Günaydın kızlar. Napiyorsunuz.
Ben çok nadir görülecek olaylan birini yapıyorum şu an
kendime kahve yaptım. Babam kahve makinesi aldı bana. Annem de kahvenin yanına yiyeyim diye çikolata aldı bende gerekeni yaptım 🤣 normalde kahve ile aram yok misafir gelmediği sürece içmem. Ama makine ve çikolatayı bahane edip kendime bir kahve yaptım. İçip hemen içeriyi süpürecem. Çocuklar dadanmadan rahat rahat içeyim dedim 😁
Gunde bır fincanda olsa ıc ıyı geliyor insana:)
Afiyet olsunn gule gulr kullan
Hiç gözüm aramaz ya aklıma bile gelmez içmek. Ben çaycıyım
Kahve sakın kafayla cok rahatlatıyor benı
Annem mesela sabah kalkar kalkmaz ıcer gun içinde ıcer sureklı
Bilinenin aksine kahvenin faydaları var
Çaya göre faydaları olduğu kesin ama işte damak zevki. Hitap etmiyor bana.
Osmanlı kahveyi ilaç olarak kullanıyormuş o yüzden içerken şifalanıyoruz diye düşünelim
Şükriyeye sürk yaptırıyorum bende çay içiyorum
Bu canım akşamki yaptıklarımı kurumaya bıraktım
Çökelek ile yapılıyor kahvaltılık
Hangi yörenin öğrenebilir miyim? Nasıl tüketiliyor ilk defa duydum 🫠
Hataylıyım ben başka yerde varmı bilmiyorum domates soğan ve nane ile salatasını yaparız yada direkt zeytinyağı içine ezer yeriz kahvaltıda canım
Himm güzelmiş afiyet olsun
Sonunda kendime gerekli olan bardağı aldım çay içiyorum yapılacak çok işim var ama bugün pazar bence yapmasam da olur 😂
Olmazsa olmazim bende şuan içiyorum oh Miss afiyet olsun ;))
Benim içinde öyle kahve de içerim ama çaya bağımlıyım teşekkür ederim
Rica ederim;)
Afiyet olsun şekerim ❤️ 😍 kendi ailen gibisi yok 🌹
Bebemi emziriyorum büyüğü de başımda bekliyor annemle ananem de buzluguma mantı yapıyor sağolsunlar 😍🩷💕🌸
Valla öyle ailemi kimseye değişmem. Ellerine sağlık annenlerin.
hayırlı olsun, afiyet olsun.
bazen 1 fincan kahve insanı kedine getiriyor.
ben de kendime gelsem iyi olacak dayak yemiş gibiyim resmen 1 haftanın yorgunluğu çıktı artık halıları sermiştim
Oohh ne güzel afiyet olsun insanın kendine birazcikta olsa zaman ayırması yokmu o ana bitiyorum ;)) bende birkaç ay önceden her gün içerdim özellikle gece sessizliğinde çok güzel olurdu sanırım basliycam hem havalarda epey bir soğudu ;))))
1,495,428 soru
24,429,626 cevap
352,385 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın