0 oy
68 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (590 puan) tarafından

Bebekligim anneminde çalışması nedeniyle babanne ve dedeyle geçti Allah bin kere razı olsun bana annemden iyi baktılar onlar benim annem babam öldü ikiside vefat etti okuldu dersaneydi derken anne babamla çok vakit geciremedim zaten iki ev birden oduyorlardi oyuzden yoklukta çok çektim yani hicbiseyden eksik bırakmadılar yeme içme giyme etme ama dahası yok sonra üniversite okumaya geldim evlenip burda kaldım 11 sene oldu eşim çalıştırması benimle birlikte hicbirsey yapmadı birkere çarşıya pazara gitmedik birlikte hep bağırma çağırma heryerde herşeyde yalnızım hep boynum bükük bugün annelerine kahvaltıya gitmek istedi bende arada öyle gidelim ayıp olur sabah sabah Cat kapı gitmek dedim aramıyorum dedi arkasından küfürler laflar bende gitmiyorum ozaman dedim ve çekip gitti ve bu eşim denen işsiz güçsüz ise yaramazin teki 5 yaşında kızım var babamın verdiği harcliklarla kızımın okulunu ödüyorum kiziminda hiçbir anında yok bazen üstesinden gelebiliyor um ama bugün yalnızlığım kimsesizligim canımı çok acıttı öyle içimi dökmek istedim hayırlı hafta sonları iz olsun

2 Cevaplar

+1 oy
önce (24,889 puan) tarafından

Üniversite mezunu birinin böyle bir koca yüzünden kendini çaresiz hissetmesine üzüldüm. Koca var ama yok Hayri yok baskısı var ise ben bu evliliği neden sürdürüyorum diye düşünürdüm 

-Reklam-
+1 oy
önce (176 puan) tarafından

İşe girip çalışsan canım yanı eşın böyle ıse kımsenın elıne bakmazsın kendıne olan öz guvenın artar çevre edınırsın ,hem yanlızlık duygun azalır 

önce (412 puan) tarafından

Çocuk da zaten artık anaokulu çağında. Bence de çalışmak iyi gelecek kendisine

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 511 göst.
+2 oy
3 cevap 147 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Es25 (4,092 puan) tarafından soruldu

Kategoriler