0 oy
259 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,487 puan) tarafından

Kızlar biz fazla yemeyiz ama aldım dedim diyet için bir gün yemek yaparım tavuk sote ve mantarlı yumurta 🍳 hariç nasıl yemeği olur öneri lüften

8 Cevaplar

0 oy
(3,487 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

👌👌👌beğendim tadını 
-Reklam-
+1 oy
(12,436 puan) tarafından

Bugün herkes mantar yemeği yapıyor sanırım,😂 bende tavuklu mantar sote yaptım. Ufak güvec kaplarına koyup üzerine kaşar fırına verccem şimdi 

(3,487 puan) tarafından

Aynen bende firında denememiş tim yaptim çok güzel oldu

0 oy
(9,645 puan) tarafından

kremalı mantarlı makarna, mantar sote, mantar çorbası, kaşarlı mantar, pizzanın sütüne koy

0 oy
(19,155 puan) tarafından

Ben hiç sevmem tadını bile bilmem hatta. Eşim kavuşmasını sever. Taze soğanları birlikte kavururum.

0 oy
(8,472 puan) tarafından

Az önce mantarı koydum ocağa geldim salona. Kuru soğanı kavurdum ardından kıyma koydum kavurdum biber koydum ham kapya hem yeşil biber yine kavurdum biraz en son mantari koydum pişiyor şimdi bakalım nasıl olacak 

Kıymasiz da olur 

0 oy
(8,472 puan) tarafından

Fırında da güzel oluyor. Saplarini ayırıp tepsiye diziyorum yağ karabiber tuz karıştır yorum. Pişince üzerine eriyen bi peynir mantarlarin iç kısmına. Güzel oluyor bu da

(3,487 puan) tarafından

Ben de öyle yapacağım büyük bir ihtimalle kabak biber falan karışık

0 oy
(9,897 puan) tarafından

Bende şuan mantar yapıyorum canım kırmızı etli sotesini ama guvectede çok güzel oluyor bide mantarlı bulgur pilavı da deneyebilirsin canım oda değişik ve güzel 

0 oy
(5,007 puan) tarafından

Normal salçalı soğanlı yemeği de cok lezzetli oluyor üzerine kasar koyup fırına verebilirsin makarnaya da yakışıyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 766 göst.
9 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
8 Ocak 2026 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 169 göst.
0 oy
5 cevap 194 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,780 soru

24,450,945 cevap

353,999 kullanıcı