0 oy
53 göst.
önce Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

Bir yaşında oğlumun ateşi var diş mi hastalık mı anlayamadık. Şuan uyuyo 38.2  acaba uyandırıp şurup mu versem. Yoksa uyusun mu bilemedim. Şurup içilmedi gündüz İştahı da hiç yok sadece emiyo. zorla dahi yemiyo

3 Cevaplar

0 oy
önce (443 puan) tarafından

Hastalıktandr dış 38 i geçmiyor bizde dış sandık ama boğazı falan kziarmisti çok atesleniyordu şimdi randevu al bir ve aile hekimine bir göster bak atesinicinde parol ver şimdi sonra bak düşüp tekrar cikiyormu falan ama mutlaka doktor görsün canm

önce (931 puan) tarafından

Uyusun canım 38 derece uyuyan bir çocuk için ateş değil, sen alarm kur 2 saatte bir ateşini kontrol et 38.5 dereceyi geçerse uyandırıp şurup ver 

önce (34 puan) tarafından

Tamam çok saol yalnızım bide korktum valla 

önce (443 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam şurup veririm o ateş zaten şimdi yükselmeye devam ediyordur Allah korusun uyursun falan koktu olur vallah km ne derse desin ben 37.5 u geçip 38 e yaklaşınca endişelenmeye başlarım 38 olunca mutlaka veririm şurup benim Suan 11 aylık daha geçen hafta aynı haldeydik 

Kız yazarken bile telaşlısın dur bir sakin ol 😅 çocukları olabildiğince Ağrı kesicilerden uzak tutun , vücudunda enfeksiyon olsa neyse de dişten dolayı ne bileyim 

Of haklısın ben biraz paniğim yaa😃

-Reklam-
0 oy

Canım uyuyan çocuğun ateşi bir tık yüksek olur, diş ateşi en fazla 38 dereceye kadar çıkar , şuan uyuduğu için de bir tık yüksek çıkmış olabilir, sen sabaha kadar takip et ara ara . Uyanıkken de ara ara takip et 38 i geçiyor mu bir bak, geçmiyorsa diştendir geçiyorsa vücudunda enfeksiyon olabilir 

38.2 38.3 oluyo en fazla. Uyursam bide çok çıkarsa diye korktum

Uyuyan bir bebek için yüksek ateş sayılmaz canım , sen alarm kur 2 saatte bir bak ateşine 

0 oy
önce (1,378 puan) tarafından

Biz en son böyle atdşlenince gittiğimizde enfeksiyon varmış canim hastanede yattık antibiyotik kullandık kontrol et sabaha kadar ateşini ona göre yarın götürürsün olmazsa

En son kaç dereceyi gördünüz peki

önce (1,378 puan) tarafından

39 olmuştı canim ama benim oğlum küçüktü 5.5 aylıktı o zaman hastalandığında 5 gün hastanede yattık enfeksiyon geçesiye kadar

Geçmezse bende gideyim doktora bakalım inşallah diştir de

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 347 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy