0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar kız kardeşimin 10 gündür adeti gecikmişti bugün test yaptı ama akşam yaptı sabah değil test sonucu böyle çıktı sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç 1.20 çıkmış yani anlayamadık bebek var mı yok mu ne yapması gerekiyo tekrar kan mı vermesi lazım 

5 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından

Test bu kızlar

image

-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından

Aşkım gebe değil kesin ve net maalesef. Hem 10 gün geçmiş hem kan negatif teste aldanmayın

(10 puan) tarafından

Yaaaa :( tamam canım çok teşekkür ederim 

(608 puan) tarafından

Rica ederim canım 

0 oy
(2,657 puan) tarafından

Malesef gebe değil neden regl olamamış onun için doktora gözüksün yüksek ihtimal regl söktürücü yazarlar 

(10 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler sağolun 

0 oy
(4,860 puan) tarafından

10 gun geçmiş artık yoktur belkide kimyasal gebelik oldu testte ondan cikti değer düşmüştü olabilir

(10 puan) tarafından

Şeker hastası olduğunu öğrenmiştik 1 ay önce insülin hap falan yazdılar bi anda düşüp yükseldiği için 10 gün kadar hastane'de yatmıştı acaba serum ilaç derken ondan mı regl olmadı ki

0 oy
(20 puan) tarafından

Aynısını birkaç gün önce yaşadım 16 gün gecikmem var şuan adet söktürücü kullanıyorum adetin 2. Günü gel hormonlarına bakalım dedi doktorum

(10 puan) tarafından

Anladım çok geçmiş olsun canım teşekkür ederim yorumunuz için

(735 puan) tarafından

Benim üç boyunca gecikmelerim oluyrdu ve sürekli dyrdm stresten yorgunluktan vs diye gittim hormonlarını baktı ve yumurtlama tembelliği çıktı ondn adet olamıyorum ve korunmasan bile hamile kalmasın dedi hemn 3 ay ilaç tedavisi başlatıldı ihmal etmeyin cnm normalde sağlıklı beslenirim ama sasirdm herks ailem çevrem strestendjr dyrdu hep ama dyrdm bu kadar gecikme ve üç boyunca her ay gecikiyordu

(10 puan) tarafından

Kız kardeşime söyledim bu ara çok sorunlar yaşadı şeker hastasıymış bilmiyoduk şeker komasına girdi 10 gün hastanede yattı serum ilaç insülin kullandı hep tip 1 şeker hastasıymış ömür boyu insülin kullanması gerekiyomuş onlarında etkisi oldu demek ki gecikmede tekrar çok teşekkür ederim💕

(735 puan) tarafından

Şeker hastalığıni nasıl anladı kanda beli oluyor mu değerlerine baktırmak gibi hiç şeker vs yemiyecek mi k.b bilmyrm ondn sordm çok geçmiş olsn cnm temeli kalicimi yani beli bir sure sonra geçmiyor mu ihmal etmesin kendjnj canımızdan değerli birşey yok Valahi 

(10 puan) tarafından

Biz bilmiyoduk şeker hastası olduğunu son 2 senedir baya sorunlar yaşadı 1 hafta falan evde halsiz yattı aşırı derece de su içiyodu midesi çok bulanıyodu rengi falan simsiyah olmuştu salgın sandık sonra hastaneye götürdük şekeri 498 çıktı annemde 6 ay önce öğrendi oda şeker hastası doktor şeker komasına girmiş dedi hemen yatış verdi serumlar falan 10 gün yattı hastanede sonra tip 1 mi tip 2 mi diye baktılar tip 1 şeker hastasıymış yani tip 2 de insülin kesiliyo dikkat ederse ama tip 1 de ömür boyu ilaç ve insülin kullanmak zorunda annem tip 2 onun insülin kesildi sadece hap kullanıyo kız kardeşimin sürekli ya düşük ya yüksek tahıllı ekmek yemesi gerekiyo ama onda da çıkıyo şekeri günde 4 kez insülin vurmak zorunda ya çok düşük ya çok yüksek dengelenemedi bi türlü geçenlerde 20 ye düşmüş bayılmış dilini falan ısırmış farkında olmadan doktora gitti tekrar 20 altı anı ölüm yada bilinç kaybı demiş adrenalin iğnesi yazmış yani anlık bayılması olursa çok düşerse yanında bulunan birisi o iğneyi hemen yapması gerekiyomuş Allah korusun ölmeden veya bilinç kaybetmeden kendine getiriyomuş o iğne sağlıktan ötesi boş gerçekten daha yaşı 22 kardeşimin

(133 puan) tarafından

Benim de aynı şekilde yaa 15 gün oldu pcos  dedi ikinci günü gel dedi ama ben de hâlâ olmadım söktürücü kullanmama rağmen hormon bakacağım dedi

(133 puan) tarafından

Benim de 3 veya 4 gün gecikmelerim oluyordu ben de normal diyip geliştirdim ama regl olurken gün sayısının artması normal değilmiş evet. Bu ay 15 gün oldu hâlâ olmadım doktor pcos yumurtalarin tembelleşmiş dedi ikinci günü gel hormon bakacağım dedi. Ama hâlâ olmadım işte maalesef 

(10 puan) tarafından

Canım sanada çok geçmiş olsun inşallah Hayırlı sonuçlar alırsın kadın olmak ne zor ya gerçekten herşey bizi buluyo 

(133 puan) tarafından

Size de geçmiş olsun. Arkadaşımın kaynanasınin kızı da şeker hastasiymis baya ileri seviyeymiş hatta. Annesine bir doktor belki sülük ve hacamat biraz iyi gelir deneyin demiş. Annesi baya eğitimini alıp hacamatci olmuştu kızı için. Şimdi diyir ki şekere dair hiçbir şey kalmadı neredeyse kızımın üzerinde baya etkisini görmüş yani. Hacamattsn önce kız hastaneye yatarmis durmadan şimdi hiç hastanelik olmuyormuş siz de belki denemek istersiniz

(10 puan) tarafından

Allah razı olsun söylediğiniz annem ve kardeşim için denemek de fayda var araştırcam bu konuyu çok sağolun

(20 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

(20 puan) tarafından

Bana henüz pcos veya hormon bozukluğu demedi adeti bekliyorum dediğin gibi söktürücü ilaç kullanmama rağmen hala adetim gelmedi

(20 puan) tarafından

Bende korunmama rağmen hamile kalmıyorum hep tedavi ile oluyorum en son 5 ay önce tedavisiz hamile kaldım oda sağlıksız gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım

(10 puan) tarafından

Allahım kalbinize göre versin hayırlı evlat nasip etsin sizede inşallah

(20 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım  Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah 

(735 puan) tarafından

@Merva cnm bende adet olmyrdum olduysamda mesela uzuyrdu yâda az az geliyrdu 3 gün vs gibi birden çoğalıyordu bildiğin adet olurken kan gekmesini beklyrdum ve bana adetliyken bakmadı tam tersi adetli olmadan bakılması gerektiğini söyledi o zmn hormanlar dengeler hep bozuluyr yaa yüksek cikyr ondn ben adet olmadan önce yaptım ve hormonlarim calismyr dedi yani ilişkide boşuna korunma dedi hamile kalmasn yumurtalıklarin tembellik var calismyr zor calisyr dedi 3 ay ilaç tedavisine başladım cnm ihmal etmeyin kızlar benm 4,3 yaş çocuklar var diye 3 düşünmüyordum da bu çıkınca başıma Allah korusun olmz diye korkyrm yaa

(133 puan) tarafından

Benim de bir buçuk yaşında kızım var beş yaşına gelene kadar düşünmem diyordum ama olmaz fikri beni de korkuttu 

(735 puan) tarafından

İnanin tedavi sonrasında düşünücem cnm yani beli bir süre sonra çocuk getirmeye getirmeye rahim alışıyor dedi ve ilerleyen zmanda sıkıntı olmasa bile olmz yani dikkatli olun ve bu tedavi den sonra kontrollere gelin düzenli dedi

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 982 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nesibe4450 (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 103 göst.
14 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_7884195 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 102 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Balli.lokma (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.