuan 23 gün kaldı diyorum anne bitmiyor diyorlar artık inanılmaz derecede yorgun hissediyorum çocukların bu hüzünlü hâlleri için kızlar nasıl geçer bilmiyorum 🥹

6 Cevaplar

0 oy
(332 puan) tarafından

Allah kavuştursun canım benim eşimde şehir dışında daha iki gün önce ayrıldık çocuklar başladı bile özledim demeye çok zor oluyor 

(863 puan) tarafından

Allah kavuştursun çok zor ya bizim için bir şekilde geçiyor ama çocukların o özlemlerini gördükçe kat kat zor geçiyor 

-Reklam-
0 oy
(13,533 puan) tarafından

image

Şöyle bir liste yaparsan iş görüyor 😊 ben bunu yapıyorum her seferinde her akşam yatarken üstünü çiziyoruz 

(863 puan) tarafından

Bu uzdede oğlumun okulda verdikleri fotoğrafli yeni yıl afişleri olur ya ondan vardı çözümü onda bulduk bazen unuttuklarında iki üç gün karalayinca mutlu oluyordular şimdi inşallah yarından itibaren 19❤️

(13,533 puan) tarafından

Biz her seferinde 6ay bekliyoruz. Biri 5.5 olacak biri 3 yaş olacak. Doğduklarından beri babalarını bekliyorlar. Yapacak birşey yok biz alıştık artık :) 

0 oy
(3,763 puan) tarafından

Bizim de öyle şafak çekiyoruz hep  Allah yardım etsin

(863 puan) tarafından

Amin inşallah teşekkür ederim 

0 oy
(18,933 puan) tarafından

Ben de geçen sene Şafak sayiyordum. 1 buçuk aylığına göreve gitmişti. 1 buçuk ay değil de 1 buçuk yıl gibiydi. 6 ay olsa dayanamam helal olsun sana valla. 

0 oy
(23,871 puan) tarafından

Oy kuzucuklara ya ☹️😖 Allah sabrinizi artırsın. Zaman su gibi geçsin sizin için inşallah 

(863 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun 

0 oy
(486 puan) tarafından

Ahh yaa ınsallah daha iyi işi sizin yanınızda bulur da gitmez. Hasret çok zor  🥹

(863 puan) tarafından

Maleseff zor mesleki bir şey 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 240 göst.
0 oy
9 cevap 568 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (336 puan) tarafından soruldu
+4 oy
53 cevap 2,023 göst.
+6 oy
25 cevap 1,544 göst.