0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (578 puan) tarafından

Kızlar bu gebelik testini kullanıpda yalancı pozitif çıkan var mı?

image

imagecizgi hemen çıktı adetime de 3 gun var,eğer olma ihtimali varsa kan vericem

5 Cevaplar

0 oy
(163,905 puan) tarafından

testi bilmiyomda sen kan ver askim @Gastamonlummm gebe ona sor belki ayni onun testidir

(578 puan) tarafından

Yine hüsran olmasından korkuyorum bakalım sjjsjs arkadastayim olmazsa eve gecerken kan vereyim

-Reklam-
0 oy
(7,389 puan) tarafından

Varsa da düşük çıkar değerin 3 günden sonra bence ver Rabbim gönlüne göre versin

(578 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun🌸💗

(7,389 puan) tarafından

Cnm ne yaptin

0 oy
(3,619 puan) tarafından

Kan ver canım beta illaki oynamıştır varsa 😍

(578 puan) tarafından

Sali günü randevum var askom normalde bugün verecektim ama iki defa kan vermiyim dedim salıyı beklicem inşallah hayırlı olur ya💗🌸🥰

(3,619 puan) tarafından

İnşallah bacım inşallah 😍😍❤️❤️❤️

(578 puan) tarafından
+1

🌸💗🪷💞💗🌸💗🪷💗💞💗💞💞💗

0 oy
(2,222 puan) tarafından

Bu testi arkadaşım kullanmıştı kaç kere yalancı pozitif çıkardı kan verdi negatif çıktı istersen başka bi marka ile daha aynı çıkarsa yarın kan ver canım

(578 puan) tarafından

Muhtemelen benimde öyle sanki ama nasip bakalim

0 oy
(7,180 puan) tarafından

Aşkım gebelik istiyorsan Prodoctor veya Predictor al. Adete 5-6 gün kala net sonuç alırsın. 

(578 puan) tarafından

Belirti falan yok aslında canim eczanenin önünden geçiyordum ne zamandır da test yapmamıştım öylesine aldım 🤣🤣🤣 sali günü randevum var bakalım ona kadar beklicem kandan baktırırim diye düşündüm askom💗🌸cift görünce de Bi heyecan oldu tabi😁

(7,180 puan) tarafından

Kız Allah iyiliğini versin 😄 Bizim de arkadaş deli gibi çocuk istiyordu kutu kutu test alırdı her ay. Sen de al kargo bedava olsun dedi at bir kutu da bana dedim. Ben de o gebelik testiyle öğrendim hamile olduğumu 😄

(578 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣yaaaa ne güzel olmuş ama sjsjsj 

Bakalım salı günü de benim durum belli olacak öylesine alınan test gebelik mi yoksa yine nanik mi yapacak bana😅😅😅😅

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,486,224 soru

24,298,165 cevap

343,904 kullanıcı

...