Şuan bu daireyi alırsak arabayı satmadan, borçlanmadan alabiliriz biraz sıkışırız ama alırız. Yeri de bize göre yerde. Çok mu eski sizce?
Yani borçsuz, araba durarak burayi almak mı?
Bir kaç ay daha biriktirip,borçlanıp veya arabayı satıp daha yeni daire almak mı?
Banyo, tuvalet, parke ve pencerelerde tadilat gerekiyor. Diğer yerlerin acelesi yok da banyo ve tuvalet şuan gerekli
Kayinbabam fayansci zaten, gorumcemin kocası da tesisatçı. Duşakabin falan da satıyor.
Banyo tuvalete pek masraf etmeyiz gibi geliyor sadece malzemeleri alırız
Daireyi alırdım geniş ve kullanışlı. Parkeler mutfak dolapları banyoyu istediğim gibi modern şekilde yaptırırdım. Şuan yaptiramam dersen ev senin değil mi ileride yaptirirsin baktın olmuyor satarsın başka bir ev alırsın. Ben begendim ama tadilat gerekiyor
Canım fotodan geniş duruyormuş aşırı küçük bir ev benim esyam sığmaz diye almadım
Evi yapan ne kadar zevksiz biriymiş gözlerim kanadı resmen bu kadarina pes . Ben olsam depreme dayanıklı mı diye test yaptirir sonra da alırdım içini de kendi zevkime göre zamanla duzeltirdim borca gerek yok
Bi kac ay sıkıştiktan sonra daha iyi bi ev alabilecek durumdaysaniz burayi niye aliyosunuz ki
Almadik canım çok küçük ev
Direkt alırdım. Neredeyse bedava ve yeri de size göre. Bu devirde araba da en az ev kadar elzem. Satmadan alır, zamanla tadilatını yapardım.
Zaten huzur olduktan sonra ev eskiymiş yeniymiş fark etmiyor.
Huzur yoksa altın saraylarda otur yine mutlu olamıyorsun.
Canım.baktim ev çok küçük ya benim eşyamı hayatta almaz maalesef. Fotodaki gibi değilmiş
Ev cok güzel bence mutfak falan ferah zamanla banyo vc vs zemin yaptırılır
Baktım canım fotodan öyle duruyormuş ev aşırı küçük
Ev kocaman görünüyor banyosu mutfağı odaları büyük ve güzel bence dediğin gibi tadilat gerekiyor. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum depreme dayanıklı mi o önemli bizim burada 70m2 90 M2 evler 3 4 milyon ufacık kümes kadar evler
Baktım canım fotodaki gibi değil aşırı küçükmüş maalesef benim esyam hayatta sığmaz
Hadi ya nasip değilmiş o zaman ne diyelim fotolar da çok büyük görünüyor 😂🤭
Evet fotolarda kocaman ama gerçekte küçücük
1,490,142 soru
24,353,878 cevap
346,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın