0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar kız kardeşimin 10 gündür adeti gecikmişti bugün test yaptı ama akşam yaptı sabah değil test sonucu böyle çıktı sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç 1.20 çıkmış yani anlayamadık bebek var mı yok mu ne yapması gerekiyo tekrar kan mı vermesi lazım 

5 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından

Test bu kızlar

image

-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından

Aşkım gebe değil kesin ve net maalesef. Hem 10 gün geçmiş hem kan negatif teste aldanmayın

(10 puan) tarafından

Yaaaa :( tamam canım çok teşekkür ederim 

(608 puan) tarafından

Rica ederim canım 

0 oy
(2,654 puan) tarafından

Malesef gebe değil neden regl olamamış onun için doktora gözüksün yüksek ihtimal regl söktürücü yazarlar 

(10 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler sağolun 

0 oy
(4,835 puan) tarafından

10 gun geçmiş artık yoktur belkide kimyasal gebelik oldu testte ondan cikti değer düşmüştü olabilir

(10 puan) tarafından

Şeker hastası olduğunu öğrenmiştik 1 ay önce insülin hap falan yazdılar bi anda düşüp yükseldiği için 10 gün kadar hastane'de yatmıştı acaba serum ilaç derken ondan mı regl olmadı ki

0 oy
(20 puan) tarafından

Aynısını birkaç gün önce yaşadım 16 gün gecikmem var şuan adet söktürücü kullanıyorum adetin 2. Günü gel hormonlarına bakalım dedi doktorum

(10 puan) tarafından

Allahım kalbinize göre versin hayırlı evlat nasip etsin sizede inşallah

(20 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım  Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah 

(735 puan) tarafından

@Merva cnm bende adet olmyrdum olduysamda mesela uzuyrdu yâda az az geliyrdu 3 gün vs gibi birden çoğalıyordu bildiğin adet olurken kan gekmesini beklyrdum ve bana adetliyken bakmadı tam tersi adetli olmadan bakılması gerektiğini söyledi o zmn hormanlar dengeler hep bozuluyr yaa yüksek cikyr ondn ben adet olmadan önce yaptım ve hormonlarim calismyr dedi yani ilişkide boşuna korunma dedi hamile kalmasn yumurtalıklarin tembellik var calismyr zor calisyr dedi 3 ay ilaç tedavisine başladım cnm ihmal etmeyin kızlar benm 4,3 yaş çocuklar var diye 3 düşünmüyordum da bu çıkınca başıma Allah korusun olmz diye korkyrm yaa

(133 puan) tarafından

Benim de bir buçuk yaşında kızım var beş yaşına gelene kadar düşünmem diyordum ama olmaz fikri beni de korkuttu 

(735 puan) tarafından

İnanin tedavi sonrasında düşünücem cnm yani beli bir süre sonra çocuk getirmeye getirmeye rahim alışıyor dedi ve ilerleyen zmanda sıkıntı olmasa bile olmz yani dikkatli olun ve bu tedavi den sonra kontrollere gelin düzenli dedi

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 982 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nesibe4450 (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 102 göst.
14 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_7884195 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 101 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Balli.lokma (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.