Kızlar kızım hasta Bıtane doktor var sürekli ona götürüyorum ama cuma günü randevusu var onuda aldım acaba yarın erken gidip hocam ben randevu bulamadım kızıma bakar mısın randevusu cuma var ama çok hasta desem bakarmı sizce kızlar
Ozeldeyse asistanlarina soylerseniz bi boslukta aliyolar ama bekletirler genelde. Devlette de doktorun insiyatifine kalmis, genelde yogun degilse ve iyi bi doktorsa bakar.
Ben hep öyle götürüyorum ama bizimki özel tabi devllette balarlar mı bilmiyorum sanırım onlarda da var mı gidip sıra alıp aradan bakma
Özel hastane ise bir şekilde bakar bekletir belki ama bakar. Devlet hastaneside doktorun vicdanına kalmış bizim buradaki doktorlarin büyük kısmı bakmaZ sadece Can bey var o kolay kolay kırmaz kimseyi çok iyi ve ilgili bir doktor. İnşallah iyi birine denk gelirsin bakar
Onun yerine sabah erken gidip fiş kesin devlete sıra gelince girin eğer özelse o muane ücretini kesiyrsn aliyrlar her türlü
Özelse götür bakıyorlar ama devletse hiç sanmıyorum
Geçen gün öyle yaptım gittim sıra aldım öyle muayene ettirdim sizde sabah gidin sıra alın muayene ettirirsiniz
1,481,208 soru
24,234,625 cevap
339,574 kullanıcı