0 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

Adetimin 3. Günü hamile kalmak istiyorum. Soğan suyu faydalı deniliyor. Ne zaman başlamayalım kaç gün ve nasıl içmeliyim. 15 gün diyorlrlar yumurtlamadan sonra da devam edilmeli. 

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,469 puan) tarafından

Post uste kalsin

-Reklam-
0 oy
önce (4 puan) tarafından

merhaba anladım ki Bebek sahibi olmak istiyorsun bu konuda sana yardımcı olmak istiyorum

önce (575 puan) tarafından

Nasıl yardımcı olacaksınız acaba 

önce (254 puan) tarafından

Nasıl olacaksınız. 

0 oy

Pcos mu var sizde soğan suyu dediniz 

0 oy
önce (6,076 puan) tarafından

Sagon kuru ne oluyo 

0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Onu bilmiyorum ama düzenli yumurta ve incir yemek bence kadın sağlıgına iyi geliyor, ve erkek de düzenli beslenmeli sadece kadınler birşeyler yapıyor gibi geliyor bana

Kadın zaten kendi sağlığıyla olsun kocasının sağlığıyla yeri geldiğinde kocasının ailesinin sağlığıyla ev işleri dışarı işleri çoluk çocuk işleri hep kadın kadın kadin .... maalesef ki kadin olmak.cok zor 

önce (2,112 puan) tarafından

Kesinlikle öyle hele bu gebelik konusunda sanki çocuğu tek başımıza yapıyoruz erkeğin spermi falan her şeyi çok önemli ne yediğini içtiği ne yaptığı

Tabiki de ama herseye kadin koşturur eder erkeğin mesela geninden gelen bir hastalık vs olsa bile onun suçlusu da kadin olur 

önce (254 puan) tarafından

Eşim de kullanıyor çaba sarf ediyor vallaha. Bende pcos var ben de dikkat etmeye çalışıyorum 

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Ben bekarkende içiyordum adette başlanır başlamaz her sabah aç karınla bide yatmadan önce içiyordum sağlığım için rahmim temizlensiz diye, sadece çocuk için değil normal adet olurken bile içilmeli bence çok faydalı, soğanı yıkayıp direk su koyup kaynatıyordum sonra içiyordum, aşırı rahatsız ediyordu tadı, burnumu kapatıp nefes almadan iki yudumda bitirip hemen ağzıma sakız atıyordum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 284 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
7 cevap 575 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 372 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,088 soru

24,233,006 cevap

339,404 kullanıcı

...