Kızlar biz fazla yemeyiz ama aldım dedim diyet için bir gün yemek yaparım tavuk sote ve mantarlı yumurta 🍳 hariç nasıl yemeği olur öneri lüften
Bugün herkes mantar yemeği yapıyor sanırım,😂 bende tavuklu mantar sote yaptım. Ufak güvec kaplarına koyup üzerine kaşar fırına verccem şimdi
Aynen bende firında denememiş tim yaptim çok güzel oldu
kremalı mantarlı makarna, mantar sote, mantar çorbası, kaşarlı mantar, pizzanın sütüne koy
Ben hiç sevmem tadını bile bilmem hatta. Eşim kavuşmasını sever. Taze soğanları birlikte kavururum.
Az önce mantarı koydum ocağa geldim salona. Kuru soğanı kavurdum ardından kıyma koydum kavurdum biber koydum ham kapya hem yeşil biber yine kavurdum biraz en son mantari koydum pişiyor şimdi bakalım nasıl olacak
Kıymasiz da olur
Fırında da güzel oluyor. Saplarini ayırıp tepsiye diziyorum yağ karabiber tuz karıştır yorum. Pişince üzerine eriyen bi peynir mantarlarin iç kısmına. Güzel oluyor bu da
Ben de öyle yapacağım büyük bir ihtimalle kabak biber falan karışık
Bende şuan mantar yapıyorum canım kırmızı etli sotesini ama guvectede çok güzel oluyor bide mantarlı bulgur pilavı da deneyebilirsin canım oda değişik ve güzel
Normal salçalı soğanlı yemeği de cok lezzetli oluyor üzerine kasar koyup fırına verebilirsin makarnaya da yakışıyor
1,496,780 soru
24,450,945 cevap
353,999 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın