0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından

imageilk kez geliyorlar on senedir yol çok uzak di koydelerdi artık çok şükür yarin geliyorlar onlar için yaptım icli köfte böyle bir tebsi daha var . Yanına yapmalıyım yemek olarak bulamıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,007 puan) tarafından

Ya kıyamam sana 10 yıldır uzak mısın vallahi sen de kendimi gördüm ben de 10 yıldır görememiştim ay ama gördüğümde insan nasıl mutlu oluyor yanına da bir çorba ondan sonra ekstra anne babanın sevdiği bir yemek daha yaparsın salata falan 

(91 puan) tarafından

Mercimek çorbası yapacağım canım ama böyle az gibi daha çok yapmak istiyorum teşekkür ederim sağ salim gelsinler içim bir rahatlasin canim

-Reklam-
0 oy
(6,279 puan) tarafından

Klasik bi menu yapmak istersen mercimek corbasi karniyarik pilav yeterli olur

Ha yok ilk kez geliyolar ozenmek istiyorum dersen 4 kasik corbasi yap derim cok lezzetli oluyo internette tarifleri var garniturlu ya da misirli pilav yanina da guvec olabilir sulu yemekte tarif cok degisir 

Ortaya icli kofteni koyarsin yapabileceklerini yaziyim kendin sec sigara boregi cok guzel oluyo citir citir kucuk pideler manti sarma dolma bunlarda biseyler yapabilirsin salata olarak da kapya biber mezezi cok severim ben koz patlican salatasi olabilir klasik bi salata da olur ilk menuyu secersen cacikda olabilir ikinci menuda corba yogurtlu zaten yakismaz 

(6,279 puan) tarafından

MasaAllah bacim yeter 2 kisi diyosun hepsinden az az yap kalmasin yemek kalinca ertesi gun geri onlerine koyamazsin dolapta kalip cope de gitmesin bu kadar cesit yeter az da yaparsan tam olur tatli biseyler dusun 2 tane de bi ilk geldikleri gin bi de dorduncu gun koyarsin 

(91 puan) tarafından

Tatlı eşim künefe almayı düşünüyor bir urfadayiz burda Urfa da tatlılar Mesur şıllık tatlısı künefe baklava canim

(6,279 puan) tarafından

Beni de kabul eder misin soyle bi agirlanmaya ihtiyacim var 🤭

(91 puan) tarafından

Tabi neden olmasın:)

(6,279 puan) tarafından

Allah razı olsun bacim cok sagol 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 219 göst.
9 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,712 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 565 göst.
+1 oy
3 cevap 143 göst.
7 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Serapse (268 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 143 göst.

Kategoriler

1,483,673 soru

24,265,790 cevap

341,803 kullanıcı

...