0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından

Kızlar beta hcg 2.30 çıkmış yükselir mi yoksa sonuç kesin negatif mi adete 8 gün kala yapıldı çünkü ama bütün belirtilerim var ?

7 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından

Bazen hamilelik belirtileri bizi hamile miyim diye düşündürüyor ama çıkmıyor bende bunu çok yaşadım.. 

Sonucun negatif adet gecikmesi yaşarsan tekrar test yaptır 

-Reklam-
0 oy
(467 puan) tarafından

Bu sonuca göre kesın negatif. Ayrıca kana yansımayan hormon hiçbir gebelik belirtisi vermez. Gebelik varsa da son bir hafta içinde korunmasız ilişki ile olacaktır. Planlı bir gebelik istemi varsa regl gecikmesini bekle en az 5 gun. Normal bir gecikme yaşanabiliyor diye dıyorum 5 gun

(111 puan) tarafından

Anlamadım oladabilir mi yani adetime 8 gün vardı kan verdiğimde ama tüm belirtileri yaşıyorum bende anlamadım 

(145 puan) tarafından
+1

Kana göre kesinlikle hamile değilsin. Kan değerine bakacak olursak şuan hamilelik belirtisi yaşaman da imkansız. Fakat hala ihtimal vardır. Çünkü kanı çok erken verdin. Son dört gün kala verseydin en azından kani

0 oy
(7,303 puan) tarafından

Bence yukselebilir daha erken yaptirmisin canim adet gununu bekle yada 4 gun sonra tekrar ver

(111 puan) tarafından

8 gün vardı adetime mide bulantım fazla diye yaptırdım ama beklycm bakalım inşallah 

0 oy
(5,078 puan) tarafından

Çok erken yaptın. Adetin gecikirse tekrarla 

(111 puan) tarafından

Evde yapmadım kan verdim ama erken mi dersiniz şuan mide bulantısı mide yanması baş dönmesi bel ağrısı bunları yaşıyorum ama adetime var 

0 oy
(111 puan) tarafından

Bu durum başına gelen yok mu 

0 oy
(6,679 puan) tarafından

Beni yanlış anlamayın ama niye bu kadar acele edip kan falan veriyorsunuz. Kan verme testte pozitif görünce teyit etmek için olur. Adete 8 gün kala daha döllenme tamamlanmış bile değildir niye acele acele iş yapıp kendinizi de strese sokuyorsunuz. Belirtiler de öyle başlamaz 8 gün kala çünkü daha BHCG yok. 

(111 puan) tarafından

Planlı bişey olduğu için heyecan yaptım galiba ama gerçekten mide bulantım ve yanma sürekli var öyle ki namaz abdesti zor alıyorum bilemedim ya 

(6,679 puan) tarafından

BHCG kanda salgılanmadan mide bulantısı falan olmaz. 

Adet gecikecek, BHCG 1000'leri geçecek ondan sonra bu dediğin mide bulantısı, mide yanması gibi gebelik semptomları başlar. Şu an yaşadıkların hasta falan değilsen psikolojik. 

0 oy
(111 puan) tarafından

Post yukarıııııı!

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
5 Eylül 2025 Diğer kategorisinde B.z3mram (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
19 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (794 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 105 göst.
3 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (3,251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,096 soru

24,246,294 cevap

340,454 kullanıcı

...