0 oy
1,172 göst.
Diğer kategorisinde (1,761 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image

image

image

Merhaba kızlar. 20-25 yıllık bina var. 3.kat asansör yok. 1.895.000 TL. Siz olsanız bu daireyi alır mıydınız? 

Şuan bu daireyi alırsak arabayı satmadan, borçlanmadan alabiliriz biraz sıkışırız ama alırız. Yeri de bize göre yerde. Çok mu eski sizce? 

Yani borçsuz, araba durarak burayi almak mı?

Bir kaç ay daha biriktirip,borçlanıp veya arabayı satıp daha yeni daire almak mı?

Banyo, tuvalet, parke ve pencerelerde tadilat gerekiyor. Diğer yerlerin acelesi yok da banyo ve tuvalet şuan gerekli 

Kayinbabam fayansci zaten, gorumcemin kocası da tesisatçı. Duşakabin falan da satıyor. 

Banyo tuvalete pek masraf etmeyiz gibi geliyor sadece malzemeleri alırız 

image

image

image

26 Cevaplar

0 oy
(1,761 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

image

image

image

image

image

image

Bu evi beğendik kızlar. 500 bin krediye başvurduk inşallah sıkıntı çıkmazsa arabayı satmadan kredi çekerek almaya caliscaz bu evi 3+1 iki tane balkonu var. Küçücük bir tane de ebeveyn banyosu var. Sadece banyo ve tuvalet çok küçük onun dışında bütün odaları salon olacak kadar geniş. 13 yıllık bina. Girişi saymazsak 2.kat asansörü yok ama iki kat sıkıntı olmaz şimdilik. İlerde biraz daha biriktirebilirsek satar daha güzelini alırız inşallah ama şuan için bu içimize sindi. Nasip olursa inşallah 

(172 puan) tarafından

Ay cok  guzel mıs bu 

(1,761 puan) tarafından

Evet ben de çok beğendim. Ama altın çok düşüyor ya. Benim para da altında 🥹🥹

-Reklam-
+1 oy
(8,660 puan) tarafından

Daire sağlam mı? O önemli eğer sağlamsa alınır bence 

(1,761 puan) tarafından

Buranın eski daireleri sağlam oluyor genelde. Bidaha fotoğraf attım bakar mısın?

(8,660 puan) tarafından
+1

Daire büyük çok güzel. Eğer sağlam, dayanıklı ise bence alın. İçine biraz tadilat gerekli oda yapılırsa mis gibi olur 

(1,761 puan) tarafından

İnşallah bakalım ikindin bakmaya gidicez hayırlısı olur inşallah 

0 oy
(85 puan) tarafından

Ben evi beğendim güzel fiyatı da çok uygun. Yaşı var ama yarın öbür gün kentsel dönüşüme girer. + - hesab ederek alırsınız. Hayırlısı olsun hakkınızda🌻

(1,761 puan) tarafından

Bidaha fotoğraf attım. Yorumlara bakar mısın canım 

0 oy
tarafından

Tabiki alırdım herseyını kapısını beğenmedim seylerı zamanla değiştirdım

(1,761 puan) tarafından

Bidaha fotoğraf attım bakar mısın canım yoruma

tarafından

Banyo tuvaletteki fayansları mermerleri değiştirebilirsin zamanla kapıları da çok güzel gerçekten beğendim baya 

(1,761 puan) tarafından

Güzel demi? Kayinbabam da zaten fayansci. Kafama göre yaptırırım alınca 

tarafından

Bir de bugünün şartlarına göre fiyatı uygun güle güle oturun içinde

(1,761 puan) tarafından

Baktık canım aşırı küçük ve dar bir evmis. Salonu az büyük olsa alcaktim ama benim hiçbir esyam sığmaz maalesef 

0 oy
(23,962 puan) tarafından

Ev güzel ferah. Tadilatla güzel de olur. Ama birkaç ay daha biriktirip çok daha iyisi o alabiliyorsaniz onu tercih edin derim. O zamana ev fiyatları coşmazsa tabi

(1,761 puan) tarafından

Canım şimdi buradaki ev fiyatları güzel bir ev alsak 3milyon kusurden aşağı yok. Kötü kötü evler 2.850 diyorlar. En fazla Arabayı da satıp kredi çekmek lazım. Ben çalışıyorum 2 çocuk var kaynanama bırakıyorum arabasız da zor. O yüzden biraz mantıklı geldi

(23,962 puan) tarafından

O zaman bu ev mantıklı 

0 oy
(5,700 puan) tarafından

Parke fayanslar değişirse çok güzel ev olur ben ahşap kapı seviyorum boyatmam benim olsa

Ama antre yerleri baya kötü onlar ne yapışkan felanmı yoksa fayans mı siyahlı olan yerler

Mutfakta çok güzel bence kaçırma

(1,761 puan) tarafından

Antre halı diye düşündüm ben ya. Birazdan bakicsz benim de içime kurt düşürdün 😂😂 gözlerim kanadı antrenin renginden😂 kayinbabam da fayansci. Eniştem de doğalgaz ve Yapı market işi yapıyor. Onları isciliksiz sadece malzemeyle hallederiz galiba inşallah 

(5,700 puan) tarafından
+1

Ay evet halıymış 😂

0 oy
(25,126 puan) tarafından

Bence en büyük sıkıntı asansör olmaması diğer her şeye çözüm bulsan bile onu çözemezsin. Eski bina daha mı sağlamdır bunu da düşünmek gerek 

(1,761 puan) tarafından

3 kat sıkıntı olmaz ya. Bitane daha vardı o çok daha güzeldi ama asansörsüz 5.katti o yüzden almadik

(25,126 puan) tarafından

Koridordaki halı veya yapışkanlı bir şey gibi duruyor bunu yaptıran müteahhite laf ediyordum da acaba mı dedim bakınca tekrar yazsana merak ettim. Benim engelli kardeşim var o yüzden asansörlü ev takıntım var. Yakın zamanda annem bir rahatsızlık geçirdi şu an asla merdiven çıkamaz. O yüzden bir ev ya düz giriş olacak ya da asansörlü benim için 

(1,761 puan) tarafından
+1

Geçmiş olsun canım gidince yazayım ben de merak ettim inşallah halıdır

(25,126 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(32,313 puan) tarafından

Bence alın borçsuz çok daha iyi olur içindeki eksikleri de yavaş yavaş yaptırırsınız gayet iyi duruyor beğendim ben 

(1,761 puan) tarafından
+1

Birazdan bakmaya gidicez bakalım hayırlısı olur inşallah 

(32,313 puan) tarafından

İnşallah gülüm Allah gönlünden geçeni nasip etsin 💕

(1,761 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 🥰 amin hepimizin inşallah 🥰 

0 oy
(5,302 puan) tarafından

Ben olsam alırım. Bir kaç sonra kim öle kim kala. İnsanın kendi evinin olması önemli. Hem arabanız da elinizde se kalacakmış. Araba da bu zamanda çok önemli. 

(1,761 puan) tarafından

Evet bir de ben çalışıyorum. İki çocuk var kaynanama bırakıyorum o yüzden araba önemli. Bir de bu ev kaynanamgille de yakın biraz o yüzden biraz yanaştim

0 oy
(15,572 puan) tarafından

Parkeler de gayet iyi eski tip ahşap parke asla dokundurma bir vernik bir cila tamamdır. Camlar ahşap o biraz sorun kış için inan hepsini toplasan en çok 300 olur o fiyata da böyle geniş ev olmaz. Ben alırdım

(1,761 puan) tarafından
+1

Sağol canım amin inşallah. Bakalım da inşallah hayırlısı olur. Alırsam yazarım buraya 😂

(15,572 puan) tarafından

Yaz çiçeğim hayırlısı ise olsun inşallah 🙏

(1,761 puan) tarafından

Baktık canım baya küçük ya. Benim esyam sığmaz maalesef 

(15,572 puan) tarafından

Nasip başka yere demek canım üzme hiç kendinş daha güzelleri nasip olur inşallah 

(1,761 puan) tarafından

Valla canım fotolarla gercekteki halleri hiç alakası yok birbiriyle anlamadım ben de nasip artık 

0 oy
(7,104 puan) tarafından

yani evde biraz iş var ama bu haliyle de oturulur. 

asansörsüz olması sıkıntı ama

1 poşet taşımak bazen işkence olabiliyor 

(7,104 puan) tarafından

annemler böyle 3.katta oturuyor, ben yoruluyorum onlara gittiğimde 😅 tabi annemler de yaşlı onlar için de baya yorucu oluyor. 

(1,761 puan) tarafından

Yaşlanana kadar belki birikim yapar satar yenisini alirix :)

(7,104 puan) tarafından

hayırlısı olsun canım 

(1,761 puan) tarafından

Vazgeçtik canım ev fotodaki gibi değil aşırı dar ve küçük. O holde falan bir insan zor sığıyor. Fotolarda nasıl öyle kocaman göstermişler anlamadım. 

(7,104 puan) tarafından

geniş açılı çekiyorlar ondandır. Sağlık olsun, kendi bütçenize göre bulursunuz inşallah 

0 oy
(7,447 puan) tarafından

Ben alırdım borçsuz diyorsun çok iyi birşey bu zamanla da değiştirmek istediğin yerleri değiştirirsin ve işci parası da çok vermezsiniz yakınlarınız yapar bu fiyata da bence gayet iyi nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama buralarda bu fiyata bahçe kat bile bulamıyoruz 

0 oy
(7,395 puan) tarafından

Ev sağlamsa alınır yerdeki o siyah fayans bide banyo kötü onuda yaptırırsın arabaya alışınca arabasız yapamazsın hiç satma ana evin sağlam olduğuna emin olun bu fiyata benim bulunduğum şehirde apart bile yok 

0 oy
(7,853 puan) tarafından

Kaç metre kare

(1,761 puan) tarafından

Brüt 140 net 120 yazmışlar 

(7,853 puan) tarafından

İki artı bir mi

(1,761 puan) tarafından

Yok canım 3+1

0 oy
(213 puan) tarafından

Boyle bi şansim olsa kosarak giderim almaya kesinlikle kacirma cok az masrafi var hic yapilmasa bile bi sure idare edilebilecek duzeyde temiz duruyo ve fiyati asiri uygun 

0 oy
(4,910 puan) tarafından

Yeri önemli hangi şehirde hangi semtte birde 3 kat ilerde zor olabilir belki tanir istiyor evet ev kapılar banyolar yerler falan fiyat iyi ama tamire eklenince 2.5 milyonu bulur size tapu masraflarına var

(1,761 puan) tarafından

Tamire 2.5 milyona gelmez sanki işçilik bizimkiler halleder ama pencereler girerse işin içine tutar o kadar. Kapıları değiştirmem zaten. Acil olan banyo tuvalet parke. İlerde de penceler olabilir 

0 oy
(2,053 puan) tarafından

Kapıları yerleri bence saglammi.onemli.olan o eski gibi durduğuna bakma koylerde yapılıyor ve daha pahalı ben köy evime yaptrdim taş gibi görüntüsü güzel olup kötü kapı parkelerde var sağlamsa değiştirmeye bile gerek yok arabayı satmaktnsa alrsm geri araba almakda zor küçük bebeginz uoksa 3 kat zorlayabilir biraz kendi malın gibisi yok 

(1,761 puan) tarafından

Küçük bebeğim var. Birtane 4.5, yaşında birtane 2.5, aylık bebeğim var ama 3.kat çok zorlamaz sanki. Bebek arabası zorlar ama ona da bakicaz 

(2,053 puan) tarafından

Biraz zorlayabilir canım sürekli kullanmak seneye okulu falan işi olur 

(1,761 puan) tarafından

Aslında Bebek arabasını koymak için aşağıda düz ayak yerde garajı varmış. Her dairenin kendine ait kapalı garajı var. Hem araba hem eşya sığar bir de Bodrum'da değil evin altında düz yerde. Orayı aşırı beğendim ama ev aşırı küçükmus fotodakiyle alakasi yok. O yüzden vazgeçtik :(

0 oy
(2,190 puan) tarafından

Mutfağı beğendim. Sağlamsa alırdım çünkü içini zamanla yenilerim

0 oy
(172 puan) tarafından

Daire güzel korıdor dakj haliymiş ay gözüm kanadı

Ev cok guzel valla mıs balkonda kapatılırsa daha büyük olur vestıyer çok hoş modeli ama desenli olmadı hos degil aynısından Yatırmayı düşünüyorum evime hayır'lı olsun fiyatı da gayet uygun

(1,761 puan) tarafından

Ay canım var ya fotodakiyle alakasi yok minicikmis ev. Holu falan kocaman duruyor ama ayak basacak yer bile yok nerdeyse 

(172 puan) tarafından

Ozaöan almadı nız mi

(1,761 puan) tarafından

Yok canım başka yere baktik bugün beğendik orayı ama üzerine kredi cekicez. Krediye başvurduk bakalım ama bu ev çok geniş ferah bir ev

(172 puan) tarafından

Oh mıs resmî varmı

(1,761 puan) tarafından

Var canım başa sabitledim bak bakalım güzel mi :)

0 oy
(10,166 puan) tarafından

Alırdım ben güzel kapıları beyaza boyadım mi tm dir 

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 538 göst.
30 Eylül 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,761 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 767 göst.
13 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Spolat (409 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 249 göst.