Kızlar beta hcg 2.30 çıkmış yükselir mi yoksa sonuç kesin negatif mi adete 8 gün kala yapıldı çünkü ama bütün belirtilerim var ?
Bazen hamilelik belirtileri bizi hamile miyim diye düşündürüyor ama çıkmıyor bende bunu çok yaşadım..
Sonucun negatif adet gecikmesi yaşarsan tekrar test yaptır
Bu sonuca göre kesın negatif. Ayrıca kana yansımayan hormon hiçbir gebelik belirtisi vermez. Gebelik varsa da son bir hafta içinde korunmasız ilişki ile olacaktır. Planlı bir gebelik istemi varsa regl gecikmesini bekle en az 5 gun. Normal bir gecikme yaşanabiliyor diye dıyorum 5 gun
Anlamadım oladabilir mi yani adetime 8 gün vardı kan verdiğimde ama tüm belirtileri yaşıyorum bende anlamadım
Kana göre kesinlikle hamile değilsin. Kan değerine bakacak olursak şuan hamilelik belirtisi yaşaman da imkansız. Fakat hala ihtimal vardır. Çünkü kanı çok erken verdin. Son dört gün kala verseydin en azından kani
Bence yukselebilir daha erken yaptirmisin canim adet gununu bekle yada 4 gun sonra tekrar ver
8 gün vardı adetime mide bulantım fazla diye yaptırdım ama beklycm bakalım inşallah
Çok erken yaptın. Adetin gecikirse tekrarla
Evde yapmadım kan verdim ama erken mi dersiniz şuan mide bulantısı mide yanması baş dönmesi bel ağrısı bunları yaşıyorum ama adetime var
Bu durum başına gelen yok mu
Beni yanlış anlamayın ama niye bu kadar acele edip kan falan veriyorsunuz. Kan verme testte pozitif görünce teyit etmek için olur. Adete 8 gün kala daha döllenme tamamlanmış bile değildir niye acele acele iş yapıp kendinizi de strese sokuyorsunuz. Belirtiler de öyle başlamaz 8 gün kala çünkü daha BHCG yok.
Planlı bişey olduğu için heyecan yaptım galiba ama gerçekten mide bulantım ve yanma sürekli var öyle ki namaz abdesti zor alıyorum bilemedim ya
BHCG kanda salgılanmadan mide bulantısı falan olmaz.
Adet gecikecek, BHCG 1000'leri geçecek ondan sonra bu dediğin mide bulantısı, mide yanması gibi gebelik semptomları başlar. Şu an yaşadıkların hasta falan değilsen psikolojik.
Post yukarıııııı!
1,482,156 soru
24,247,160 cevap
340,550 kullanıcı