0 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından

Spinal anestezi de öylece kendin mi bekliyorsun yoksa başında bekleyen hemşire uzman artık kim dıruyorsa sizi konuşturuyor mu sürekli süreç nasıl ilerliyor 

Öylece beklemek çok stresli değil mi

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,204 puan) tarafından

yoo sende lafa gir konus kimse basinda beklemioki herkes isini yapio:)) kendi aralarinda konustular sohveye bende katildim. hocam yaglarimdan kesip atabilirmisiniz diye yalvardim mesela. bi ara basim agridi. hocam basima agri girdi dedim anestezi agrisimi bu dedim. tansiyonun cikmis dediler anestezici bir ilac verdi tak diye kesildi o agri. bebek cikio biraz sarsilirsin korkma dediler cok zevkiydi biri beni kesip bicip bisey hisetmiyirun cok eglenceli

dogum bitti tupelrini baglamaya geciyorum dedi doktor. istersen uyutayim odaya gdene kadar dinlen dedi. yok hocam cok zevkli dedim uyumaya gerek yok. baglayim beni ayikken hocam kor dugum yapin kendimi parcaladam bile bidaha hamile kalmam mumkun olmasin dedim gerekiosa rahimi falan sökup atin istemiyorum dedim. o sira lazer epilasyon yanik kokusu hissettim.meger beni baglayip dikip en son  derimi yakarak kapatmislar. yanik kokusu etimin kokusuymus🤣🤣 ustume battaniye orttiler isiklari kapattilar ciktik ameliyathanede . degset zevliydi valla

önce (265 puan) tarafından

Kız neresi eğlenceli yaa ben yarın giricem aşırı stresliyim başımda biri yoksa ooo daha fenaa ben en azından nasılsım şöyle çak cuk biri olur soru sorar yada en azından elimi falan tutar ben bi şeyler sırarım diye düşünüyordum 

Herkes perdenin ordaysa daha da panik havası ya

yok ya valla zevkli ben isiga bakip kendi gormeye calistim kanim nasi kokuo kan revan icindemiyim nasilim acaba diye cok severim boyle adrenalinli seyleri:)

soru sorarlar yani sen sor cvp verirler konu konuyu acar muhabbet edersin. bu arada kafani saga sola hareket ettirme omuzlarini kasma sikma sedyeye yaptip iki kolunu T seklinde acik bagliyorlarya kasma sikma kendini dumduz dur  kimildama yani saga sola gozlerinle bak kafani boynunu cevirmeden anestezi agrisi olmasin

önce (2,038 puan) tarafından

Benimde koku çok oldu baya ugrastilardi keşke bende tuplerimi baglatsaydim pişman oldum sonra iyiydi başta bebek çıkana kdr sornadan kötü oldum ben kanamam çok oldu öğürme tansiyonum düşmesi  birşeyler oldu ama tamamen bayiltlmadim saattlerce sürdüğü halde uzamasaydi iyi geçiyordu benimki riskli.oldugindan bı yerden sonra kotuleniyorsun karnıma birşeyler sürerken elim gtti karnıma sonra uyuştu hissetmyor flan dediler konuşmalarını duyuyorsn bebeği gostermediler bana küçük diye büyük ihtimalle ama hemsre geldi konustu hatta şey dediler hasta görmüyor demi dediler 😂ustden galiba ışık flan ayarladlr 

-Reklam-
0 oy
önce (509 puan) tarafından

Beni konusturdular o ara gitmişim bı uyandım herşey bitmiş beş dakika sonra odama çıkardılar ve dört kez sezeryan oldum hepsi aynıydı 

Ben ilkinde uyuşmadım genel oldum ondada komplikasyon gelişti 

Umarım bunda uyuşurum genel olmak istemiyorum 

Ama işte belden uyuşma dadaş uyanıklık çok strese sokacak beni 

En ufak şeyde panik atak yaşıyorum 

Ay dua edin de bana da ilgili kafamı dağıtacak biri denk gelsin kafamı dağıtsın uyursun iyi geçsin çok korkuyorum 

önce (509 puan) tarafından

Beni önce belden uyusturuyorlar panik atak var bende uyutun diyom sende öyle yap cnm dört tane oldum hepsi de uyudum ama acayip kaşıntı ve baş agrisiyla uyaniyom ben 

0 oy
önce (2,612 puan) tarafından

2 sezeryan oldum devlette spinal ikisinde de hemen baş ucumda hemşire vardı konuşturdu soru sordu  ilk başta çok korktum çok panik oldum uyuşmucak hissedicem diye ilk 10 dk bi kötü oldum bulantı çarpıntı değişikti sonra kuş gibi oldum kendimden geçicek gibi hafifledim hemşire hep uyanık tuttu 

Biri varsa güzel inşallah bende de olur yanlız hissetmek çok kötü 

0 oy
önce (3,376 puan) tarafından

Her iki sezaryenımda da anestezi uzmanı başımda bekliyordu arada soru soruyordu yada ben soruyordum kötü hissedince söylüyordum o şekilde geçti 

Ben ilkinde uyuşmadım inşallah bunda uyuşurum da 

Ama işte panik atak var bende birisi konulup kafamı dağıtmazsa kendi kendimi strese sokarım diye korkuyorum 

önce (3,376 puan) tarafından

Bende biraz öyle oldum ilaç yaptılar hemen korkma canım güzel geçecek inşallah 

Ay inşallah yaa 

0 oy
önce (79 puan) tarafından

İlk dogumum da hiç Bir şey bilmiyor dum gülerek girdim gülerek çıktım çok güzeldi acil olmasına rağmen, hep aklımda şey vardı gaztabe çantam hazır ya içim ondan rahatti 😂 ikinci doğumumda da sakindim sadece girerken biraz ağlastik o da oğlumu öyle gorunce içim yanmisti hazirlikliydim yine de icim rahatti hiç bir şey hissetmiyorsin ben sok geçirdim nasl ya bebek çıktı mi diye ama bir ara panik yapınca istemsiz hemsireden elimi tutmasını istemistim birde birazcik sallaniyorsun miden bulanıyor falan ama güzel süreç 🙃

Umarım bende böyle güzel konuşabilirim aşırı stresliyim

önce (79 puan) tarafından

Hiç korkma korkulacak hiç bir şey yok hep içinden bak unutma ya baki entel baki oku la ilahe illallah oku bunkari böyle tekrarla kendi kendini motive et inan çok kısa sürüyor ☺️ ben birde oğlum 2 yaşındayken tekrar sezeryan oldum ona rağmen hiç bir şey hissetmedim Allah kolaylık versin hiç stres yapma tadını çıkar 

0 oy
önce (5,120 puan) tarafından

Ben özel de oldum. 3-4 kişi vardı hemşire, anestezi uzmanı,doktorun asistanı onlar yanımdaydı sohbet edip sakinleştirmeye çalışıyorlardı ama ben sakindim zaten. Ama hiç yanımdan gitmediler hep sohbet ettiler , üşüdüm diye üstümü örttüler çok ilgilendiler benimle. 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 214 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde glshyknc (850 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 211 göst.
+1 oy
1 cevap 93 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler