Kızlar bu gebelik testini kullanıpda yalancı pozitif çıkan var mı?
cizgi hemen çıktı adetime de 3 gun var,eğer olma ihtimali varsa kan vericem
testi bilmiyomda sen kan ver askim @Gastamonlummm gebe ona sor belki ayni onun testidir
Yine hüsran olmasından korkuyorum bakalım sjjsjs arkadastayim olmazsa eve gecerken kan vereyim
Varsa da düşük çıkar değerin 3 günden sonra bence ver Rabbim gönlüne göre versin
Amin inşallah Allah razı olsun🌸💗
Cnm ne yaptin
Kan ver canım beta illaki oynamıştır varsa 😍
Sali günü randevum var askom normalde bugün verecektim ama iki defa kan vermiyim dedim salıyı beklicem inşallah hayırlı olur ya💗🌸🥰
İnşallah bacım inşallah 😍😍❤️❤️❤️
🌸💗🪷💞💗🌸💗🪷💗💞💗💞💞💗
Bu testi arkadaşım kullanmıştı kaç kere yalancı pozitif çıkardı kan verdi negatif çıktı istersen başka bi marka ile daha aynı çıkarsa yarın kan ver canım
Muhtemelen benimde öyle sanki ama nasip bakalim
Aşkım gebelik istiyorsan Prodoctor veya Predictor al. Adete 5-6 gün kala net sonuç alırsın.
Belirti falan yok aslında canim eczanenin önünden geçiyordum ne zamandır da test yapmamıştım öylesine aldım 🤣🤣🤣 sali günü randevum var bakalım ona kadar beklicem kandan baktırırim diye düşündüm askom💗🌸cift görünce de Bi heyecan oldu tabi😁
Kız Allah iyiliğini versin 😄 Bizim de arkadaş deli gibi çocuk istiyordu kutu kutu test alırdı her ay. Sen de al kargo bedava olsun dedi at bir kutu da bana dedim. Ben de o gebelik testiyle öğrendim hamile olduğumu 😄
🤣🤣🤣🤣yaaaa ne güzel olmuş ama sjsjsj
Bakalım salı günü de benim durum belli olacak öylesine alınan test gebelik mi yoksa yine nanik mi yapacak bana😅😅😅😅
1,486,291 soru
24,299,155 cevap
343,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın