0 oy
93 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,727 puan) tarafından

Enerjim sıfır, tadım tuzum yok zaten halsizim de diş tedavisiyle ugraasıyorm kuzenımı yarımn için hamsi tava ya çagırmistim ama bugun muayene oldu oglum kebdime muayaneye sıra gelmedi tedaviye de baslanmadi neden blmiyotm ne zaman birini davet etsem yada niyetlensem afedersinz kıcım egiliyor bir ara 1 ay süren grip yasadim 

Hic tadim tuzum yok beni kimse ellemesin kösede uyusam hiç kalkmasam

D vıtamınım cok dusyk ondan mı bu halszlik 6 çıktı deger asırı dusukluk var

3 Cevaplar

0 oy
(7,143 puan) tarafından

d vitamini eksikliği evet halsizlik yapar, kas ağrıları yapar, ayrıca bağışıklık düşer. 

ülke olarak güneşli bir ülkeyiz ama toplumun büyük kesiminde d vitamini eksikliği var. 

eksiklikleri yerine koyarsan şu anki halinden daha iyi olacaksın emin ol. 

(3,727 puan) tarafından

Su uyusukşukktan kurtuluyum sadaka vericem bılktm kolum kanadım kalkmıyor 

Doktor 20000 d citamini takviye verdi persembe günü biticek haftada 2 kez aldm hala perişanm

Doktorun verdigi bitsin elimde suan ocean nın d3k2 si var

-Reklam-
0 oy
(14,971 puan) tarafından

Çok etkiliyor değerler, takviye yazdirsaydın 

Bende grip oldum bir haftadır geçmedi bir günde atlatırdım dr gittim sira yoktu randevu aldım yârın baktıracağım değerlerime

(3,727 puan) tarafından

Baktirdim cnm d vit 6 cıkto demir sorunundan bahsetmedi doktor ama demir baglama demir sonucum gözükmüyomus chat gpt öyle dedi onun için tekrar mı gitsem ferrittin degeri var ama baglama somucu önemliyms

(14,971 puan) tarafından

Bi görün istersen, değerler düşükse halsizlik yorgunluk yapıyor 

0 oy
(8,747 puan) tarafından

Ayy benimde 6 cıkmıstı kasılmalarım ve acayip yorgunluğum vardı yataktan sanki dayak yemiş gibi kalkıyordum. Takviye alalı biraz düzeldim. Banada haftada 2 kez kullancağım bir ilaç verdi sonra damla ile devam ettim hala kullanıyorum. 

(3,727 puan) tarafından

Yeniden baktıramıyormusum d vitaminine ne zaman gideceksn tekrar baktırmaya

(8,747 puan) tarafından

3 ay oldu bana doktor şuan tahlil yapamıyorum dedi ocak ayında tekrar gideceğim 6 ay olması lazımmış. 

(3,727 puan) tarafından

Demir için gitsem direkt demrsem de sikayetletimi söylesem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 108 göst.
25 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mom and boy (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 441 göst.
11 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mom and boy (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.

Kategoriler

1,483,347 soru

24,262,146 cevap

341,572 kullanıcı

...